כתבו את הפרק שלכם!

• פותח הנושא EHAO
  • פורסם בתאריך

EHAO

New member
כתבו את הפרק שלכם!

כתבו פרק משלכם או לפחות את התקציר של הפרק. כמובן צריך להתחשב באיזו עונה אתם מציבים את הפרק בנוגע לדמויות וכ"ו... כן אני יודע שזה מרגיש כמו הודעה של שעמום אבל זה עדיף ממליון הודעות על סריניטי.

NimaZ

New member
י יש אחד:[תקציר]../images/Emo108.gif

לפרק קוראים "הוריי!" בלכל מקרה- טארה חוזרת, ווויו זורקת את קנדי. ספייק סורק את הנשמה ואת החולצה הכחולה לעזאזל [וגם את באפי. הגיע הזמן שיראה לה שהוא לא סמרטוט] ואז הוא חוזר להיות רשע ומגניב
קנדרה חוזרת ומתאחדת עם מיסטר פוינטי ג'ני חוזרת והיא וג'יילס נוסעים למקום מרוחק ולא חוזרים אנג'ל הופך לאנג'לוס [סופר הוריי!] באפי מתערפדת על ידו, מחזירה את הולדן בתור ערפד, והם ביחד. אנג'לוס ודרלה חוזכרים [גם היא חוזרת] דרוסילה וספייק חוזרים [!] אינה חוזרת לחיים, וקורדי חוזרת לסאנידייל, וזאנדר מבין שאהב תמיד את קורדי [שגידלה המון שיער] ונוטש את אניה ומשליכה את עצמה על אנדרו. ג'ונתן נפגע מאנדרו-אניה, וחוזר למכ'יקו, שם הוא מוצא את הספורטאי ההומו ההוא, שזאנדר חשף.. והם ביחד! [יאייי] אה, וגם זאנדר זוכה בלוטו
אגב- אחרי שגם אנדרו נטש אותה בחופה, אניה בוחרת למצוא את אהובה האמיתי, אולף! והם ביחד, גרים בחוות ארנבים עד עצם היום הזה. ואנדרו, שהתחרט קצת מאוחר מדי, יוצא למצוא את ג'ונתן במכ'יקו, והוא נוטש את הספורטאי במיוחד בשבילו. הם גרים שם עד היום. אין כזה דבר אפוקליפסות ולאף אחד לא אכפת אם כולם עומדים למות
הוריי!
רוצים להוסיף משהו?

NimaZ

New member
ששש../images/Emo108.gif

שב בשקט. שיעמם לי, מותר לי. [אתה בן 16?!
]

City Of Angel

New member
I have a dream

רעיון נחמד (באמת נמאס כבר מכל ההודעות החוזרות על עצמן של סריניטי..) - לי (ובטח גם להרבה ממכם) תמיד היה חלום על פרק איחוד בין הסקוביז והפאנג גאנג. לא סתם קרוס אובר של מישהו אחד, ולא סתם פגישת נימוסים של אנג'ל ובאפי, אלא ממש פרק ששתי החבורות נלחמות בערך. יכלו לעשות השוואה בין הדמויות, זה היה יכול להיות ממש גדול

c o n n o r

New member
רעיון טוב...

ואם כבר עושים שכל הטובים מתחברים משהו טוב יותר יהיה שהרוע הראשון וולפראם והארט משלבים כוחות.

קידבו

New member
היה כמעט ../images/Emo58.gif עונה חמישית

בעונה החמישית כשאנדרו מגיעה לקחת את הקוטלת שהשתגעה והוא בא בסוף עם צבא קוטלות. היה יכול להיות ממש נחמד אם כל החבורה הייתה באה ולא רק אנדרו שאמר להם מה האחרים עושים.

הנה הרעיון שלי לפרק

הפרק מתרחש בעונה השנייה של אנג'ל, והוא מתמקד בדמותו של אנג'ל. הפרק מורכב ברובו מפלאשבקים לעברו של אנג'ל (כשהוא עם נשמה), שבהם מתגלה שאנג'ל ניסה להפוך לזמר. אנחנו רואים אותו משחק טניס עם באגסי סיגל ומנסה לשכנע אותו להשיג לו חוזה הקלטות, רואים אותו עם הראט פאק כשהוא מנסה לגרום לפרנק סינטרה לתת לו הזדמנות לשיר, רואים אותו מתחזה לזמר חתונות בחתונה של אלביס ופרסילה, עד שהוא מקבל את ההזמנות שלו בהופעה של בארי מנילו. הוא עולה לבמה ומתחיל לשיר את השיר "מנדי" ואז מורידים אותו ממנה במהירות כשהקהל צועק בוז. אחרי זה אנג'ל נשבע שהוא לא ישיר יותר, והוא גם הופך למעריץ אובססבי של בארי מנילו. שם הפרק- שיעור זימרה או אני ובארי מנילו חחח

למעלה