כתבות

nadav26

New member
מר מולדאבי מעולם לא פירגן לה...

שרון מולדאבי תמיד נהנה לרדת על מאריה בביקורות שלו.., אני לא יודע אם פעם הוא באמת האזין למוזיקה שלה ללא דעה קדומה, הוא כתב עליה גם שהיא בובת ברבי בהדמנות שונה - שיהיה לו לבריאות

eranmc

New member
יש המון כאלה ששמעו את LOVERBOY

כמו ילדה מהכיתה שלי שנולדה 27.3 וזהו פסלו את מראיה לכל השירים שלה.

MissPop

New member
איזה דביל הכתב הזה

מה זה ישכחו שירים מריינבו ומה עם AGAINST ALL ODDS, LOVERBOY ו THANK GOD I FOUND YOU שילך גם כן גררר אני קוראת להחרים אותו! :)

eranmc

New member
../images/Emo106.gif החוכמה! חחחחחח

משומה המון חברים שלי אהבו את NEVER TOO FAR השיר שפחות הושמע ב MTV

roimc

New member
שרון מולדאבי הוא פריק של להקות רוק

הוא חולה על נירוונה ושות´ והמעריצים של הרוק כאסח לא סובלים פופ אז ברור שהוא ייראה במוזיקה של מאריה דלה, קיטשית וכל השטויות האלה. שימו לב גם אם הוא יכתוב כתבה על צמחים בגינה הוא יזכיר את נירוונה איך שהם מדהימים ונהדרים רק שלנירוונה אין קבלות לכך שהם גדולים כמו מאריה כך שהקנאה צצה מדי פעם. לא נורא, לפי המכירות, הרוב מעדיף את הפופ של מאריה.

eranmc

New member
זהו חשבתי על זה פעם

שלכל ג´נר צריך להיות כתב משלו. ותדעו לכם שלכתבים בעיתנוים האלה יש המון השפעה במיוחד שהקהל הוא ילדים שבוקשי מבינים אנגלית ואת משמעות השירים ואוהבים את המוזיקה ואת מה שמיצג הזמר/ת/ים/ות

roimc

New member
נכון, דבילי שמעריץ של רוק ייבקר

דיסק פופ... מה מצפים? אם יביאו לי דיסק לאטיני לבקר אני אשתגע וארד עליו. לא סובל את זה!!! בעצם זה כמו לתת למעריץ של מאריה לבקר של דיסק של ג´לי. מה מצפים שהוא יחמיא לה?! אפילו שהביקורת של שרון הייתה די מאופקת. אבל כרגיל, 3/4 מהכתבה זה רק על התדמית והפרובוקטיביות. מתערב באלבום הבא 3/4 מהביקורת תהיה על זה שהיא החזירה כמה מהבגדים, שהיא הייתה פעם חושפנית ועל הכישלון של גליטר. ברור שהם לא ייבקרו את השירים עצמם.

roimc

New member
מספיק לשמוע הארטברייקר,

THANK GOD I FOUND YOU, AAO, ובכלל המילים ממש פופ. הוא מצפה שהיא תשיר מילים כמו נירוונה על דיכאון, ייאוש, התאבדות וכל זה. תודה לאל היא לא.

eranmc

New member
ברור נדב ורועי...

כולם (מעריצי המתים: ג´ימי הנדריקס, מתהליקה, נירוונה, קווין, וכל הפריקים) אומרים לי שמראיה כותבת ושרה סתם שירים. אז רציתי לשאול אם זה שהם היו ב HIGH תחת סמים (שאחרי כמה שנים גם רצח אותם) עושה אותם יותר אמייתים.

למעלה