C CitizenErased New member 6/11/07 #30 זה מתאים.. לא מהבחינה הממשית כמובן אלא בתור דימוי. צריכים לנתח את הקטע כדי להבין כמה הוא מתאים... ואגב, אנחנו משתמשים בו בסוף פשוט כי משפט אחד זה מעט מדי חח
זה מתאים.. לא מהבחינה הממשית כמובן אלא בתור דימוי. צריכים לנתח את הקטע כדי להבין כמה הוא מתאים... ואגב, אנחנו משתמשים בו בסוף פשוט כי משפט אחד זה מעט מדי חח
K knightofcydonia New member 6/11/07 #31 לנתח שירים של מיוז זה אחד הקשים ליריקה כל כך... אני שמח שזה מה שנבחר... אבל בשביל מה זה?
C CitizenErased New member 6/11/07 #32 לא תמיד... בתקופה של אוריג'ן כן.. בעיקר NEW BORN אבל החדשים/ישנים יותר קצת יותר פשוטים. ואתם תראו.. אני עובדת על זה עכשיו
לא תמיד... בתקופה של אוריג'ן כן.. בעיקר NEW BORN אבל החדשים/ישנים יותר קצת יותר פשוטים. ואתם תראו.. אני עובדת על זה עכשיו
K knightofcydonia New member 6/11/07 #36 כן אבל יש כמה די קשים כמו motp אני לא בטוח שהוא מבין מה השירים באוריגי'ן אומרים חח אחד המוזרים זה tsp יש כל כך הרבה דרכים להבין את זה.. אני ינסה את ניו בורן...
כן אבל יש כמה די קשים כמו motp אני לא בטוח שהוא מבין מה השירים באוריגי'ן אומרים חח אחד המוזרים זה tsp יש כל כך הרבה דרכים להבין את זה.. אני ינסה את ניו בורן...
L LOVE is the DRUG New member 6/11/07 #18 ../images/Emo41.gifלירון, אם את עדיין צריכה עזרה עם בניית האתר, פני אליי במסן.