כתבות על ה TMAX 530

mnakash

New member
כתבות על ה TMAX 530

http://cars.walla.co.il/?w=/4736/2519417

http://www.fullgaz.co.il/home/p/29335/

לא ברור לי איך התימחור הזה יחזיק מעמד.

בועז בשבילים עם קטנוע. אם הכלי הי בהשאלה גם אני הייתי מוכן להיכנס עם TMAX לשבילים
.

ז ר ח

New member
אני לא בטוח שהאינטגרה הוא מתחרה.

הונדה בטוח עשו אותו רך יותר.

חוץ מזה שמטרו לא ירדו במחיר עד אשר יגמרו הטימקסים הישנים.
וגם אז לא בטוח, אלא אם כן הבימר ינגוס במכירות.

פרארי1

New member
גם אם ההונדה פחות ספורטיבי

הוא יתחרה בטימקס על חלק מקהל היעד שמחפש בעיקר את הכח ואת הפוזה של קטנוע גדול ומפנק, לא כל בעלי הטימקס הם רוכבים ספורטיביים.

ז ר ח

New member
זה נכון אבל

לא כל בעלי הטימקס רוכבים ספורטיביים אבל רובם מחפשים את המראה האגרסיבי\ספורטיבי יותר ובזה יש לטימקס יתרון על ההונדה בעל העיצוב המוזר.

SHLOMY2009

New member
יכול להיות שהאינטגרה והבמוו

יגנבו קצת לקוחות לטימקס אך כל הכלים האלה כל כך שונים בתפיסתם שאין הרבה מה להשוות.
הטימקס שומר על אופיו האגרסיבי (אחרי רולים 3 גר' ואקרופוביץ' ללא משתיק), בעוד האינטגרה בכלל מגיע עם מנוע שלא מכוון לרגש, אלא לשימוש ולידידותיות, כמו שהונדה מדגישים, ומעבר לזה עם גיר די מורכב ולא ממש ספונטני..
אני מעלה ספק אם הבמוו (שנראה כמתחרה יותר רלוונטי לטימקס) יביא בשורה כלשהיא מעבר לסמל ומותג..
הטימקס החדש עם הזמן יביא איתו שוק אפטרמרקט עשיר בפריטים
שרק יחזקו את מעמדו, גם אם הוא לא הכי חזק..

לדעתי הטימקס שותל את כולם

אבל תמיד ימצאו הפראירים שיקנו משהו אחר
אף אחד לא יזיז לטימקס

ודעתך תתקבל ללא עוררין

כי:

1) אתה רב-בוחן ידוע שעובר עם אתרי דו"ג בארץ ובעולם מזה שנים.

2) כי אתה גולש שיודע לקרוא אנגלית ומביא אסמכתאות מאתרים בחו"ל שביצעו מבחנים

3) כי אתה גולש שפתח לפני שבועיים וקצת ניק וכל מה שאתה אומר נכון אם "אמת" במילון תוגדר כתחושת בטן ממש טובה...

דעתי? שותל לא שותל,פרמטר אחזקת הכלי מבחינת עלויות הוא חשוב להמון אנשים.
ההונדה עם צריכת דלק של 1:26 במבחנים + טיפול כל 12,000 בניגוד לטי שהוא כל 6,000 יתן לו יתרון משמעותי.
בקשר למהירות הסופית (שמוגבלת בהונדה לכ-170 קמ"ש בגלל הגבלת סל"ד לשמירת חיי מנוע לאורך זמן) אתה לא באמת מצפה שאנשים במדינה בגודל של חצ'קון ינסו לקנות קטנועים שנוסעים מהר יותר מזה..

יום טוב

אם אתה שואל אותי אישית

דעתי היא שהכלי הזה של הונדה
לא ימכר בארץ בכמויות אפילו קטנות
אנשים לא רוצים להפסיד כסף
טימקס עובר לסוחר אצל הצוחיאדה טוב טוב

תתפלא,אבל זוהי רק דעתך

עקב האכילס של הטימקס היו עלויות הטיפולים היחסית גבוהים,וצריכת דלק שיכולה ביד קשה להיחשב לגבוהה יחסית (בין 1:15 ל-1:20)

עד שההונדה והב.מ.וו. (שתימחורו הגבוה בטוח יהיה בעוכריו) הגיעו נישת גדלנועי הספורט הכילה כמעט אל ורק את הטימקס (הג׳י.פי. לא תפס מדי בארץ,והנקסוס גם.הירתעות ממותגים איטלקיים? אולי)

פה בא כלי שראש בראש נותן את אותם יכולות של הטימקס (שיוט,מהירות סופית) אולי קצת פחות בפתיחות,אבל פתיחות זה לילדים שלא התבגרו.עם צריכת דלק משופרת של עוד כ-10 ק״מ לליטר,וטיפולים בתדירות של חצי מהטי (רק כל 12,000)

אז לפני שאתה מביע את דעתך המלומדת (שאין לי שמץ של מושג על מה היא מתבססת חוץ מאינטואיציה מפותחת יתר על המידה) תן לכלי להתאקלם בארץ,תן לאנשים לקרוא מבחנים מקיפים עליו ולקחת נסיעות מבחן.ואז נראה מה נמכר ובאלו כמויות.

עד אז המשך בסיפוריך על פגרי קטנועים קטני נפח שזבובים אלקטרוניים רוחשים מעליהם בזימזום מונוטוני ומעצבן.

שא ברכה.

תשמע

אני באמת לא מומחה לקטנוע הזה כמוך
אבל הקטנועים של הונדה ממש לא מבוקשים ביד 2
קשה למכור אותם
כך למשל בורגמן ארבע מאות תראה כמה הוא מוצלח
יש בפלורנטין די הרבה קטנועי הונדה שעזבו אותם ולא נוסעים עליהם

מוזר

אני עובד בפלורנטין כבר שנתיים וקצת..

מעולם לא נתקלתי בקטנועי הונדה עזובים.בטח לא ברמה של די הרבה.

אבל סיפורים על גופות מצחינות של קטנועים עתיקים שמענו כבר מאיזה אחד שהבליח בפורום ונשאב חזרה אל האופל,רק שהוא דווקא סיפר את זה על בורגמנים.

יד הגורל,או איך שגלגל מסתובב לו..

איך שתקרא לזה,או איך שלא תקרא לזה,אותי זה מצחיק.

אחלה ערב ידידי.

mnakash

New member
אני לא מכיר את ההונדה

אבל להבנתי יש מוד ידני להעברת ההילוכים (מקביל לטיפוטרוניק נגיד ברכב) ואז אפשר לסחוט ביצועים ספורטיביים יותר מהמכונה.
האינטגרה בא עם 170 סמ"ק ו26 סוסים יותר. צריך להיות לזה משמעות מבחינת כוח.
אם הGP800 הצליח למכור כמות יחידות לא קטנה בישראל אני בטוח שההונדה יהיה מוצלח. עם מוצר שנחשב אמין בהרבה מהאיטלקי, עיצוב מוצלח מהGP800 ומחיר נמוך יחסית לTMAX הוא בהחלט בחירה טובה לגדלנוע חזק.

כל זאת עד שיגיעו המפלצות החדשות מאיטליה וגרמניה. גם BMW שמאיים ישירות על ה TMAX וגם האפריליה שזה בעצם GP800 משודרג יאיימו על הTMAX שלדעתי נראה פחות טוב ופחות קורץ מהדגם הקודם (במיוחד לאור היציאה מהישג ידם של בעלי רישיון 500 סמ"ק 54 כ"ס).

אמנם שוק האפטרמרקט של הTMAX עשיר אבל בתור בעלים של אחד אני לא מתכוון לשפר אותו בפסיק. התרשמתי שהווריאטורים האלו גורמים נזק למנוע לטווח ארוך ופוגעים באמינות שלו. תוסיף לזה את זה שלא רוכבים עליו רוכבים במהירות סבתא ותקבל מתכון כושל במשומשים.
אגב, הווריאטורים האלו הגיעו גם לג'וימקס ולאחרים, אין סיבה שהם לא יגיעו גם לגדלנועים היקרים האחרים. פשוט ב TMAX זה יותר מקובל ואני מניח שזה קשור באופי הרוכבים.

itai199

New member
אין לו 170 סמ"ק ו26 סוסים יותר ביחס לטימקס

יש לו 140 סמ"ק ו5 סוסים יותר מהטימקס החדש.

mnakash

New member
צודק

לא יודע למה חשבתי שזה 70 כ"ס.
גם להפרש הזה צריך להיות משמעות מבחינת הכוח. במיוחד בהתחשב בטכנולוגיית ההילוכים החדשה לעומת ווריאטור.
כל זה בתיאוריה. לא רכבתי על אף אחד מהם.

להרים את הרגל כמו כלב שמשתין

הרמה כמו רמה של אופניים
צריך להרים את הרגל כל פעם
כמו כלב שמשתין עשרים פעם ביום
זה מה שנראה לי בהודה החדש
חוץ מזה מי צריך את הצרה הזו שנקראת שרשרת

SHLOMY2009

New member
הכוונה לאפטרמרקט

היא לא רק שיפורים, אלא כל הפיצ'פקעס מסביב, מראות, מחרשות, וינקרים וכול אלה.
השיפורים? הם המכה של היד שנייה, משהו קונה כלי חדש, שם לו קוסטה/מאלוסי/פוליני ושות', כל רמזור שותל את המצערת במעצור,
מייצר סלד פסיכי מעמידה (כ-7000), מאותו רגע מומנט פיתול אכזרי תוקף את הפולי, מותח את הרצועה לשיא היכולת, שותל את נעלי הקלאץ' בפעמון (שאגב כל הפתיחות האלה, מזה טוחנות את הקלאץ'),
משם לעוד כמה גלגלים שמגדילים/מקטינים יחסי העברה, וגם אלה נטחנים בכל פתיחה, ואז אחרי 30K-40K מוכרים את הכלי עייף, כשכל המכלולים עברו התעללות קשה...

למעלה