כתבות מצויינות

S and A

New member
כתבות מצויינות

כשמעתי שצפויות להיות כתבות על פונדקאות מיד דמיינתי עוד סיפור הוליוודי על אשא הנאבקת לקבל חזרה את התינוק שילדה אבל למרבה הפליאה שתי הכתבות היו מקצועיות, ענייניות ומאוזנות לחלוטין. מי שחיפש אינפורמציה מצא אותה ומי שחיפש תמיכה לרעיון (גם מהצד של הפונדקאית וגם מההורים) קיבל גם אותה, וכל זה בצורה ברורה וגלויה. וכמובן שדוגמנית הבית עשתה את הפרסומת הכי טובה. אנשים יגזרו את התמונה, יקחו אותה לרופא יגידו "אנחנו רוצים את המודל הזה". אז שנמשיך לקרוא רק על דברים חיוביים מ"ס" ו-"א"

מירבי*

New member
תודה יקרים שלי

אני שמחה שזו התחושה שקיבלתם מקריאת הכתבה, אני מקבלת תגובות מאוד חמות ואוהדות והתחושה היא נפלאה, המון אנשים אומרים לי שהם מאושרים לקרוא כתבות חיוביות על תהליך הפונדקאות בארץ, המידע הזה נותן כח ותקווה לאנשים הנמצאים בשלב שבו הם צריכים להגיע להחלטות לגבי הדרך שבה יהפכו להורים. ומה שלומכם?

איילת567

New member
מירב ברוכה הבאה../images/Emo42.gif

הכתבות היו מצוינות כל הכבוד הילדה שלך מקסימה והתינוקות של הזוג מתוקים עוד לא קיבלתי תשובה אחרי החג אני יברר עם בכלל דנו בבקשה אני גם צריכה לדעת מתי המיפגש הבא בכדי שאוכל לתכנן את הגעתי כי ביום הזה אני עובדת עד שש בהצלחה לכולם איילת הפונדי של אירית

ורד13

New member
הכתבה מרגשת

ויותר מזה. שלחתי את הבת שלי לקרוא. בת - 14. ואני מקווה שזה יעזור גם לה בהתמודדות עם התהליך. בנתיים היא חושבת שאנחנו קצת משוגעים, ואפילו קצת מתביישת. תודה.

mondani5

New member
ורד יקירה

כשאר שיר ורון נולדו לילך בתי היתה בת 25 ,גם היא בתחילה הסתייגה מהרעיון במיוחד כאשר ראתה אותי לפעמים במעידות שלי ואף אחד לא יכולה להתכחש לדמעות במהלך כל ההליך,מבחינתה אמא שלה הכי חזקה בעולם ומה פתאום שתתמוטט כך,היום כאשר היא משתובבת עם הזעטוטיות היא לא מפסיקה להגיד שהיה שווה כל דמעה. כאשר יהיה לבתך אח אחות או יחדיו היא לא תפסיק להתמוגג מאושר,הילדים מרגישים את המתח שלנו,אני מאמינה שגם מירב ,ענת,וכל מי שיש לה ילד ביולוגי שהיא ילדה חש את החוויה הזו והמתח של הילד. בהצלחה והרבה כח. אירית

למעלה