כתבות חדשותתתת

bigmomentom

New member
מתפוצץ לי הראש

אני מבצעת התנתקות מהמחשב ברגע זה! ביי לכולם (לילך שבוע קל בצבא, דיקלה שתהיה נסיעה טובה וכל השאר נדבר כבר מחר) לילה טוב לכם!

eveligne406

New member
התנתקות?../images/Emo12.gif

יהודיייי לאאא מגרש יהודיייי יהודייי לא מגרש יהודייי!!!!!!!!!!

מלי 13

New member
אני לא מבינה מה קורה פה...

כאילו הם כולם עובדים ביחד,כל היום נצאים אחד עם השני והחדשים לא רוצים להיות ביחד עם ה"ישנים"...לא מדברים אחד עם השני..לא מנסים להשתלב לאחרים..זה ממש טיפשי..מה הקטע? באו פה להתחרות אחד עם השני? לא מבינה ת'ראש שלהם.

סוכריה16

New member
זה שלושה ממש מגעילים אף אחד

לא סובל אותם שם, במיוחד את האליסון הזו! שיהיו עם עצמם בהצלחה להם ! זה ברור שהם מקנאיםםםםםםםם ומה האליסון הזו הולכת לתקשורת ועושה "דולסה מריה בכלל לא נשית!!" חצופה!!! מה זההההה?

eveligne406

New member
כן..ומה הקטע?

הם עוד חדשים! רבאק אתם אמורים לנסות להתחבב על אנשים!!!!! שיאהבו אותכם!!! אם כברר!! אוסאה ככה אני מבטיחה לכם המעריצים יבעטו בכם... *אהם - אהם*

מי זה השלושה האלה../images/Emo46.gif../images/Emo142.gif

מי החראות!!!???

eveligne406

New member
גם...

אני בכלל אנטי חדשים...בכל דבר... גם בבצפר אני שונאת שיש לנו ילדים חדשים בכתה וכאלה...די זה ...מעצבן זה מפריע.. הצטרפי אליי עינת, וביחד נעיף אותם מהמסך!!!!!!!!! גם אם נצטרך להשתמש בכוח!!!!!!! לי יש המווווון כוחח!!!!! בעברי הרחוק הייתי סופר דופר סומו

eveligne406

New member
שלושה שחקנים חדשים בעונה2

שהחליטו שהם סגורים בתוך עצמם ולא רוצים להיות בקשר מקצועי, ידידותי, או כל קשר עם אנהי, דולסה מריה פונצ'ו וכריסטופר...

eveligne406

New member
מה צ'וקקקקקקקקהההההההה

יוא מה הם חשים את עצמם?!!? בא לי לבוא אליהםםם ולהחטיף להםם ויוא הם כאלה מטומטמים, כאילו כןן עכשיו באמת גיליתם את הדרך הסודית והבטוחה למצוא חן בעיני הקהל, עכשיו כולם ישנאו אותם, אני לא אתפלא אם יעיפו אותם מהסדרה ולא יקבלו אותם יותר לשום מקום, מעצבנים.

למעלה