כתבות ומאמרים
ש שפנפן New member 4/4/05 #2 להרביץ לתינוקות זה ממש כיף../images/Emo35.gif זה נורא מוזר. פיתאום יש כל מיני מקרים הזויים של מטפלות שמרביצות לתינוקות וכמובן שהכל מתועד ומצולם... בכל זאת זה ממש מפחיד ומזעזע. לכתבה לחצוא כאן
להרביץ לתינוקות זה ממש כיף../images/Emo35.gif זה נורא מוזר. פיתאום יש כל מיני מקרים הזויים של מטפלות שמרביצות לתינוקות וכמובן שהכל מתועד ומצולם... בכל זאת זה ממש מפחיד ומזעזע. לכתבה לחצוא כאן
ש שפנפן New member 4/4/05 #3 פעיל שמאל תובע את המדינה אם אתם הייתם נפגעים מירי של טנק לא הייתם מתעצבנים? לכתבה לחצו כאן
ש שפנפן New member 4/4/05 #4 חרם צרכנים על שירותי החברות הסלולרי הנושא עצמו לא נוגע לי, אבל הייתי רוצה להשתתף בזה. חבל שאני צריך לעשות כל כך הרבה טלפונים מחר :/. מישהו משתתפף במרד הזה? (-: לכתבה לחצו כאן
חרם צרכנים על שירותי החברות הסלולרי הנושא עצמו לא נוגע לי, אבל הייתי רוצה להשתתף בזה. חבל שאני צריך לעשות כל כך הרבה טלפונים מחר :/. מישהו משתתפף במרד הזה? (-: לכתבה לחצו כאן
E erez1400 New member 4/4/05 #7 אני מצטרף ../images/Emo70.gif אני אפילו אקליט הודעה משעשעת ואסגור את הטלפון. החל מעכשיו. אני מציע לכם גם. ואם יש טלפונים אז מטלפון רגיל. יותר זול , יותר בריא. יש כאן סיכוי לשנות...
אני מצטרף ../images/Emo70.gif אני אפילו אקליט הודעה משעשעת ואסגור את הטלפון. החל מעכשיו. אני מציע לכם גם. ואם יש טלפונים אז מטלפון רגיל. יותר זול , יותר בריא. יש כאן סיכוי לשנות...
E erez1400 New member 4/4/05 #9 לפעמים אין ברירה ../images/Emo122.gif שמתם לב פעם כמה תינוקות זה דבר מעצבן להבא תשתמשו ב (סתם כי בא לי לכתוב את זה)
לפעמים אין ברירה ../images/Emo122.gif שמתם לב פעם כמה תינוקות זה דבר מעצבן להבא תשתמשו ב (סתם כי בא לי לכתוב את זה)