כתבות ומאמרים

שפנפן

New member
חסך באבא? כניראה שאתה קוויר...

כל כמה זמן יוצא מחקר של עוד "חכם גדול" שעושה מחקר על הומוסקסואליות ומנסה להוכיח שזה לא משהו מולד תוצאה פסיכולוגית לחלוטין. למאמר לחצו כאן

erez1400

New member
לדעתי יש בזה משהו...../images/Emo115.gif

כמובן שאי אפשר להכליל אבל התיאוריה הזאת מתאימה לי ובגדול... ולא רק אצלי, גם לבחור של הקשר הכי ארוך שלי ולעוד חלק לא קטן מההומואים שאני מכיר. יכול להיות שזה משהו מולד שרק היה צריך לטפח

שפנפן

New member
הטבות עירוניות לזוגות גייז

בת"א החליטו להעניק שוויון לזוגות חד מיניים בכל הנוגע להטבות. כל הכבוד :) לכתבה לחצו כאן

שפנפן

New member
היקף הסחר בנשים בישראל: כמיליאירד $

לדעתי לא אכפים את החוקים בנוגע לסחר בנשים ובזנות בכלל. כל הכבוד לזהבה גלאון! לכתבה לחצו כאן

[אורן]

New member
ואולי...

ההומוסקסואליות של הנחקרים היא זו שגרמה להתרחקות מהאבא?

שפנפן

New member
גם יכול להיות

אבל אני לא חושב שיש טעם למחקר כזה, מכוון שהוא סתם מנסה למצוא פיתרונות קטנים לבעיות גדולות.

erez1400

New member
אני חושב שדווקא....

בודקים מקרים שבהם האבא פשוט לא היה... או שבכלל לא היה או שהוא עזב את הבית כאשר הילדים היו מאוד קטנים...

udidu

New member
כנראה שבניגוד אליך,

אני דווקא שמח לשמוע שיש מי שחוקר את הנושא.

שפנפן

New member
לטראנסג'נדרים נמאס להתחפש...

אין צורך בפורים. לי אין צורך בתחפושת. בתור מי שבמשך עשרים ושתיים שנים חי בתחפושת, בתור מי שהעמיד פנים יום יום, בתור מי שעמד היטב בהגדרות החברה ותיפקד כבחורה- אני רוצה רק דבר אחד. להיפטר מהתחפושת הזאת. לשרוף את המעטפת החיצונית, לעמוד על הגג העולם ולחשוף בצורה גלויה ואמיתית את ליאור. לצעוק בקול חנוק "די! מספיק! אני מעיף את התחפושת הזאת ממני לכל הרוחות". אני מסיר מעליי בעדינות את תחפושת הבחורה שעטפה אותי עד היום, ומגלה את ליאור אמיתי. הנה תראו- מתגלה לפניכם כאן בחור. לכתבה לחצו כאן

למעלה