כתבונת על הכי גאים שיש

netaK

New member
כתבונת על הכי גאים שיש

בפנאי פלוס: "למרות שבישרתי על כך כבר עם תום העונה הקודמת, עדיין הגיעו למערכת שאלות רבות לגבי הסדרה "הכי גאים שיש", אז לטובת המאחרים, הנה שוב הפרטים. העונה החדשה של הסדרה תעלה לשידור אצלנו רק בעונת האביב הבאה של ערוץ 3, כלומר בסביבות מרץ 2004. מכיוון שהיא עדיין לא עלתה לשידור בארצות הברית, אנחנו נקבל אותה באיחור ניכר. בינתיים, למי שפיספס, ביום רביעי השבוע מתחי שידור חוזר של שתי העונות הראשונות, מדי יום חול בחצות בערוץ 3, מה שמסתמן כשיבוץ היומי המאוחר הטוב ביותר בערוץ זה זמן רב. עמוד 52, מצורפת תמונה גדולה ונחמדה של אמט ועכשיו לתגובות...נכון...זה השיבוץ המאוחר הטוב ביותר בערוץ...אבל....מרץ...2004!?!?!?!!?!?!?!?! לא הגיוני!!!!!!!! אני לא יכולה אבל תתחילו לשלוח אימיילי שנאה!!!!!! מה זה 2004?!!?!? יש טעוווווווווווווווווווווווות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מתאבדת עד מרץ....קשה לאמר את זה....2004!!

HiLaloSh

New member
מה מה מה

כל תקוותינו, כל העובדות שחשבנו שיש לנו רק חצי שנה לחכות הלכו להם ככה בשתי מילים של פנאי פלוס.????????!!!!! למה הם עושים לנו את זה!! זה המווון זמן! נדפקו לגמרי! גם כל השידורים חוזרים יגמרו הרבה לפני.. נראה לי שזאת ט-ע-ו-ת אחת גדולה it´s can´t be true!!!

ilana b

New member
../images/Emo53.gif|מה דה פאק?!

את בטוחה??????????????????????????????????????????????? מרץ 2004?!?!?!?!?!?!!? שנייה, שנייה, שנייה ערוץ 3 מודע לעובדה שאנשים פה חסרי אונים, וחשבתי שהעונה ה-3 תעלה רק ביולי 2003-שגם זה המוווווון זמן לחכות. אבל-וואו!!!!!!!!!!!!!!!!! 2004?! מה עובר עליהם?! זה לא יכול להיות......! מה נעשה בלי קוויר............עד 2004????????????????????????????

HiLaloSh

New member
אין מצביישן!!!

זה בילבול אחד גדול נראה לי.... כי בכל מקום שאני קראתי עד עכשיו.. ומהתגובות שקיבלתי מערוץ 3 זה 100% עולה מתישהו בין יולי לאוגוסט 2003

tulchi

New member
אההההההההה

בטח טעות דפוס אחת גדולה אבל כדאי לברר את הענין הזה ומהר לפני שיקרה משהו נורא למי שעשה אותה!

lolly1

New member
*חוסר חמצן* *צורך במשאף*

מה????!!!! מעכשיו שמישהו (אהמ אהמ רינת.. נטע..) ינסח מכתב לערוץ 3 כדי שנקבל תגובה ודאית לגבי העונה ה3..!! אנחנו לא נקבל מכל כתב או סתם אחד שמועות מטומטמות ונסבול!!! הבנתן?? יאללה לכתוב!! ואז נשלח.. אירית (שלא יודעת איך היא תישן בלילה..)

netaK

New member
באמת צריך להתחיל לצרוח

לערוץ 3 מהזה הזוועה הזאת!?!? לחכות מעל שנה? ל-א נ-ר-א-ה ל-י!!!!!!!!!!!11

lolly1

New member
ואכן נצרח..

מחר אני פה כל היום.. יהיה זמן.. יאללה זזתי לחרופ
.. שיהיה כוח למחר.. לילה גייל ומצוין אחיותי היקרות!!

ayaliar

Well-known member
ממש סינדרלות כולן

12:00 כולן הולכות לישון.... טוב, כתבתי מכתב ואם אני אקבל תשובה אני אודיע בכל מקרה משהו לא נראה לי הגיוני. חברים משודר אצלנו בדרך כלל משהו כמו חצי שנה אחרי ארה"ב. מתי מתחילה העונה השלישית בארה"ב? אולי עוד אלף שנה? אני אהיה בת 26 פלוס במרץ 2004 זה חולני! אני אשכח מי זה מייקל עד אז (אני מקווה) טוב אני אחכה לתשובה לפני שאני נכנסת ללחץ

maayan15

New member
מה?!?!?!?!?!?!?

אני אהרוג את ערוץ 3!!!! אני רוצה "הכי גאים שיש" עכשיו!!...ואני לא מתכוונת לחכות עד 2004!!

מה????????????

אני אמות עד אז! תוציאו אותי מהקבר.... זה עוד כמעט שנתיים!! כול הצופים יהיו כבר זקנים! הם הגזימו!!!

g a g a

New member
אני מבררת את העניין... בלי לחץ...

שלחתי אימייל לערוץ 3 ובו כתבתי שאנחנו נורא מודאגים מהידיעה הזו. אני רק מקווה שהם לא ייבשו אותי, עד שהם יחזירו לי תשובה כבר יהיה מרץ 2004!!! לעידוד מצב הרוח

netaK

New member
זה בסדר....

אמרתי לאבא שלי לצעוק על זאתי שכתבה את זה...אני מקווה שהוא זוכר... אני אתקשר להזכיר לו...

netaK

New member
איזה קולנוע עכשיו!?!?

הוא עורך קולנוע מוזיקה ובידור בפנאי פלוס הוא קשור הבהחלט גם לטלויזיה....ובמיוחד לערוץ3...ככה קיבלתי את המתנה שלי ליומולדת!

netaK

New member
איזה טקס? לא קשווווווווווווור

היומולדתשלי במאי, השידורים של העונה השנייה התחילו באמצע יוני ביומולדת שלי הוא הביא לי מערו 3 את פרקים 1-2-3 של העונה השנייה כמעט התעלפתי....צרחתי בקולי קולות השתגעתי לגמרי!

למעלה