כתבונת ב"פנאי פלוס"

The Macker Girl

New member
כתבונת ב"פנאי פלוס"

על "שנטיפי" (שמתחיל היום), כולל ראיון מאוד קצרצר עם מוק.
נ.ב. למי שמעניין אותו, ב"ידיעות אחרונות" של היום, במוסף "7 ימים", כתבה גדולה על להקת "שבע".

The Macker Girl

New member
פסטיבל ערד

נערך פעם בשנה בקיץ, עם הופעות של כל גדולי הרוק הישראלי בזמנו: אביב גפן, פורטיסחרוף, משינה, מופע הארנבות של ד"ר קספר, איפה הילד וכו'. ב-1995 הצפיפות הרבה בפסטיבל גרמה לכך ש-3 בני נוער נמחצו למוות (בהופעה של משינה, אם אני לא טועה) ועשרות אחרים נפצעו. אחרי האסון הזה הפסטיבל הפסיק להתקיים.

אוי ../images/Emo10.gif

זה הדבר הכי מפחיד בעולם, הצפיפות הזאתי. מעניין אותי איך המארגנים מצליחים לעשות כאלו דברים בשביל כסף. חבל שהפסיק. יכלו להמשיך לקיים אותו עם שינויים שימנעו דברים נוראים כאלו :\

The Macker Girl

New member
Nothing lasts forever

באמת חבל שזה מה שגרם להפסקת הפסטיבל (ועוד יותר חבל שדבר כזה קרה בכלל), אבל לא חסרים פסטיבלים (קחי לדוגמא את צמח) שפעם היו הצלחה ענקית והיום הם כבר לא קיימים.

אני פשוט לא מכירה כל כך

אז כשאני שומעת אני מצטערת שהפסדתי. חדשה יחסית בתחום הפסטיבלים

Amit Remmus

New member
נזכרתי בזה לפני שבוע..

ביום הסטודנט החיפאי אנשים צבאו על הגדרות וזה כל כך ניראה כאילו הסיפור יחזור על עצמו.

כן אני תמיד חושבת על זה

ההורים שלי לא מפחדים שאני אלך למקומות עם סמים, לא מפחדים שומדבר. רק דואגים כשיש המון אנשים ואפשר להמחץ. איזה נורא זה, כאילו מה, אנשים נופלים ואתה דורך עליהם?!

Amit Remmus

New member
זה קרה גם במשחק של מכבי חיפה

הייתי במשחק הזה, זה היה באמת נורא לראות את זה. ובערד מה שקרה זה שהגדרות נפלו, לא?

The Macker Girl

New member
../images/Emo77.gif לסופ

ש"ס על המיקרופון ופלומפי על הגיטרה - "לא מרים ידיים" לייב בג'ה פאן. להורדה כאן. תבלו

יאא המון תודה ../images/Emo24.gif

איזה כיף לי
אני צריכה דברים כאלו, אין לי בכלל. [וכאן האגודה לעזרת ענבר נכנסת לפעולה, כל מי שיש לו קליפים שישלח].
צליל
ואגב שמתי לב שמי שצילם מאוד התמקד בפלומפי

למעלה