כתבה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2992679,00.html
י יערית ושמעון לנצח New member 21/10/04 #2 הבנתי נכון ? כאילו , לפי הכתבה המדוברת היא כן עשתה ניתוח הגדלת חזה או מה?
ד דיקוש חולה על מאיה New member 21/10/04 #3 לאא אני הבנתי את זה אחרת שמרוב שנמאס להה כבר שאומרים לה היא ישר פולטת שם של מנתח מפורסם כדי שיעזבו אותה כבר הרי לא יעזור מה היא תגיד תמיד ימשיכו להעיר לה על זה.. ככה אני הבנתי נחכה בערב ונראה מה היא אומרת ממש
לאא אני הבנתי את זה אחרת שמרוב שנמאס להה כבר שאומרים לה היא ישר פולטת שם של מנתח מפורסם כדי שיעזבו אותה כבר הרי לא יעזור מה היא תגיד תמיד ימשיכו להעיר לה על זה.. ככה אני הבנתי נחכה בערב ונראה מה היא אומרת ממש
L LoLita07 New member 21/10/04 #4 ../images/Emo185.gif../images/Emo42.gifהנה התמונות../images/Emo26.gif מתוך הכתבה, לקחתי את מספר התמונות הכי יפות שלה
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gifהנה התמונות../images/Emo26.gif מתוך הכתבה, לקחתי את מספר התמונות הכי יפות שלה
L LoLita07 New member 21/10/04 #5 ../images/Emo185.gif../images/Emo42.gifואווי מהממת../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif מסאז'.. ואווי איזה כיף לה
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gifואווי מהממת../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif מסאז'.. ואווי איזה כיף לה
L LoLita07 New member 21/10/04 #6 ../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif) בג'קוזי.. רק שלא תהיה לסבית כמו המנחה הזו איך שלא קוראים לה וואלה המנחה הזו מתחרמנת על כל אחת חח
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif) בג'קוזי.. רק שלא תהיה לסבית כמו המנחה הזו איך שלא קוראים לה וואלה המנחה הזו מתחרמנת על כל אחת חח
ק קיוויייי New member 23/10/04 #14 נו באמת רואים שזה סיליקון ב../images/Emo25.gif למה לשקר? הרי ראינו את מאיה ב"שלווה" לפני שהתפרסמה, והיו לה שפתיים פחות נפוחות בהרבה! אלי זה לא סיליקון אבל זה משהו שם בפנים! די להכחיש..
נו באמת רואים שזה סיליקון ב../images/Emo25.gif למה לשקר? הרי ראינו את מאיה ב"שלווה" לפני שהתפרסמה, והיו לה שפתיים פחות נפוחות בהרבה! אלי זה לא סיליקון אבל זה משהו שם בפנים! די להכחיש..
K k a b o o k New member 21/10/04 #7 ואוו, מאיה עם ביקיני../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif היא מהממת בתמונות ולפי מה שהיא אמרה בראיון ל"לאשה", מרוב שנמאס לה, היא סתם זורקת שם של מנתח.., כדי שיעזבו אותה בשקט.
ואוו, מאיה עם ביקיני../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif היא מהממת בתמונות ולפי מה שהיא אמרה בראיון ל"לאשה", מרוב שנמאס לה, היא סתם זורקת שם של מנתח.., כדי שיעזבו אותה בשקט.
י יערית ושמעון לנצח New member 22/10/04 #9 גם אני חושבת שהביקיני שהיא שמה היה עליה פשוט פיצוץ , נו טוב , יפה כזאת , מה לא יפה עליה ..?
K k a b o o k New member 22/10/04 #10 אהבתי שהיא לא מקל כזה.. היא לא רזה מאוד. הגוף שלה יפה כזה, לא רזה מדי ולא שמנה מדי.