לשם שינוי ריטה נמצאת במקום בו היא עומדת על שלה. בו היא מביעה את מה שהיא ב-א-מ-ת רוצה לעשות היא זו שתחליט מה יקרה איתה בשנה הקרובה, גם אם זה לא מקובל על התיכנון המקורי של מי שלא יהיה. הגיע הזמן שהיא תעמוד על שלה. אני בעדה.
מוחה נגד גלי האשמות וחוסר הפרגון בעקבות פרסום הכתבה בYNET ומקווה שריטה לא רואה את זה. לא יודעים לפרגן בארץ שלנו. עשו לה את זה גם כשהתבקשה לשיר את "התקווה" בפעמוני היובל, ועושים לה את זה גם עכשיו. פשוט צרות עין של אנשים. אני בעדה!
אחרי שקראתי את כל התגובות המזעזעותת והרעות בטירוף נגד ריטה, שניתי את דעתי ואני בטוח שריטה עשתה את הטוב לה. הרי היא לא הכריכה אף אחד להשאיר אותה בתפקיד רוקסי, רק אמרה שאם היא לא תקבל את התפקיד סופית היא עוזבת. כולם קיבלו את ריטה כביצ'ית ו"היא לא רוצה להיות מה שהיא באמת" (כדברי אחד הגולשים שהגיב לידיעה) פשוט מזעזע חוסר ההבנה שהגיע עד עלי ולגולשי YNET. ת'אמת, את אותה הודעה כמעט שאני כותב עכשיו כתבתי אתמול בלילה, מוזר שההודעה לא נקלתה פה
אני גם מסכימה... יש לנו מעט מאוד אומנים שיכולים להרשות לעצמם להיות בררניים בקשר לעבודות שהם בוחרים וריטה היא אחד מבין אותם המעטים.. זה לא דבר רע.. זה פשוט מראה שהיא לא רוצה לעשות משהו שהיא לא חושבת שהוא נכון בשבילה.. אני מקבלת את זה לחלוטין... היא לא איימה ולא עשתה שום דבר רע מלבד להביע עמדה.. אני חושבת שזה חכם..
לשם שינוי ריטה נמצאת במקום בו היא עומדת על שלה. בו היא מביעה את מה שהיא ב-א-מ-ת רוצה לעשות היא זו שתחליט מה יקרה איתה בשנה הקרובה, גם אם זה לא מקובל על התיכנון המקורי של מי שלא יהיה. הגיע הזמן שהיא תעמוד על שלה. אני בעדה.