כתבה

עידו123456

New member
כתבה

של Bill Venners ו- Bruce Eckel על #C (בעצם ראיון עם Anders Hejlsberg אחד מהמפתחים הראשיים של השפה) באתר של artima.com. (באתר יש גם ראיונות אחרים, בינהם גם ראיון עם Bruce Eckel על Python וראיון עם Stroustrup על ++C)

אלדד28

New member
משעשע

בהקשר של generics:
...You can say, for example, "This type must implement IFoo and IBar," or "This type must inherit from base class X." Once you do that, we type check everywhere, at both compile and run time, that the constraint is true...​
at both compile and run time... אח"כ באים כל מיני ליצנים וטוענים ש-#C רצה בדיוק כמו ++C.... באותה מהירות ממש
מי שקורא את הראיון הזה רואה כל שורה חמישית איך MS הכניסו עוד ועוד ועוד שטויות לתוך הקוד. הם בעצם מנסים לקחת שפת תוכנה, ולעשות אותה כל כך מגוננת עד שכל מתפעל מחוללי יישומים זוטר יוכל לעשות אפליקציות. על הדרך, כל האפליקציות שייצאו מהשפה הזו לא יזוזו בכלל. MS ממשיכים בדרכם המסורתית לתבוע יותר ויותר משאבים מהחומרה, במקום לנצל אותה כמו שצריך.

KKnDoIt

New member
אני לא מבין כלום ב- C#, וגם ב- C++

אני לא משהו (אני לא יודע טוב Templates), אבל האם זה לא בדיוק מה ש- C++ עושה ? מה זה אומר
" we type check everywhere, at both compile and run time "​
? אם אני זוכר נכון, גם ב- C++ נעשית בדיקה כזו בזמן ההידור. בזמן אני לא יודע.

אלדד28

New member
הבדיקה נעשית רק בזמן ההידור,

ולא בזמן הריצה. כשאתה משתמש ב-TEMPLATE אין לך שום PENALTY מבחינת הביצועים בזמן הריצה.

למעלה