קלטו מה כתבתי:
איזו בורות, טיפשות ההמונים שפורצת את גבולות הטעם הטוב, את הכתבה הזו לא ניתן אפילו לכנות כתבה עקב ריבוי החומר הצהוב והרצון לא להעליב את העיתונאים הרציניים, אז אני אשתמש בשם "הדבר שאיך קוראים לה גיבבה" מייקל ג´קסון היה ועודנו מלך הפופ. ובדבר שאיך קוראים לה גיבבה אין שום סיקור של שלושת שנותיו האחרונות. יש רק אירועים קטנים ולא חשובים באמת שקרו לאחרונה וקשורים במייקל. מה עם הקונצרטים שהוא ערך בניו יורק שבם נמכרו כל הכרטיסים במהירות הבזק, והם שודרו ברחבי העולם? כתבת שם משהו על אפריל 2001- לא היה ולא נברא. חברת התקליטים של מייקל היא "סוני" ולא פירם, פירס או כל שם לא מוכר אחר. איזו טיפשות גיבבת שם- בשנת 2001 מייקל הוציא את אחד הדיסקים הכי טובים שלו אי פעם- invincible, מכר 6 מיליון עותקים איתו והעפיל בזכותו לצמרות מצעדי האלבומים כמעט בכל מדינה מתורבתת .למייק אכן היה סיכסוך עם סוני מכיוון שהם ניסו לעצור את התקדמות האלבום כי מייקל הערים עליהם, ובדרך לא דרך זה ב50 אחוז מרווחי הפירסום שלהם, או משהו כזה. הם לא פיטרו אותו, הוא לא נרדם והוא מתכוון להוציא דיסק חדש בקרוב. מה קרה לתחקיריך? נכון, הוא אוהב לטפס על עצים, ובעיני זה הרבה יותר טוב מאשר להמציא פגמים באחרים ולהעלות אותם לאתרים כמו שאת עשית. מייקל לא אמר שהוא לא אוהב מוסיקת פופ. הוא אמר שהוא אוהב מוסיקה קלאסית שאיתה הוא נרגע, ויש הדבל עצום בין לא לאהוב מוסיקה אחת לבין סתם לאהוב עוד סוג של מוסיקה- הבדל של שמים וארץ. נכון, כשמייקל הסיר את המסיכה התגלו פניו האמיתיו- ובעיני הוא עדיין אחד האנשים הכי יפים עלי אדמות, ולו רק בזכות התום שיש בו. אפו בסדר גמור, תודה ששאלת, הוא לא מתפורר או מתפרק. והאנשים שהדביקו לו את הכינוי "הדבר הזה באמצע הפרצוף של מייקל" הם אותם צהובונים מלאים ברכילויות חסרות כל בסיס, בשמועות לא נכונות ובשקרים מרובים. אני לא רואה כל צורך להתייחס אליהם כאל מקור רציני. למייק עדיין יש מעריצות שאוהבות ונמשכות אליו- אני מכירה מלא ואני בעצמי אחת כזאת. איבריו לא מתפרקים, הוא מוסיקאי נחשב ואלבומו לא נכשל כלל וכלל, בהתחשב בפירסום שהוא קיבל. כפי שהתחלתי את תגובתי, אסיימה- מייקל היה ועודנו המלך הלא מעורער של הפופ.