כתבה

רענן מ

New member
כתבה

שודרה בערוץ ראשון כתבה מקסימה על ריקודי עם, הרבה כבוד. איפה הייתה ההרקדה הזו ?

dw2322

New member
בית דני, הערב

וגם ראיינו את אחת מחברות הפורום למי שלא ראה הרעיון של הכתבה היה שבזמן שכל עם ישראל צופה בערוצי הטלויזיה (1,2,10) יש גם כאלה שפחות מתרגשים מהבחירות והולכים לרקוד.

dw2322

New member
את יודעת שאני יודע

- התכוונתי לאלו שבחרו לצאת ולפזז במקום לרבוץ כמו תפוחי אדמה מול המרקע. - מדוע העלו כזו כתבה? אני משער ש beep רצה/רצתה ממילא ללכת לרקוד וככה עלה לו/ה הרעיון להרים נקודת שידור מקורית. קצת יותר מעניין מהראיון ה-200 עם פוליטיקאי X. - הכתבה היתה מאוחר בלילה (וראי שעת התגובה), ארכה דקה משהו כזה, והראו ריקודים, כמה ראיונות עם רוקדים (לא מזכיר שמות) ואת המדגם שעשה גדי. - לא ציינתי שמות בתגובות כי לדעתי זה לא מנומס. אם מי שמרואיין רוצה שידעו עליו גם בפורום הרי הוא יכול לעשות כן בעצמו. אין לי עניין בלהוציא אנשים מהארון.

Gabi37

New member
בית דני - ל-dw:

...לרקוד ולהתרגש (נו, קצת גם מהבחירות) ולצפות בעצמם על המסכים...
אבל העיקר שהיה ערב מעולה

לרענן - אכן זה שודר בבית דני - אצל

גדי ביטון, מה? האם זה שודר בשידור חי? את זה לא ידעתי, אנא פרט יותר, היה ערב נפלא בערב לאחר הבחירות.

הכתבה

בשידור הבחירות המיוחד של הטלוויזיה ראיתי פעמיים את ריקודי העם בבית דני. היה יפה. פעם ראיינו רוקדים ופעם לא. ריקודי עם על המפה

"פעם רוקדים ופעם לא" - למה הכוונה?

מה הראו לכם בכתבה כאשר לא ראיתם את הרוקדים? התוכל לפרט?

לעדה

פעם אחת עברו לבית דני באמצע התוכנית, וראו את כולם רוקדים והכתבת אמרה משהוא. אחר כך שידרו שידור ארוך שבו דיברו גם רוקדים.

למעלה