כתבה

noga ke

New member

העיקר שהם מקבלים אותה.. עדיף כבר שלא יקבלו ולא יעקבו אחריה

איך ההורים האלו יכולים לחיות עם הידיעה הזאת שהם פגעו בפרטיות בצורה כזאת? לחיות עם הסוד הזה?

הייתי מתחרפנת בתור הורה.

עוד מקרה ברור של חוסר תקשורת וחוסר אמון בין הצדדים. מעניין למה.

ה' יישמור! זו חדירה לפרטיות!

אני שוקלת להראות את זה להורים שלי!(הם עורכי דין) לשאול את דעתם
זו לא עבירה על החוק?

Lyme

New member
איכסה פויה מגעילים

וזו הסיבה,לדעתי,שאסור לפתח תלות כלכלית או אחרת בהורים.
אומנם יש הורים מקסימים,שיכבדו את ילדיהם בכל מצב ולא ינסו לרדת להם לחיים,אבל יש גם הורים שנורא בעייתים בקטע הזה.
שמעתי סיפורים על הורים שקראו יומנים אישיים,צוטטו לשיחות טלפון,תחקרו את הילדים שלהם תוך כדיי איומים (ואלה בכתבה אפילו הזמינו חוקר פרטי..).והכל בשביל לעלות על נושאים בלתי-מזיקים כמו נטייה מינית ואף דברים פעוטים מזה....
לדעתי חייב לצאת חוק לגביי מה אסור להורים לעשות.שמעשה כמו שההורים האלה עשו יחשב לעבירה פלילית!!!
האמת שזה נורא כואב לי,כי גם אמא שלי נהגה לחטט לי בחיים ולהביא אותי לכדיי דמעות כל שני וחמישי (ואצל חברים שמעתי על מקרים של חטטנות קיצונית אפילו יותר..).
יופי,עכשיו אין לך יותר בת לחטט לה בחיים.
זו לא אהבה בעיני.

חארות

מזל שזה נגמר טוב..

באיזה שהוא מקום (חוץ מהחדירה לפרטיות שזה על הפנים) ההורים עשו צעד שעזר להם...

אני בטוחה שאבא שלי ממש היה רוצה שאספר לו לפני גיל 20 (לאמא סיפרתי בגיל16) ואם הוא היה עושה את הצעד הזה
אז הייתי כועסת עליו אבל אז היתי מבינה שהכל טוב ואין לי מה לאכול סרטים...ולא הייתי שורפת 4 שנים של חסך חברתי מאבא שלי..

לא יודעת, קטע דפוק קצת, העיקר שנגמר טוב...

אז יותר מאוחר רציתי להראות לאבא את הכתבה

אבל הוא התעצל לקרוא אז רק הסברתי לו על מה היא בגדול, סיכמתי לו.
הוא טוען שזה בסדר, לקחו חוקר פרטי זה המקצוע שלו!
בעייני זה עדיין לא תקין! והודעתי לאבא שאם היה עושה לי תרגיל כזה הייתי גומרת עליו ולא מדברת איתו יותר בחיים!
הוא סיפר לי שלקוחה שלנו שהיא אמא של לקוחה נוספת שלנו וגם הייתה שכנה שלנו בעבר. זו שמייללת לו לאבא שלי אוי הבת שלי לסבית היא לסבית כל הזמן שואלת אותו את אבא אם גם אני כזו? אז הוא עונה לה שלא אכפת לו העיקר שאהיה מאושרתP
מה אומר על זה:)

MulhollanDrive

New member
זה בעיקר עצוב

שהם היו צריכים לעשות מעשה כזה כדי לדעת משהו על החיים של הבת שלהם.
אני בשום אופן לא מצדיקה, אבל אני כן מרחמת, כי זה מרגיש כמו מעשה (אמנם בריוני משהו) שמגיע מחוסר תקשורת עמוק ותחושה של חוסר אונים.

מוסיפה את השיר המהמם הזה שתקוע לי בראש כל השבוע, תיהנו..

[URL]http://www.youtube.com/watch?v=4N3N1MlvVc4[/URL]

למעלה