כתבה

swirrrly

New member
לאף אחד אין כוח לקרוא, הא?../images/Emo8.gif../images/Emo118.gif

גם לי לא

../images/Emo15.gifנ"ש../images/Emo26.gifשאלה דחופה../images/Emo70.gif../images/Emo101.gif

אני רוצה להיתקשר לאקזיט שיאחלו לי מזלטוף וכו'
איך אני עושה את זה

elalush

New member
שכטרית../images/Emo26.gif../images/Emo153.gif

אני חולה על החתימות שלך!!! מאיפה את מביאה את הדברים היפים האלה? החתימה האחרונה שלך עם ה-מה יותר חשוב החיים או אני? יום אחד תבוא ותשאל אותי מה יותר חשוב לי החיים שלי או אתה .. ואז אני יגיד לך: ברור שהחיים שלי יקוקסינל דפוק יא מיץ תפוזים בלי חתיכות פרי כאילו לך לספארי לטיול שורשים יא חתיכת כלב מזדיין ואז תלך עצוב ובודד מבלי לדעת שהתחלתי עם אחיך הכוסון והיום אנחנו משפחה מרובת ילדים! אז אל תשאלו את זה!.. חחח זה הפרטים של חברה שלי באיסיקיו תשימי כאן עוד דברים כאלה

../images/Emo15.gif../images/Emo26.gif../images/Emo6.gifזה אני ממציעה....

ואת החתימה שיש לי עכשיו אז אני פשוט צירפתי משפטים ידועים וזה מה שיצא
בכולופן - שמחה שאהבת

../images/Emo29.gif../images/Emo42.gifלאלו שאין להם כוח../images/Emo9.gif

טוב זה ארוך, לא נראה לי שכולם היו רוצים לקרוא את זה.. אז אם אתם עצלנים קראו את המודגש
בעיקרון- מדובר על כל הנוער של אקזיט, על המילים הגסות וכל אלה
התוכנית "אקזיט" עושה הרבה כותרות בזמן האחרון עקב הזכיה בפרס מסך הזהב ובעיקר בגלל טענות שמועלות נגד תכני התוכנית על ידי הרשות השניה ותלונות של צופים. מיכאל הנגבי ויעל גולדמן מדברים על זה.
תוכנית הנוער "אקזיט" המשודרת בערוץ 10, זכתה על תכניה ומנחיה, בפרס מסך הזהב ולמטר תלונות מחברי ועדת הטלוויזיה של הרשות השנייה מלווים בתלונות של צופים לא מרוצים וזאת בטענה על התכנים המשודרים. יעל גולדמן ומיכאל הנגבי, שהם חלק מצוות המנחים של התוכנית, סיפרו לנו על התוכנית ועונים על הטענות נגדם. מתברר שלא כולם נהנים מהתוכנית "אקזיט" ועל כך התקיים דיון בועדת הטלוויזיה של הרשות השנייה. מנהל התוכניות של ערוץ 10, גיא זוהר, אמר כי במקרים שבהם שודרו קטעים בלתי ראויים, המנחים קיבלו הערות על כך, אך ציין כי הרושם שנוצר אצלו בעקבות תגובות צופים הוא שזו תוכנית הנוער היחידה שמדברת לבני נוער. הסופר יהודה אטלס שהיה אורח הועדה, לא ממש בעד התוכנית: "אני חושב שסקס זה דבר נפלא, אבל אני חושב שילד בן שמונה צופה בתוכנית ורואה מישהו תופס לעצמו, תסלחו לי על הביטוי, בביצים ואומר 'הביצים שלי מלאות, תביא את אחותך', זה נראה לי קצת פורץ כל גבול של שיח נורמלי. אני שואל את עצמי, או שאני אידיוט או שהתוכנית אידיוטית? אני מניח שממרומי גילי אני מנותק מהשיח האמיתי של הילדים של היום. אני יכול רק לספר שיש לי ילד בגיל 14 וכשהוא אמר 'גס רוח' נפלה הבנה בכיתה שיובל מדבר במילים של חננות. אז היום להיות משכיל, להיות אינטיליגנטי, לדעת את השפה ולדבר בשפה תקינה- זה להיות חננה" מיכאל אומר בתגובה: אנחנו לא נפגעים ממוסקו אלקלעי ויהודה אטלס, לכל אחד יש זכות להביע את דעתו, ולנו לא נותר אלא להמשיך. יעל: לא נעלבים, זה אופי התוכנית מי שרוצה להיעלב נעלב ומי שרוצה לזפזפ, מזפזפ. אנחנו גם מקבלים הרבה תגובות טובות מאנשים בפורום ותגובות לטלמסר, ונראה כי יש הרבה אנשים שמרוצים מאיתנו. האם יש שינויים "באקזיט" בעקבות הטענות? התוכנית ממשיכה בינתיים במתכונת הרגילה ואנחנו לא לוקחים חלק בכל העניין, מציין מיכאל, אנחנו מודעים לזה ומדברים על זה מדי פעם בתוכנית. יעל מוסיפה: אני לא רואה שיש בעיה בתוכנית, אנחנו לא מקלקלים ולא מחנכים לשום דבר מזיק או פוגע. זה אופי התוכנית, לדבר בשפה שלנו ואנחנו לא מחנכים אף אחד. אנחנו מדברים בשפה של הנוער, בגלל זה עופר למשל יכול לעשות פוקים בשידור. גם ככה מקבלים את השפה הזו בהרבה תוכניות אחרות בטלוויזיה. התוכנית היא לנוער והנוער רואה ושומע את כל הדברים האלה גם ככה, אנחנו מביאים אייטמים לנוער. לפעמים אומרים לנו אל תגיבו ככה ואל תגידו ככה ואם יש אורח מיוחד ורגיש אז נזהרים במיוחד. תמיד יהיו אנשים שלא יאהבו, כך בכל דבר. בסופו של דבר זה עובר מעלינו, זה לא משפיע על הצילומים, יודעים שמחפשים אותנו ויודעים שמסתכלים עלינו והכל נשאר כמו שהוא בינתיים. אתם חושבים שהתוכנית צריכה לעבור לשעה מאוחרת יותר? לדעת יעל התוכנית לא תתאים לשעות הערב, אלא אם כן זה מקדם אותה ומגדיל את הרייטינג. מיכאל יקדם בברכה כל שעה בלוח השידורים שיתנו לתוכנית. שניהם מודים שממש כיף לעשות את "אקזיט",ושלא יאמן שעברה כבר שנה ומלידה קשה זה עבר לתוכנית מוכרת שזכתה בפרס מסך הזהב. אנחנו ממש משפחה במשך כל יום צילומים, זה כיף גם לעבוד עם המנחים החדשים , כל סידור של זוגות המנחים מביא תוכנית שונה. מיכאל הנגבי מסכם: "אני מזמין את כולם לראות את "אקזיט", כמה תוכניות ברצף, כדי לראות שאנחנו לא עוסקים בהשחתה של הנוער ואנחנו לא ראויים לפרסומת הרעה. "אקזיט" נועדה להעביר את הזמן ולעשות שמח. מי שטוב לו אז סבבה ומי שלא שיזפזפ. אנחנו לא מנסים לפגוע באנשים, להיפך, אנחנו רוצים להביא כיף לאנשים. אני צופה בערוצי נוער באירופה ובארצות הברית. מדובר בעולם שלם של טלוויזיה שכולה מתנהגת בערך באותה הצורה. בעולם לא יושבים לך על הראש כמו שעושים את זה כאן. אנחנו מנסים לגשר על הפער בינינו לבין הטלוויזיה בארצות הברית למשל. "אקזיט" מנסה לקדם משהו בתולדות הטלוויזיה, הפכנו בעל כורחנו לנקודת ציון בעקבות הדיון המתלהם. הטלוויזיה מערבת גם הרבה משחק וצריך גם לדעת להשאיר את הצופה." תגובת ערוץ 10 ומוסקו אלקלעי שהוא יו"ר הועדת הטלוויזיה של הרשות השניה כפי שהביאה ענת באלינט מ-"THE MARKER" : עורכת התוכנית בערוץ 10, רותי רודנר, ציינה כי ב"אקזיט" יש לעתים התייחסות גם לתכנים בעלי ערך חינוכי, למשל סובלנות והימנעות מאלימות, מסמים ומאלכוהול, וכי בני נוער מעלים בפני המנחים בעיות שמטרידות אותם. בתגובה לביקורת שמתחו חברי הוועדה על השפה הוולגרית הנהוגה בתוכנית, אמרה רודנר: "אנשים שאומרים 'לחרבן' ו'לזיין' הם לא אנשים פחות טובים, ובעיני זה לגיטימי לדבר כך בטלוויזיה. מה שחשוב זה איך אתה מתייחס לזולת". יצוין כי כבר ביולי הגיעו תלונות בנוגע לשפה הוולגרית הנהוגה בתוכנית, ואז חייבה הרשות השנייה את ערוץ 10 להדק את הפיקוח עליה.לאחר הדיון אתמול אמר אלקלעי כי עיקר הבעיה טמון במנחים של "אקזיט", ש"קיבלו הוראה 'לזרום עם התוכנית' איך שבא להם". אלקלעי אמר כי בישיבתה הבאה תשקול הוועדה אם לחייב את ערוץ 10 להחליף את המנחים או להשתמש בתסריטאי מקצועי." הדיון על התוכנית "אקזיט" הוא לא סתם דיון על תוכנית טלוויזיה, הדיון האמיתי הוא על השאלה האם הטלוויזיה היא מחנך והאם היא צריכה לחנך? התשובה, נמצאת בשלט. זהו, ושירלי -
רבה

למעלה