כתבה+תמונות!!

KiShKooSh

New member
בשעה 5:55 לפנות בוקר../images/Emo3.gif

נראה שיש לי קטע לדאבלים
ותודה
מוטי

chen010189

New member
נכון?!

חייבות לשאול את שירה מאיפה השמלה! (לא שהיא תעלה עליי\תיראה עליי טוב אבל אממ לא אמרתי כלום, לא אמרתי כלום) שלא נשכח, כי גם אני נדלקתי על השמלה

KiShKooSh

New member
ובל נא נשכח, את 19 ימים אחרי../images/Emo8.gif

ושנה אחת לפני
ואני חושבת חנוש שהשמלה הזו תהיה עליך ממש יפה
*מדמיינת את שירה עם השמלה הזו, מחייך לעצמי חיוך
מוטי, וטמרת שזה מתאים* חחח

chen010189

New member
את שירה?

את לא צריכה לדמיין אותה עם השמלה הזאת, היא כבר לבושה בה
לא... וואי, ביקי יש לי הרגשה שאת ממש ראית משהו אחר! אני... טוב לא נפתח פה דיון
(את עוד תגרמי לי לצלם את עצמי ערומה, ואם זה ייקרה, אני אגרום לאדמה לבלוע אותי גם אם היא לא תרצה... סתם
! אבל... אני עוד אצטלם לך עם ביקיני! העיקר שתביני שיש עליי...! לא הרבה, 2-3 ק"ג מיותרים
)

KiShKooSh

New member
אם את אומרת../images/Emo8.gif..

אני לא אריב איתך.. ממש לא ואני יודעת שדברים כאלה שחושבים על עצמך אי אפשר לשנות.. אבל בכל מקרה בלי קשר למשקל ולכל השיט הזה את יפה

KiShKooSh

New member
חחח../images/Emo6.gif

מגניב, יש לי עכשיו גם מותג שלא ידעתי עליו
? חח תודה שאמרת
אם אפשר, תשאל אותה מאיפה, גם אני רוצה

cutey baby

New member
לדאתי את חיה בסרט!!!!!!

זה שיש חולצה שעולה עליה קישקוש לא אומר שזה חייב להיות עלייך ממי מאיפה לך לדעת שהם מכירים אותך??? ולמה להם לעשות חולצה על מישי עם כינוי בתפוז???? קצת היגיון!!!!!!

../images/Emo152.gifדי כבר!

לדעתי את חיה בסרט! זה שיש חולצה שעולה עליה קישקוש לא אומר שזה חייב להיות עליך! אולי הם לא מכירים אותך? ולמה להם לעשות חולצה על מישי עם כינוי בתפוז? קצת היגיון! די כבר, אני לא יכולה יותר! תשחררי את האצבעות טיפה מהמקלדת המסכנה שלך, אני כבר לא יכולה לראות כזה דבר! וחוץ מזה, אולי ביקי חיה בסרט אבל זו לא סיבה להתפרץ עליה ככה! ולמה להרוס לה את ההרגשה שמכירים אותה?
עם כל סימני הקריאה וסימני השאלה, עם כל הפעמים שאת חוזרת הרבה על אותיות- זה קודם כל מקשה על הקריאה, ושנית זה מעיד שאת ילדה ממש עצבנית! אז די! אני כבר לא יכולה לראות משתמשים בתפוז שכותבים ככה! וזו לא רק את. לצערי הרב. חן

KiShKooSh

New member
נראה לך חיה בסרט../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif?

חיה בטלנובלה
ועוד אחת ממש קיטשית

וואי!!

איזה תמונות מושלמותתתתת!! של מיכאל הכי יפות חיחיחי! תודה אבל ממש ממש תודה.. עשית לי את היום!

deedee17

New member
מה זה???

למז כתוב שדון היא חברה של תום אבני?? יש סיכוי שזה נכון (פליז שלא)

למעלה