כתבה שפורסמה בYnet

מלכוש

New member
נצל"ש- תמונה חדשה../images/Emo26.gif

מפריז, יום שבת- תמונה חמודה

BaBa LiVe

New member
חמודה???

יש לה יותר פרווה בחולצה מאשר על הראש! ממש זוועה! אם טוב לה עם זה... אני אמוד מקווה (לצערי הרב) שהיא תתפסיק לשיר את יו לרן בהופעות... אם היא בכלל מתכוונת להופיע ב30 שנה הקרובות

מלכוש

New member
מה הקשר??!

איפה אתה רואה פרווה?!? תסתכל טוב מה הקשר? מה הקשר ליו לרן? מה הבעיה? אוף. היא ממש חמודה!

BaBa LiVe

New member
לא הבנת!

מה אוף? 1. אין פרווה..זה סתם להגיד שלא נשאר לה שיער - זה כבר קוצים? 2. היא נורא חמודה. 3. ביו לרן - השיער הארוך שיחק תפקיד מרכזי ועכשיו אין אותו...זה יהיה עצוב בלעדיו!

BaBa LiVe

New member
למה רק השיער?

חבל שאתכם זה לא מעניין! זה כ"כ חסר! אבל העיקר שהיא מאושרת מעצמה! ומחייה (גם אני מאושר) אבל מה כבר יכול להיות מעניין בימים האלו?! הכל עומד... אין חדש...אז הדבר היחידי שמעניין אותי הוא השיער שלה.. מעניין כמה פעמים עוד ידחו את התאריך.. העיקר שיצא כבר

מלכוש

New member
למה כ"כ חבל

שאותנו זה לא כזה מעניין...? סה"כ כולה שיער, ונכון שהיה לה שיער מדהים. אבל אני לא חושבת שחבל עליו. להיפך. זה יפה לה ככה :) וטוב שהיא שינתה. וכבר הרבה זמן הכל עומד ואין חדש כ"כ... (אממ... שנתיים) וזה באמת חבל שהדבר היחדי שמעניין אותך זה השיער כאילו... מה זה משנה... שתעשה מה שבא לה :) ולא אכפת לי, שיידחו את צאת הדיסק גם עוד שנה, העיקר שייצא. לא משנה מתי כנראה שכמו שכבר אמרו פה פעם- יותר זמן=דיסק טוב יותר. אלאניס חמודה :)

BaBa LiVe

New member
אל תדאגי - הדיסק יהיה באותה איכות

גם בעוד שנה וגם מחר בבוקר - הוא כבר מוכן ... הוא יהיה אחלה דיסק... והיא ממש חמדוה בתמונה... מעניין מה היא עשתה בוולנטיין דיי בפאריס? ואיפה ריאן?

Rוית

New member
סוגיית השיער -

*הודעה סתם להראות את שני הצדדים* מצד אחד
היי! זו אלאניס! וזה השיער שלה! ברור שזה יעסיק אותנו! אלאניס, וזה יסכימו כולם, תמיד היתה מזוהה עם השיער שלה. אתם חייבים להודות שתמיד שראיתם מישהי ברחוב עם שיער חום, ארוך, גלי וקצת מתולתל - הייתם חושבים על אלאניס, מחייכים ומקנאים עד דמעות בדמיון של בחורה מקרית לאלאניס.. אין ספק ששיערה היה סימן ההיכר שלה בתקופות הקדומות יותר והיא היתה מודעת לזה (לריענון זיכרון קצר-השיער הוא הדבר היחיד שהסתיר לנו את מה שלא היינו צריכים לראות (לטענתה של אלאניס בכל אופן
) בקליפ THANK U.. אה כן, וגם עוד איזה עיגול מטושטש). ולכן זה ברור שנתרעם, ונצעק ונבכה!
אבל מצד שני,
היי! זו אלאניס! וזה השיער שלה! ושתעשה מה שהיא רוצה איתו! היא עדין תעשה את אותה מוזיקה, ואני בטוחה שכוחה, לא כשמשון, לא תלוי בשיערה ואני מקווה שנקבל הוכחה לכך בדיסק הבא עלינו לטובה.. אז באמת, זה לא מה שיגרום לנו לנטוש את אלאניס לזמרת אחרת בעלת בלורית מרשימה..
אז זהו, סתם אני, שמנסה לראות את הכל משני צידי המטבע, מקווה שקלעתי

j u n k

New member
אחח הפסימיות

חבל שהיא אוכלת אותך....סתם שליליות מיותרת שלבסוף לצערך פוגעת רק בך.

j u n k

New member
איזו פסימיות?

אולי הבנתי את דבריך שלא כשורה, אבל נראה לי שאתה מאוד שלילי וכועס ורגזן, דבר שאני מבינה וחוויתי על בשרי, אבל חבל באמת חבל, זה לא שווה את זה. יבוא האלבום החדש אולי אז תהיה לנו סיבה טובה לכעוס, בתקווה שלא. עד אז אלוקים גדול.

BaBa LiVe

New member
אכן לא הבנת את דבריי

אני בנאדם ציני! שמודע לבעיות שלו :) אבל לא רגזן! . אולי אני קצת מאוכזב מכל הדחיות של הדיסק.... בלי להשוות את מה שקורה עכשיו ל97! ל2001 ולאנערף! ולגביי השיער אני חושב שזה חבל מאוד! אבל שוב! אם טוב לאלאניס מי אני שאגיד משהו רע?! עכשיו הבנתם אותי?

Lotzifer

New member
אני חייבת להגיד משהו על השיער.....

וקצת להסיף לדברים של רוית...... השיער, לפחות בשבילי הוא מן סמל לתקופת סופזד. וכמה שהתקופה הזאת הייתה טובה מבחינה מוזיקלית אלאניס לא הייתה מאושרת, וכמה שאני מתגעגעת לתקופה הזאתי אני לא רוצה שהיא תחזור. אלאניס מאושרת עכשיו וזה כל מה שחשוב. ומה שאני חושבת על ההסתפרות שלה זה שהתקופה הזאת בחייה נגמרה, עכשיו טוב לה (כמו שכבר אמרתי...) ואולי היא רוצה לסמן את זה איך שהוא...... לא יודעת.... זה מה שאני חושבת....

Rוית

New member
בספוזד אלאניס לא היתה מאושרת?!

דווקא לדעתי היא היתה בהשלמה עצמית ענקית למדי וסגרה המון נושאים שפעם עשו אותה ללא מאושרת, אבל לדעתי אין ספק שהיא היתה יותר מאושרת מאשר בJLP..

Lotzifer

New member
אוקיי.... אני מסכימה....

אבל עכשיו היא יותר מאושרת מאז...... חחחח.....

למעלה