גם לי היה עניין ואפילו התלהבות
מתחומים מסויימים. למרות שתמיד ראיתי את עצמי כטיפוס הומניסטי ולא טכנולוגי, התעניינתי הרבה שנים בתכום המוטורי. היה לי מעל 10 שנים מנוי על מגזין מוטורי מסויים, שהיה אולי היחיד בעברית באותה תקופה, כשהתחילו לשדר מרוצי מכוניות בכבלים, הייתי עוקב ורואה מרוצים, אפילו בלילות, מחפש כל פירור מידע, אך זאת לא היתה מעולם התמכרות. כל מה שעשיתי בתחום הזה, עשיתי רק בשעות הפנאי ולא במקום דברים שהייתי חייב לעשות. בשנת 90 התחלתי לעבוד במשרדי עו"ד, אך עדיין לא בסביבה ממוחשבת. באותם ימים המחשב היה לא יותר ממכונת כתיבה במזכירות המשרד. רק בשנת 93 התחלתי לעבוד קצת עם מחשב במשרד בו עבדתי, וכבר עז היה לי רצון עז לדעת יותר. כשלא היה אף אחד במשרד, הייתי ניגש למחשב ומתעסק איתו, מנסה ללמוד לבד. כשהיה מגיע טכנאי, תמיד הייתי מסתכל על מעשיו ו"מצלם" בראש. רק בשנת 94 קניתי מחשב 486 והתחלתי לעבוד איתו וגם לשחק, בעיקר במשחקי אסטרטגיה וסימולאטורים של מרוצי מכוניות ומטוסים. אז התחילה תקופה של התלהבות חזקה אך לא התמכרות, קריאת עיתוני מחשבים, קניית חומרה ושדרוגים וכו´. במקביל איבדתי כמעט עניין במרוצי מכוניות, הפסקתי את המנוי למגזין ותחת השפעת הבן שלי התחלתי להתעניין בכדורגל. כמו שכתבתי פעם כאן, אני בהחלט מסוגל לנהל פורום כדורגל, רק שזה לא מספיק מעניין אותי. הפורומים בתחום נשלטים ע"י ילדים. גם אני למדתי לבד כל מה שאני יודע במחשבים. כשיש בעיות במחשבים לעו"ד שכנים שלי, קוראים לי ובד"כ שתי נגיעות מספיקות. הם מקבלים את זה כמובן בחינם. אני מתעסקגם במחשבי כף יד (פאלם פיילוט) אבל שוב, זאת לא התמכרות. הרבה פעמים אני מחזיק את עצמי בכוח לא לעזור יותר מידי בייעוץ לשכנים, כי פשוט אין לי זמן לזה והם בהחלט יכולים להרשות לעצמם להזמין טכנאי. ההתמכרות לאינטרנט הלכה ונבנתה אצלי והתפרצה במלוא עצמתה כמעט לפני שנה. אני מניח שכל הטאראראם עם באג 2000 גם תרמה לעניין. כמעט שנה אני לא יוצא מזה.