כתבה של PERFORMANCE BIKES

JackR1

New member
כתבה של PERFORMANCE BIKES

על שיפור אופנועים ישנים... הם לקחו R1 מקורי שנת 98, והכניסו בו קצת מעל 2000 פאונד. השיפורים לא יצאו TOP OF THE LINE, אבל עם מה שיצא, האופנוע מתנהג יותר טוב מ-R1 2005, יותר זריז ממנו בפניות ובמהירויות נמוכות, מפסיד לו רק בישורת, ובמסלול עם ישורת של 3 ק"מ לא יורד מ-1.5 שניות מאחורי R1 2005. 3 קבצי ZIP עם תמונות סרוקות, עוד חומר קריאה נהדר מפורום R1, למי שלא עושה מנוי על PB.. http://www.bicknelle.com/download/pt1.zip http://www.bicknelle.com/download/pt2.zip http://www.bicknelle.com/download/pt3.zip השיפורים שהם הכניסו יכולים להיות משודרגים עוד קצת, דורש השקעה נוספת של עוד 1000 פאונד במחירים שלהם ועוד קצת עבודה, אבל אז אפשר להשאיר את ה-2005 מאחור לגמרי. מה שחסר להם, זה משאבת בלם איכותית (אפשר אפילו עם דיסקים וקליפרים מקוריים, או שדרוג כולל של מע' בלימה), אטם ראש דק, "פוליש" לפתחי יניקה\פליטה + שיוף שסתומים ותושבות שסתומים לאטימה מוחלטת, התאמת מרווחי שסתומים לכח מקסימלי, גג"שי קמשאפטים מתכווננים, כיוון יניקה\פליטה + קידום הצתה קל (עד כאן הרבה עבודה, מעט חלקים), Flo Commander, תיבת אויר RAM AIR, אפשר גם לייצר אותה לבד או לקנות משומשת, לא יקרה. אחרי כל הדברים הנ"ל, ההספק יהיה יותר גבוה משל אופנוע חדש, התגובה תהיה הרבה יותר טובה, החיבור לכביש יהיה הרבה יותר טוב, וזה עדיין יעלה פחות מאופנוע חדש. במיוחד אם לקנות ב-EBAY
. יתרון נוסף - כלי כזה נהיה מאוד ייחודי, ואז באמת אפשר לתת לו שם
. חסרון בארץ - יהיה לא כלכלי למכור, דבר כזה הוא לא לרוכב טיפוסי, רק למי שאוהב.

JackR1

New member
לחסוך? 99 עם כל השיפורים לא מגיע

למחיר של 2005.. בשביל זה צריך להוסיף גם גלגלים קלים, קמשאפטים חמים עם קפיצי טיטניום וקרנק קל, ועוד איזה 2000 סל"ד ו-10 כ"ס למנוע...

asparagos

New member
ת'כלס...

באמת אכפת לך אם אחרי השקעה של עוד X $ האופנוע שלך יהיה עם יותר כוחות סוס? ה R1 גם ככה מפלץ... מה גם שבארץ אין לך איפה להתחרות איתו.

JackR1

New member
אה, בגלל זה לא מעניין אותי יותר מדי

כ"ס.. לא הולך לכוון זויות פתיחה\סגירה וטולרנסים של שסתומים. אולי יום אחד, כי זה פרוייקט מעניין. אבל אחרי השקעה של X$ יהיה לי אופנוע עם התנהגות מעולה - זה טוב גם לרחוב..

Pumi

New member
זהו, שהם רוצים להראות שבפחות עלות

הם יכולים לקבל יותר. מה גם שזה כיף
הם נתנו לעצמם תקציב מאוד נמוך ביחסית למה שהם מתכננים לעשות, ובכל זאת הגיעו לרמה מאוד גבוהה, ובעלות עדיין הרבה יותר נמוכה משל ה 2005. מה גם שלזכרוני הם השווא את האופנוע שהם שיפרו לאחד מאופנועי ה"ת"ש" שלהם, שגם בו יש כמה שיפורים פה ושם שעושים אותו קצת יותר טוב מחדש מקורי. וזה גם בדיוק מה שאני רוצה לעשות לאופנוע שלי. לשפר התנהגות ויכולת בלי הצורך לקנות אופנוע חדש.

45degrees

New member
../images/Emo45.gif זה מה שאני תמיד אומר!

אופנוע ישן טיפה יותר בזול עם שיפורים מותאמים אישית יעבוד עבור הרוכש יותר טוב מאופנוע חדש מהשקית, או מאופנוע חדש יותר עם שיפורים מינימליים. יש לזה גם חסרונות: בשוק הישראלי כמעט בלתי אפשרי לקבל את מחיר ההשקעה חזרה בארץ קשה לשים יד על חלקי שיפורים איכותיים במחיר סביר שיפורים שהם TOP OF THE LINE מצריכים גם מכונאים מאותו סוג שיתקינו ויטפלו בכל העסק. אלה נדירים ויקרים מאוד בארצנו. בכל אופן, גזור ושמור! חיזוק מעולה לדעתי האישית, ועוד מעיתון האופנועים הכי מוערך בעיני. סופהדרך.

tygger

New member
תגיד לי, באיזה סרט נתקעה לך הקסטה?

בן אדם, האופנוע שלך הוא הרבה הרבה הרבה יותר מ"קצת" מושקע.

C O L T

New member
רק הציפוי של הקאמשפט

בזהב 24 קראט
עלה לו יותר מאופנוע כזה חדש!
45!

JackR1

New member
הקפצה.. תקראו, אנשים

אולי יהיה עוד איזה אופנוע או שניים טובים בארץ..

למעלה