כתבה של רוני בנענע
¥ ¥Im the superstar¥ New member 8/3/05 #3 אהה כן,כתבה לא כ"כ טובה..../images/Emo42.gif לא ממליצה לקרוא
נ נסיכת pop New member 8/3/05 #4 אין לי כח לקרוא זה ארוך../images/Emo3.gif ובטח סתם חבל על העצבים שלי
ר רוני דואנוש New member 8/3/05 #5 איזה סתומיםםם../images/Emo122.gif../images/Emo46.gif או יותר נכון סתום!!! הוא אומר שהקליפ של רוני זה שטויות...שטויות?? על מה הוא מדבר בכלל ! בגלל זה הוא סתוםםםם
איזה סתומיםםם../images/Emo122.gif../images/Emo46.gif או יותר נכון סתום!!! הוא אומר שהקליפ של רוני זה שטויות...שטויות?? על מה הוא מדבר בכלל ! בגלל זה הוא סתוםםםם
P perrinat New member 8/3/05 #6 זה תקף יותר מאי פעם... http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=925&msgid=48253600
S Sweety Shiri New member 9/3/05 #12 בחיים שלי לא ראיתי כתבים כל כך... מפגרים כמה מטומטמים הם יכולים להיות... אני מבינה ביוק למה רוני מתכוונת בשיר, ומה כל הקשקושים האלה על רוני סופרסתאם ועל כל השטויות שיש לו בראש... הוא כזה אדיוט
בחיים שלי לא ראיתי כתבים כל כך... מפגרים כמה מטומטמים הם יכולים להיות... אני מבינה ביוק למה רוני מתכוונת בשיר, ומה כל הקשקושים האלה על רוני סופרסתאם ועל כל השטויות שיש לו בראש... הוא כזה אדיוט