כתבה ענקית על RONNEL ב YNET!!!

Elparvar

New member
הילד הזה

זה כנראה המוסיקאי הכי מעניין והכי חשוב שעובד כרגע בארץ. הדיסק שלו באמת יותר טוב מכל דיסק ישראלי אחר ששמעתי לאחרונה.

eyalpu

New member
אין ויכוח הילד

הזה עושה פאנק. צריך רק להסביר לו שהוא עושה פאנק אנגלי. הוא לא עושה פאנק רוק (לפחות השיר המעולה "לך..."). זה בדיוק מה שתמיד אמרתי על להקות פופ פאנק - הן חממה מעולה לצמיחה של פאנקיסטים מוכשרים אמיתיים. קיצר - רונאל תמשיך לעשות פאנק מלוכלך ותשתדל להיות כמה שפחות מושפע מהז'אנר הפופי. אני בהחלט מברך גם על להקות הפופ כי זה חמוד - למשל, הלהקה החמודה של האח הגדול של רונאל, אבל לפחות מבחינתי אין מה להשוות הפאנק של הינוקא (רונאל) הרבה יותר טוב. ושוב, אדגיש את החשיבות של להקת האם ביט69 - בלעדיהם רונאל לא היה מגיע למה שהוא יגיע. אני רק מקווה (כמו שאומרים על הכדורגלנים) שהוא לא יתקלקל בדרך...ויש לי תקווה בלב - תשאלו אתוי למה סבא? ובכן, כל לילד יש ניצוץ של פאנק/מוזרות/פראיות טבעית בעיניים. משהו כמו המבט של רוטן. פלג

Elparvar

New member
אני לא יודע על מה אתה מדבר

הבנאדם עושה נויז-פופ-פאנק-יפני-אקספרמנטלי-מינימליסטי. And it's Bigger Than Punk Rock

eyalpu

New member
תזכיר לי רק האם...

אנחנו מדברים אותה שפה כי לא זכור לי שאתה שומע כאוס יו.קיי, ריוט סקוואד או Sham69. קיצר הפאנק שאני ניזון ממנו החל מ87 אינו הפאנק שלך חברי. המיין פוינט הוא שהילד הקטן יותר טוב מהחבורה המעט יותר גדולה שמגדלת אותו ובמקרה זה התלמיד כבר כעת עולה על רבו. פלג

למעלה