כתבה על wake right here
N netaK New member 13/7/03 #4 אוווו מייי גודדדדדדדדדדדדדדד הבנאדם הזה נראה טוב מדי זה לא אנושי *נט עמתחרפטת שיצאה מהבית היום ולא הייתה פה כשטלי כתבה את ההודעה וראתה את זה רק עכשיו*
אוווו מייי גודדדדדדדדדדדדדדד הבנאדם הזה נראה טוב מדי זה לא אנושי *נט עמתחרפטת שיצאה מהבית היום ולא הייתה פה כשטלי כתבה את ההודעה וראתה את זה רק עכשיו*
N netaK New member 13/7/03 #6 אההההההההההההההההההההה תראו מה כתוב as a writer, Fabrizio is devloping his own TV show? מה זה אומר מה זה אומר? תנו הסברים לילדה ששלא נושמת
אההההההההההההההההההההה תראו מה כתוב as a writer, Fabrizio is devloping his own TV show? מה זה אומר מה זה אומר? תנו הסברים לילדה ששלא נושמת
N netaK New member 13/7/03 #8 הקטע הוא שאני לא חושבת.... המוח הלב הלבלב ושאר איברים חשובים מתו אצלי...אני אחכה שהשפעת התמונות תעבור
הקטע הוא שאני לא חושבת.... המוח הלב הלבלב ושאר איברים חשובים מתו אצלי...אני אחכה שהשפעת התמונות תעבור
מ מתה על פייסי New member 13/7/03 #12 אמ........./images/Emo41.gif אפשר להצטרף להתחרפנות....???? כי אני נמסה פה!!!!!!!!
N netaK New member 13/7/03 #13 ידעתם שיש www.ethangold.com../images/Emo35.gif זה איזה זמר או משהו...השיר שלו שהכי משך אותי נקרא whore
ידעתם שיש www.ethangold.com../images/Emo35.gif זה איזה זמר או משהו...השיר שלו שהכי משך אותי נקרא whore
N netaK New member 13/7/03 #14 מצאתי תמונה חדשה של פאב ../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif איזה פוצי שמוצי קוצי לוצי מוצי
I I®is New member 14/7/03 #18 חח נטע, אני שמחה בשבילך ../images/Emo13.gif הוא יצא ממש טוב בתמונה הזו. אולי זה בגלל כמות האור שבתמונה סתםםםםםם. אני סתם רעה. נטע, תהני לבהות בתמונה
חח נטע, אני שמחה בשבילך ../images/Emo13.gif הוא יצא ממש טוב בתמונה הזו. אולי זה בגלל כמות האור שבתמונה סתםםםםםם. אני סתם רעה. נטע, תהני לבהות בתמונה