כתבה על infinity on high ברייטינג

shani192

New member
כתבה על infinity on high ברייטינג

וואל אני לא יודעת ממש מה להגיד על הכתבה חוץ מזה שצריכים להחליף את זה שאחראי על אגף המוזיקה, לא נראה לי שהוא כל כך מבין בזה אבל שיהיה.. הנה הכתבה תהנו--->

KNS

New member
בחלק מהדברים דווקא אני יכולה להסכים

עם מה שהיא כתבה שם, אמרה כמה דברים נכונים. בעיקר אני מסכימה עם זה שהאלבום הקודם היה הרבה יותר טוב מהחדש.

HarlequinGirl

New member
חחח כתבה נכונה

אבל הם טיפשים,זה לא הדיסק השני

מומולד

New member
אני לא מסכימה.. עם הרוב לפחות!

והכי אני לא מסכימה שכתוב שם שכל השירים נשמעים אותו דבר!! ממש ממש לא! וגם, אני לא חושבת שלאנשים בני 20 יש מה לשמוע שירים של FOB... רוב האנשים ששומעים את השירים שלהם זה בעיקר אנשים בגיל שלנו (13-17), משהו כזה.. ובנוסףףף, אני לא מסכימה על שאמרו לא להתעמק באלבום אוקי אז אני אומרת כן להתעמק למה לכל אחד יש אהבה אחרת למוזיקה כל אחד שומע מה שהוא אוהב לשמוע, והכתבים לא יכולים להחליט לאנשים מה לשמוע ומה לא.. הכל תלוי במה שאותו האדם אוהב!! וגם אני ראיתי שדירגו אותו עם שלוש כוכבים (וגם אם זה אני לא מסכימה.. אבל את זה אני יכולה להבין כי מי שכתב את הכתבה, נתן תדעה שלו...) קיצר ב=י=י לפי דעתי זה אלבום אחד הטוביםםם!! ואני לא עושה השוואות בינו לבין האלבום הקודם למה שניהם יפים וכל אחד בצורה שונה!! ולפי דעתי, אם הם היו עושים אותו אלבום כמו הקודם, היה לנו ממש משעמם והיה לנו נמאס לשמוע כל הזמן אותו דבר. הגיע הזמן לשינוי! כבר 5-6 שנים הם עושים אותה מוזיקה ואותה מוזיקה והכל! חוצמיזה, שלפי דעתי הדיסק לא כזה שונה מהדיסק הקודם.. זה שהסינגל כן, זה לא אומר כלום על כל שאר הדיסק.. FOB ROCKS!!!!!!

l i o r 1 8 2

New member
תגובה ראשונה שלי !!!! יש

טוב אז ככה כולם אומרים ש fall out boy הוציאו דיסק לא משהו אבל אף אחד לא שם לב למילים ולהתקדמות שלהם במוזיקה פטריק כל כך התפתח עם הקול שלו ופיט עם המילים והם באמת התמקדו במילים בדיסק הזה אם תקדישו כמה דקות ותקראו את המילילם של השירים תראו איזה משמעות אמיתית יש להן ואתם מיד תתחברו למילים האלה חלק מהשירים אפילו נכתבו על דברים אמיתיים אפילו הקליפ של this ain't a scene... היה כאילו להראות מה אנשים חושבים עליהם וע מה שהם עושים כל הכוונה שלהם הייתה לצחוק על עצמם ועל מה שאנשים אומרים ו-thriller למשל הוא "תגובה" על מה שאנשים חושבים ואומרים על פטריק ופיט באינטרנט גם ל thnks fr th mmrs יש משמעות אם תסתכלו על זה ככה וחוץ מזה זה ועוד איך דיסק טוב יותר מזה זה דיסק מעולה וכל הבתבים הישראלים האלה לא יודעים בכלל על מה הם מדברים!!!(אמרתי את שלי יש הגבתי מקווה שהתגובה טובה!!!
)

PATD

New member
בעעע איזה סתומה

עלק להקת הבנים..מביא לי אסוציאציות לBOYBAND

infinty on high הוא אלבום בסדר, אבל

הוא לא FALL OUT BOY פול אאוט בוי זה כל שיר זהב טהור שאתה יכול לשמוע כל החיים וזה עדיין יישמע טוב זה לא שאינפיניטי זה אלבום גרוע, הוא טוב, אבל הוא לא ענק לא נורמלי פיצוץ כמו TTTYG וFUTCT זה היה ברור שיהיה קשה ביותר להתעלות על FUTCT, ואולי זה הציפיות הגהובות מה שקילקלו לי, אבל לא יודע ... זה פשוט לא זה ... יש הרגשה שהם בכוונה לא עשו מוסיקה טובה כזאת, אלא מוסיקה שנועדה למכור ולהיות "קולית", ולא טובה שאתה אשכרה נהנה לשמוע, מוסיקה כזאת ... לא יודע אני לא מוצא ת'תיאור, נדושה כזאת לכאורה חדשנית, אבל לא כזאת שאפשר להנות ממנה (לפחות אני לא) מבחינתי רק השיר Fame<Infamy הוא "פול-אאוט-בויי" וכל השירים פרט להנ"ל, dont you know who i think i am, thriller וthe take over the breaks over הם פשוט ... לא משהו שאני מעדיף לשמוע בזמני הפנוי ... בשורה התחתונה התאכזבתי ואני מקווה שהם יחזרו לתלם.

פו"ב בגונזו../images/Emo223.gif

יש מחר ובראשון שידור חוזר.. וכן על הכתבה.. 1. זה לא אלבום שני 2. הם לא פאקינג אימו! יש להם לפעמים יציאות כאלה אבל 'דיס אינט אה סינ' במיוחד ממש רחוק מלהיות אימו! 3. כל הכתבים שכותבים את הביקורות האלה הם אנשים שלא יודעים איך להוציא את הכעס שלהם אז הם פשוט קוטלים כל דבר טוב אין לי כוח להתעצבן עליהם 4. הדבר הכי טוב שבדיסק הזה זה שהם שמרו על הסאונד שלהם למרות הכול.. חוץ מהסינגל הראשון שאני עדיין חושבת שזאת הייתה טעות לבחור אותו בתור סינגל ובכלל התחיל להימאס לי ממנו.. שאר השירים הרבה יותר טובים.. אבל עדיין לא חרשתי עליו מספיק כדאי להחליט אם הוא טוב יותר מהקודמים או לא

**../images/Emo223.gif

שיש קטעים שהם שמרו על הסאונד שלהם.. "ובכלל, זה נראה להם אינטיליגנטי להעיק על שדרני רדיו עם כותרות בלתי אפשריות" XD גם על המעריצים שלהם...

advosh18

New member
../images/Emo46.gif

אני לא מבינה איזה מין מקצוע מטומטם זה מבקרי מוזיקה! לכל אחד יש את העדפות שלו ואני לא צריכה שאנשים שחושבים שהם יודעים משהו ימרחו את הדעות שלהם על גבי דפי מגזינים או באינטרנט. שכל אחד יאהב את המוזיקה שלו בשקט, בשביל מה היא צריכה לכתוב על זה בעיתון?? מעצבנת

הם צריכים להפסיק עם זה ../images/Emo46.gif.

שיפסיקו עם כל השיט הזה על המוזיקת אימו. מה הקשר של FOB לאימו ? אז יש להם יציאות, אבל דיס אינט א סינ רחוק שנות אור מלהיות אימו. אני אסקול אותם באבנים
.

marimarina

New member
כן זה מעצבן.. אבל אתם צריכים להירגע

כי בכל זאת פרסום רק עוזר ומי שבאמת אוהב לשמוע אותם אז אימו או לא אימו זה בכלל לא חשוב.

למעלה