מסכימה עם כל מילה. כבר הרבה זמן אני אומרת שרמי זקוק לזמרות ליווי תותחיות. ואולי כן אפשר להעלים את הפסנתר החשמלי הזה כי כן.. הוא די מיותר רמי יכול להסתדר גם בלעדיו. ועוד משהו, אני באמת חושבת שרמי הוא כמו האלטון ג'ון שלנו וכיאה למעמד הגיע הזמן שיתחילו להתייחס עוד ועוד כתבים להופעה המצויינת שלו.
מה אתן מנסות לעשות לבחור?!? רמי לא "צריך" שום דבר חוץ מפסנתר ואולי גם את ריטה לידו...
אולי קצת טחנו את הפסנתר הזה עד עכשיו, אבל הוא בכלל לא מיותר... בתור אחד שגם מנגן, והחיים שלו זה מוסיקה, אני יכול לומר מנסיון שאין דבר שנותן יותר השראה בנגינה מאשר אהבה, ואין ספק שריטה נותנת לו את זה וגם הפסנתר עושה את שלו.. בגלל זה אוהבים את רמי כ"כ.. לא מסכימים?
מסכימה שמצידי רמי יהיה כל היום רק הוא והפסנתר, זה באמת יכול לכבוש אותי בקלות. אבל... לא יזיק גם לרענן. הרי כל המופע החדש בא לרענן ולשנות אווירה ככה הרי רמי אוהב לשנות מאלבום לאלבום לא? אז מה שאני אומרת שזה ממש יכול להוסיף נדבך ממש טוב למופע שלו קצת זמרות (שגם אני לא אתנגד להיות...) קצת דברים שונים ותאמין לי יכול להיות נפלא!
כי את יודעת עליו יותר ממני! אני מנחש.... אני אף פעם לא התעניינתי בו כ"כ רק בשירים שלו... אגב, קחי בחשבון שהדיסק של המופע המשותף היה אחד הטובים ביותר בגלל העיבודים של רמי, וזה באמת הפוטנציאל שיש לו...