כתבה על עמיר

odery

New member
אהמ

תודה שיר. בהופעה בנתניה שאלתי את אסף אם להמשיך לדווח לאקו"ם כיוון ששמעתי שהם התלוננו שהם לא מקבלים תמלוגים. אסף אמר לי תדווחי, שאלתי גם על הקלטות פיראטיות לדווח? (כגון צור משלו שנטחן אצלי) והוא אמר לי תדווחי. נחמא פורתא שאת של 2007 הם מקבלים ,הנחמה תהיה מושלמת כשהוא יקבל את כל מה שמגיע לו. לא קשור לנושא אבל לא בא לי לפתוח שרשור חדש... אני היחידה שמחכה חסרת מנוחה לשיר החדש שעמיר יכתוב כאבא? זה לא שחסר לו רוך וחמלה.. אבל אני בטוחה שלשיר הבא יהיה משקל עודף (והוא בטח יעצור טיפה לפני גבולות השמאלצ)

גרציה פ

New member
מוחה בתוקף את אי השמעת יצירותיו של עמיר!!

ומוחה ביתר תוקף על כך שלא מגיעים אליו כל תמלוגי השמעת השירים בכל מקום שהוא,עוול וגזל!! עד להסדרת זכויותיו יכלה רשות השידור להרשות לעצמה כן להשמיע את יצירותיו, ובסופו של עניין לתגמל על כל הזמנים שלא תוגמל, הרצחת וגם ירשת?? קורא על חתומת עצומה של כל אנשי הפורום, ולהעבירה לאלתר לרשות השידור, על החתום: גרציה פ

אתי Z

New member
מצטרפת לעצומה../images/Emo127.gif

אני מסכימה עם כל מילה, נעשה עוול כפול מכיוון שמשנת 2007 עמיר רשום כחבר ב"הפי"ל" שמרכז עבורו את גביית הכספים ולכן לא אמורה להיות בעיה עם השמעת השירים. אתי זברלו

../images/Emo45.gif גם אני מצטרפת אבל....

איך עושים את זה?

אולי........כנסו כנסו

אולי מישהו יכין עצומה נורמלית שמשקפת את כל מה שאנחנו חושבים ונחתום עליה בצורה מסודרת ונעביר לאתר של קול ישראל?? משהו כזה, שיבינו שאנחנו רציניים, נכנס לפורומים של זמרים אחרים כמו שעמיר יוגב נכנס לפורום של אביב גפן, נעשה סקר דעת קהל שם על המוסיקה של עמיר ואם ישתפו פעולה כמו באתר של אביב, נבקש מהם להכנס הנה ולתת את החתימות שלהם.....מה דעתכם?

גרציה פ

New member
התגובה הראשונה שלי בשרשור הזה...

היתה ספונטנית ומכעס, חשבתי לעצמי שאם תהיה הענות גדולה, נ נ ס ח כ ו ל ם עצומה רצינית ונשלח לרשות השידור.

והכעס מוצדק בהחלט......../images/Emo26.gif

מה שנשאר זה רק לנסח ולגרום לעוד אנשים (במיוחד כאלו שלא שייכים לפורום שלנו) להכנס ולתמוך, רעיון לא רע בכלל, אז קדימה בואו נריץ את העניין ונגרום להיענות גדולה.......
שבוע טוב, חמים ומלא בשורות טובות

..

ששון- איפה ההרצלים? קונה- סליחה? ששון- הרצלים הרצלים דהיינו תמלוגים. חחח זה אחד הדברים הראשונים שעלה לי לראש כשאר קראתי את הכתבה. ובנימה רצינית עכשיו גם אני מצטרף לעצומה!

לא להאמין...

ככה מעלימים כסף ופרנסה של בן אדם שכותב מלחין מנגן שר כ"כ הרבה שנים בלי לדעת למי הם נותנים את הכסף וכמחווה הם עוד לא משמיעים אותו??????????????????!

פזית 1

New member
../images/Emo45.gifאכן מצטרפת ומוחה בכל תוקף

בשל אי העברת התמלוגים למקורות הנכונים ואי ידעה למי הועבר התמלוגים - נראה לכם סביר בכלל כל האמרו לעיל???? הרי זו לא תחנת רדיו פירטית זה רשות השידור למען השם!! איך מוסד כה גדול ומכובד מרשה לעצמו להתבזות ולומר שאין הם יודעים למי הועברו התמלוגים??? האם מדור הכספים שלהם מועל בכספי האומן????? בנוסף למחאה אני קוראת אף להקים ועדת חקירה ואף ביקורת פנימית במחלקת הכספים!! וזו בדיוק מלחמתו של עמיר בכנסת, לשם כך בדיוק הוא נלחם! יישאר כוח עמיר, לא להיתייאש ממסודות מדינתינו הכושלת!! נ.ב. גרציה כל הכבוד על היוזמה המבורכת - חבל שלא נועצים שירשור כה חשוב זה!

גרציה פ

New member
יש אפשרות לבקש להעלות את זה....

לדף הראשי של תפוז {נכון ורד?} וכך זה יבוא לידיעת הרבה מאוד אנשים שיוכלו להגיב כאן בפורום.

ו ר ד ב

New member
נכון...

אבל כדי שזה יקרה, עושים את זה בצורה מסודרת, ההודעה הראשונה תיהיה בנושא הזה בלבד ולא תקועה באמצע שרשור... ומן הסתם ההודעה תיקרא גם "עצומה" אני אנעץ אותה בראש העמוד כהתחלה, לאחר מכן אפנה לתפוז שיקדמו אותה בראשי..

חברים יקרים............

לעניות דעתי....(ואני מתכוונת לבדוק את זה עם חבר עו"ד), עצומה חייבת "להכיל" פרטים מזהים כמו שם פרטי ושם משפחה, ת.ז. כתובת וטלפון בכדי שידעו שמדובר באנשים "אמיתיים" ואנחנו לא ממציאים שמות......ולכן ישנה בעייתיות "קלה"
אם תהיו באמת מעוניינים אני מוכנה לברר עם חבר עו"ד שלי איך עושים את זה עם סחיון מלא.............

אפשר לעשות משהו דומה....

אודליה הכינה עצומה, תחתמו עליה ואולי ורד תוכל להעביר את זה להנהלת תפוז שתוציא את העצומה החתומה עם הפרטים שלנו (ששמורים אצלם איפה שהוא לא? וסליחה על הבורות......) ותעביר לקול ישראל/רשות השידור/מישהו.......ורד, יש כזו אפשרות?

למעלה