כתבה על משחק מחשב מסוכן לאפילפטים

• פותח הנושא 2006
  • פורסם בתאריך

2006

New member
כתבה על משחק מחשב מסוכן לאפילפטים

בYNET בקטגוריה של משחרים (בדף הראשי של YNET)ישנה כתבה על משחק מחשב מסוכן,נדמה לי על תביעה מארה"ב נגד מתכנתי המשחק. לצערי אני לא יודעת כיצד להעתיק את הכתבה לכאן אולי מישהו מכם יכול?

qt1

New member
לילה טוב 2006 ו../images/Emo51.gif על ה ../images/Emo91.gif

אני אשמח להדריך אותך איך להכניס קישור לפורום , מצאתי את מה שרצית לצרף, נסי ליצור איתי קשר דרך תפוז און ליין או דרך מסנג'ר ואסביר לך את הדרך לצרף קישורים וקבצים בשמחה. נינטנדו לא עשתה די להזהיר מפני אפילפסיה ליל מנוחה וחלומות פז. חזרתי לא מזמן
חיבוק...

ufo11

New member
אם אני זוכר נכון, אמרו פעם גם על

הסדרה המצויירת "פוקימון" שהיא מלאת הבזקים כאלה של אור, והיא עלולה לגרום לאפילפסיה.. אם אתם זוכרים, גם היה פעם שידור מהכנסייה "West Minister" בלונדון, שבדיוק צילמו שם את הנסיכה דיאנה, או את המלכה אליזבת', והיו שם הבזקים מצלמות כמו פליקר במסיבות...ואם אני לא טועה, לפני ששידרו את הכתבה, המליצו המגישים שמי שחולה אפילפסיה, שלא יצפה בכתבה.

רק חלק מחולי האפילפסיה סובלים מזה

חלק מהאנשים שחולים באפילפסיה התקפיהם נגרמים על ידי הבהוב של אור. זה לא אומר שכל חולי האפילפסיה צריכים להזהר ממשחקי מחשב, דיסקוטקים, צפייה בטלויזיה. אנשים רבים מרחיקים את הטלוזיה או עובדים עם המחשב באמצעות משקפי שמש

ufo11

New member
אני מודע לכך. בהחלט מודע לכך שלא

על כל אחד זה משפיע. אני פשוט זוכר שהיה דבר כזה...אז עניינתי את הגולשים בפורום:)

Blueberry Kiss

New member
יש גם בMTV כל מיני קליפים שנראים

לי ממש מסוכנים....מרוב הבזקים אפילו אני פוחדת לצפות בהם.. ואני (טפו טפו טפו) לא חולת אפילפסיה.. צריך ללוות קליפים כאלה באזהרות, לדעתי.

ufo11

New member
כן...יש הרי מלא פעמים שאנחנו יושבים

יחד ואת מסתירה לי את העיניים שאני לא אסתכל, שמא יקרה לי משהו:)

2006

New member
תגובה לUF11

קראתי את תגובתך וממש צחקתי עם עצמי. זה בדיוק מה שאני עושה כשאני עם ביתי בהצגה ופתאום יש תאורה של "ברקים" וכו'. היום למשל הייתה הצגה של "התאטרון השחור" לילדים. ורק מתוך ההופעה למבוגרים כשראיתי פחדתי לקחת את ביתי, בגלל כל האפקטים החזקים. אז נכון לא צריך להגזים עם כל דבר, אבל אם ניתן למנוע דברים אז אפשר. למשל פעם הזהירו אותנו כהורים שמסוכן לתת לילדה לרכוב על אופניים או על קורקינט בגלל התרופה שהיא לוקחת. אז אנחנו זהירים בנושא אבל לא מונעים ממנה את ההנאה, מה עוד שזה גורם לבטחון עצמי וקורדינציה, וכו' וכו'. אז לא על כל דבר אנחנו נלחצים.

ufo11

New member
אם כבר הזכרת את התאטרון השחור

אני וחברה שלי רוצים ללכת... אמממ... אני אמור להזהר ולמנוע מעצמי ללכת? פשוט הזכרת את זה...

hey sexy lady

New member
יש לי שאלה בקשר לזה:

זה מזכיר לי את הX שלי-היינו יוצאים לארוע או לדיסקוטק, וכשהיו את ההבהובים הללו הוא היה מסתיר לי את העיניים... אבל אני חושבת שזה עובר ישירות למוח,לא? כךומר גם אם העיניים עצומות אז זה עשוי להשפיע על גלי המוח זה לא משנה אם הן פקוחות או עצומות..לא? אני זוכרת שבEEG עשו לי בדיקה כזו מול פלורוסנט מהבהב כזה עם עיניים פקוחות ועצומות וזה הגיב לשני המקרים אשמח לקבל מידע בנושא

ufo11

New member
אין לי מידע יותר מדי מעמיק בנושא

ולכן אני לא רוצה להטעות... בכל בדיקה שציינת עושים את זה עם פליקר שכזה...וזה אמור להגיב כך או כך... אני לא יודע כל כך איך לענות על זה אולי באי"ל ידעו לענות על כך סורי:)

למעלה