כתבה על מייקל בynet

מחזיק אצבעות למייקל../images/Emo45.gif

בעזרת השם, גם הפעם הוא לא יאכזב המוזיקה שלו מאד חסרה

crazy4MJ

New member
הע?

"באלבום הקאמבק של ג'קסון, שעתיד לצאת עד סוף השנה בחברת התקליטים "Two Sea Records" הממוקמת בבחריין" הוא לא עזב את החברה?

g a g a

New member
הוא עזב. אבל ממתי YNET

ושכמותם טורחים להתעדכן בנתונים אמיתיים ורלבנטיים???

dancing gabriel

New member
הם לא אשמים...גם בילבורד רשמו...

שהאלבום עדיין יוצא תחתיהם... לא מובן עדיין כל הקטע הזה..

g a g a

New member
גם ynet וגם nrg מסתמכים על מקורות

אחרים [כמו צהובונים וכו'] ב"כתבות" שלהם. כך שלא מפליא בכלל לגלות ש90% מהנתונים ב"כתבות" שלהם אינם מדוייקים/נכונים/רלבנטיים.

dancing gabriel

New member
נכון, אבל במקרה הזה הם פעלו בצורה..

נכונה כיוון שהמדע שהם מסרו הוא קופי מאתר המוזיקה הבילבורד שבעיקרון הוא הכי אמור להיות האתר הכי אמין. זה העתק מדוייק של הכתבה באנגלית ששמתי שלשום.

DANGEROUS GIRL

New member
איזה כייף להעביר שנה שלמה../images/Emo105.gif

(פחות או יותר) בצפייה למשהו חדש של מייקל!!!=]]]

dancing gabriel

New member
היא מתכוונת ששנה מאז שיודעים בודאות

שמייקל הולך לעשות מוזיקה חדשה ואלבום חדש...

נצל"ש משו מתסכל =/../images/Emo15.gif

החלטתי לכתוב את זה כאן כי אולי יש כאן מישו שיש לו מושג מאיפה זה בא... :S ואולי המנהלות יודעות. כמעט כל יומיים מוסיפים אותי למסנג'ר אנשים דפוקים וסוטים ברמות פשוט גועליות
ומה אני מגלה פתאום
שאותם אנשים שמוסיפים אותי הם מוסיפים גם את מוריאל, דניאל, וטל. אנשים פשוט מגעילים שפשוט אין לתאר... עכשיו אין מצב שזה בנאדם אחד כי כמה מהם מחוברים באותו זמן(אלא אם כן יש לו 5 מחשבים :| ) עכשיו השאלה אם למישו יש מושג מאיפה לעזאזל האנשים הדוחים האלה משיגים את המסנג'ר שלנו
מילא אם היה מדובר באיזה אחד משועמם שנכנס לארכיון הפורום ומצא... אבל אני כמעט בטוחה שמדובר בכמה :S וגם טל אמרה לי שדניאל בכלל לא פירסמה את המסנג'ר שלה בפורום. בכל מקרה... אם מוסיפים אתכם אנשים עם הכינויים:(זה מופיע בתחילת המייל שלהם) nafik... sex love16age ron raanank rape layth marryme פשוט אל תוסיפו

MYHOT3

New member
גם טל סיפרה לי שזה קורה לה

לי גם התווסף אחד כזה מטומטם ומחקתי אותו! מוזר מאיפה הם מגיעים. אולי זה מהדף קשר במאמרים? או מארכיון?? בכל מקרה אני פותח מסן חדדש כי בדיוק כרגע התווסף עוד סתום ! בעעע ואני שמתי תמסן שלי בפורום אחר..

Danielle Nahimi

New member
אנשים פשוט דוחים ומשועממים..

אבל עכשיו כשאני חושבת על זה.. כתבנו את הכתובות שלנו פה מצד שני טל אמרה לי שהם הוסיפו את גל גם, והוא עדיין לא פירסם את הכתובת שלו.. אז אני ממש לא מבינה מה הולך כאן

aMJel

New member
זה אומר שהגיע הזמן

שכולם יחליפו כתובות מסנג'ר חחחח

g a g a

New member
אין לי מושג מאיפה הם משיגים את

המסנג'ר. ייתכן באמת שמדף הקשר. בכל אופן - אל תאשרו. זה נורא קל :]

מממ כמו שכתבת לי במסנ ../images/Emo15.gif

נראלי עושים עלינו חרם בגלל השריטות שלנו לגבי מייקל... תכלס אנחנו הפורום הכי שנוא בתפוזXD וכה לא מאשרת יותר ]:

למעלה