כתבה על לימור

KiShKooSh

New member
היא רזה מידי ../images/Emo4.gif

ואת זה מוכרים לילדות קטנות, שזה הגוף הפוטנציאלי יופי באמת

KiShKooSh

New member
זה לא חדש...

זה פשוט מאוד עצוב, כאחת שמכירה לא מעט(ולא מעט בכלל) אנורקסיות, בולמיות, בנות שמקיאות, בנות שעוברות דיאטות קאסח אתה לא יודע כמה מטורפות זה עצוב ונגעיל אותי המכירת הרזון המוגזם הה

KiShKooSh

New member
בערך../images/Emo3.gif

כאילו חזרתי מהאוכל, אבל אני מתיישבת קמה קיבלתי אנרגיות פתאום
לא מצליחה לשבת במקום יותר מ 2 דקות

Rioter

New member
ביקי

יש לי גוף כמו שלה מבחינת רזון, אבל לא כי אני בדיאטות כאסח או משהו כזה, אלא כי זה גנטי אצלנו. כמה שאני אוכלת [ואני אוכלת], מבחינת "שומנים", אני לא מצליחה לעלות משמעותית במשקל.. ככה גם אימא שלי הייתה, ושאר המשפחה. זה לא שמעודדים רזון, אולי גם אצלה זה גנטי, אי אפשר לדעת

KiShKooSh

New member
אני לא מדברת על מה היא מה היא אוכלת

אני מדברת על העובדה ששמו את הרזון שלה על שער עיתון, חצי ערומה שרואים שהיא מאוד רזה. שתחיה איך שהיא רוצה ומה שהיא רוצה, שימי לב שלא טענתי שיש לה אפרעות אכילה או משהו טענתי שאתם לא יודעים כמה דבר כזה משביע על בנות שה"ציפייה" מהם חברתית(לפחות ככה שוטפים לנו תמוח) זה להראות ככה. ותחשבי על בנות שהגוף הטיבעי שלהן לא כזה וזה מה שמשדרים להם בכל המקומות שככה זה נכון וזה גורם לה לחשוב על הגוף שלה כשמן מידי והתוצאות הרסניות. ובבקשה שיר אל תגידי לי ש"אנורקסיה זו מחלה במוח" זו מחלה במוח כן שהחברה המעוותת שלנו גרמה וגם אל תגידי לי ש"כל אחת מחליטה על הגוף שלה, וכאלה שיודעות לא יעשו את ז לעצמן" כי זה משפיע על התת מודע זו שטיפת מוח מטורפת ורוב הסיבות לרצון להגיע לרזון הזה לא מודעות

אנורקסיה זו לא תמיד מחלה במוח..

אם יש מישהו שהיא נגיד קצת שמנה [אבל ממש קצת], וכל החברות שלה רזות. אז היא תרצה להיות כמוהן. או שאולי הן יגידו לה שהיא שמנה כל הזמן, אז היא תחשוב שהיא שמנה:] זה לא סתם ככה..

KiShKooSh

New member
אבל חברות שלה לא יגידו לה..

(אם כן היא צריכה להחליף חברות:S) האישיו זה שבעצם למה שהיא תרצה להיות רזה יותר? זה לא יותר יפה בדוגרי זה פחות יפה אבל העיתונים ודומיהם עושים שטיפת מוח שככה זה צריך להיות וככה זה כן יפה(כמה שלא)

j u l i a 1 3

New member
לדעתי זה לא נכון...

ברור שהיא רזה, אבל זאת לא אשמתה. את רוצה שהיא תשמין רק בשביל לתת דוגמא טובה? והיא לא היחידה שנראית ככה, יש מלא דוגמניות כאלה. חוץ מזה, בכל הראיונות היא מדגישה שהיא רזה כי זה עובר במשפחה וגם אמא שלה רזה והיא לא חולה והיא לא בולמית והיא אף פעם לא הקיאה בשביל להיות רזה. והיא אוכלת נורמלי אבל היא פשוט רזה! אין מה לעשות! לדעתי, זה חשוב באמת להדגיש שהיא נולדה ככה ולא גרמה לזה לקרות. וזה באמת חשוב שהיא מציינת את זה לדעתי.

למעלה