../images/Emo26.gif
א. את באמת מכירה אותה שאת יודעת את זה? אני לא אומרת שלימור כזו חלילה אבל מאיפה את יודעת את זה בעצם, מעיתונים? היו לי חברות שאמרו בלי סוף שהכל בסדר ושהגיעו לבית חולים ישר אשפזו אותן. (ולא אני לא רומזת כלום על שום דבר, אני רק מבהירה) ב. אני לא אומרת שהיא תשמין, וזה לא מה שהתכוונתי להודעה אז, אמרתי דבר רע על לימור מי ישמע, כמה שהיא דוגמנית ונחמדה היא לא מושלמת-כמו כולנו. ג. אני מאשימה 2 גורמים. העיתון- שמפשיט אותה רק כדי למכור, ובאמת אני מדברת מניסיון ומהרבה אנשים שאני מכירה, זה משפיע בטירוף על התת מודע וגורם לחשוב שהרזון המוגזם הזה(וכן אני חושבת שהיא רזה מידי,לטעמי אם היה לה יותר גוף היא הייתה הרבה יותר יפה)הוא נכון ווכה צריך להראות החברה שלנו- שנותנת לדבר המעוות הזה לקרות המקרים של הפרעות אכילה גדלו באחוזים מטורפים בעשורים אחרונים, יותר ויותר עם הזמן, ההתעסקות בחיצוניות תמיד הייתה חשובה לאדם, אבל אצלנו זה כבר מוגזם. אני יכולה להגיד אחוזים מאוד גדולים מהבנות עברו משהו שקשור להפרעה אכילתית, אני לא מדברת ממש על המחלות, אלא משהו שקשור לזה, אפילו ךתקופה קצרה. וכמעט 100% חושבות שהן שמנות מידי.