כתבה על לימור

KiShKooSh

New member
../images/Emo26.gif

א. את באמת מכירה אותה שאת יודעת את זה? אני לא אומרת שלימור כזו חלילה אבל מאיפה את יודעת את זה בעצם, מעיתונים? היו לי חברות שאמרו בלי סוף שהכל בסדר ושהגיעו לבית חולים ישר אשפזו אותן. (ולא אני לא רומזת כלום על שום דבר, אני רק מבהירה) ב. אני לא אומרת שהיא תשמין, וזה לא מה שהתכוונתי להודעה אז, אמרתי דבר רע על לימור מי ישמע, כמה שהיא דוגמנית ונחמדה היא לא מושלמת-כמו כולנו. ג. אני מאשימה 2 גורמים. העיתון- שמפשיט אותה רק כדי למכור, ובאמת אני מדברת מניסיון ומהרבה אנשים שאני מכירה, זה משפיע בטירוף על התת מודע וגורם לחשוב שהרזון המוגזם הזה(וכן אני חושבת שהיא רזה מידי,לטעמי אם היה לה יותר גוף היא הייתה הרבה יותר יפה)הוא נכון ווכה צריך להראות החברה שלנו- שנותנת לדבר המעוות הזה לקרות המקרים של הפרעות אכילה גדלו באחוזים מטורפים בעשורים אחרונים, יותר ויותר עם הזמן, ההתעסקות בחיצוניות תמיד הייתה חשובה לאדם, אבל אצלנו זה כבר מוגזם. אני יכולה להגיד אחוזים מאוד גדולים מהבנות עברו משהו שקשור להפרעה אכילתית, אני לא מדברת ממש על המחלות, אלא משהו שקשור לזה, אפילו ךתקופה קצרה. וכמעט 100% חושבות שהן שמנות מידי.

Rioter

New member
מסכימה חלקית

עם הטענות שלך בנוגע לעיתון והכל, אבל בתכל'ס, אם אצל לימור הבעיה היא באמת גנטיות, אז אין מה להאשים אותה, בלתי אפשרי להשמין - ואני אומרת מניסיון

KiShKooSh

New member
אני לא מאשימה אותה...

פשוט האדישות הבלתי נסבלת הזאת לזה ועוד המשפט הזה "והיא לא היחידה שנראית ככה, יש מלא דוגמניות כאלה." הרתיחו אותי

Rioter

New member
קלטו משהו קורע מצחוק (אבל נכון) -

לפני כמה ימים ישבנו בזולה בהפסקה, כהרגלנו, ויש לי חברה בשם שקד, שהיא הבת הכי רזה בשכבה. אני חושבת שאפילו בכל ביה"ס. זה לא יפה, אבל זה גנטי. היא לא יכולה להשמין - כמוני. (רק שהמצב שלה הרבה הרבה הרבה יותר גרוע) והיא טורפת אוכל בכמויות שחבל על הזמן. היא חולה על בשר וכל הדברים המשמינים האלה. בכל אופן, ישבנו בזולה.. ותומר ביקש ביס ממישהו כי לא היה לו סנדוויץ'. אז שקד הביאה לו את הסנדוויץ' שלה. וכאן סיון, חברתי, באה אליה ביציאה: "שקד, בנים הם אולי כלבים, אבל הם לא אוהבים עצמות. תאכלי!" - וזו, יקיריי, אחת היציאות הכי חכמות ששמעתי מימיי. ^^

נירושית

New member
../images/Emo45.gif מסכימה מאו עם ג'...

ואני גם לומדת את זה עכשיו... זאת באמת שטיפת מוח אחת גדולה....וביקי את מאוד מאוד צודקת בקשר לזה שזה המסר שאנחנו מקבלות-רזה=יפה!!! ודרך אגב-זה גם המסר שבנים מקבלים בנות רזות=יפה!!! וזה מתסכל!!! ואני אומרת את זה באמת בתור אחת שיש לה גוף חרא!!! אני יודעת שזה נשמע דבילי!!אבל כל אחת מאיתנו חושבת שמשהו אצלה לא בסדר!!!כל אחת לא אוהבת אצלה משהו בגוף/בפנים... ובקשר ללימור-אי אפשר לדעת!! שמעי גם לי יש שתי חברות כ"כ רזות!!אין לכם מושג!! האחת גם גבוהה יחסית לגילה... והשניה בכלל קטנה...הקטנה היא בגילי והיא באמת אוכלת כאילו לא כ"כ הרבה...אבל אי אפשר להגיד לה שהיא אנורקסית או משהו...כי היא כן אוכלת!!![בעיקר דברים עם המון סוכר] וזאתי שגם גבוהה שהיא שנה מתחתי היא אוכלת מ=ל=א!!! והיא רזה!!!זה גנטי!!! ועועבדה-לימור היא גם לא גבוהה...אז יכול להיות שזה פשוט ככה...כאילו עובר בשמפחה...

נעמקה19

New member
את צודקת...

אבל אני גם מבינה את העיתונות. הם רוצים למכור משהו יפה. אי אפשר לשים משהו לא יפה בעיתון, זה לא ימשוך אף אחד לקנות את העיתון. עכשיו האנשים אוהבים רזה. אין מה לעשות לגבי זה. עד כמה שזה נורא, כמו שאת אמרת, ואני לגמרי מסכימה איתך, אני מבינה גם את העיתונים!

KiShKooSh

New member
א. זה לא תמיד נכון לגביי רזון

ככל שאני מתבגרת אני מגלה שזה לא ממש נכון, זה באמת עיניין של טעם, ובן אדם. דווקא רוב הגברים שהכרתי לא אוהבים קיסמים מהלכים<הגדרה שלהם...> לבך לי שאת גיל ההתבגרות שלכן(ושל רוב הבנות) שיש שינויים בגוף מקבלים שטיפת מוח מעוותת שגורמת לנו לרצות להגיע לרזון ולעיתים אף לפגוע בעצמנו(לא במודע) בדרך. ב. מי את חשבת שגרם לזה מלכתכילה שרזון יהיה כזה "מוכר"? העיתונים בעצמם! לכי מאה אחורה, רזון זה לא מה שהיה נחשב יפה, כלל וכלל לא. רוב הציורים שתראי הנשים נראות בעלות גוף נורמלי ועוד הרבה יותר "מלא" מאשר מקובל היום, וזה נחשב סקסי, זה העיד על נשיות. ומי גרם לזה שזה יהפוך למצב מעוות כזה? לא אחרים מאשר העיתונים

אנשים לא אוהבים רזה! לא מטיבעם בכל

אופן... לפני לא הרבה זמן (40 שנה) כשהיו רואים מישהי רזה היו אומרים עליה שהיא חולנית לא בריאה ונראת זוועה.. ואישה שמנה הייתה נחשבת לבריאה יפה וטובה.. זה מה שאוהבים היום? ממש לא!! זה מה שמוחרים לנו היום!! שטיפת מוח! גמני הייתי כמעט אנורקסית (שנה שעברה) ותקשיבי לי! להרעיב את עצמך ולא לאכול רק כדי להרזות (וביג דיל כמה שקלתי 63 קילו והגובה שלי 166 ס"מ) לרדת 10 קילו ויותר מזה בחצי שנה בגלל הרעבות.. זה שטיפת מוח! לעשות ספורט בצורה כפייתית במשך חצי שנה זה שטיפת מוח!!! להישקל 99999 פעמים ביום כדי לבדוק עם רזית זה שטיפת מוח! להעניש את עצמך על עליה של 50 גרם זה שטיפת מוח! זה לא מה שאני אהבתי ולא מה שאוהב האדם מטיבעו זה מה שמכתיבים לו כל יום כשפעם "וואן סייז" היה מתאים לכולם והיום "וואנ סייז" קטן על בנות שניראות כמו לימור אטיאס שהיום מידות גדולות מתחילות ממידה 40! מבינה?

לכי תראי בעצמך..

תיראי את הדוגמניות של היום ואת הדוגמנית של שנות השמונים.. דוגמנית בשנות השמונים היו עם "בטן" כזו שאם תבואי איתה היום לסוכנות דוגמנים לא יקבלו אותך בגלל שומנים עודפים!

chen010189

New member
אז תכירו, עידוד אנורקסיה.

הנה אתר שמעודד אנורקסיה אצל בנות. הנה קטע מתוך יומן של מישהי שרוצה להיות אנורקסית: http://www.pro-ana-nation.com/v1/index.php?option=content&task=view&id=54 יש פורומים שונים באינטרנט בשביל זה 2 בנות מעיתונאות שלומדות איתי עשו על זה מחקר לשם מאמר. הודעה שאני זוכרת טוב: "היי, רציתי להודות לכן על התמיכה. רציתי להגיד שאני שמחה שיש לי קשר עם חלקכן במסנג'ר והאייסיקיו בלעדיכן לא הייתי מחזיקה מעמד כבר ירדתי 5 ק"ג ובזכותכן אני לא אכלתי כבר 4 ימים כלום אתמול הייתי חייבת לקחת קרקר קטן אבל הורדתי אותו במכון כושר" עוד הודעה: "אנה, היא כבר חלק ממני. היא איתי כשאני קמה בבוקר, היא איתי כשאני הולכת לישון. אני מסתכלת במראה ונגעלת מעצמי כל פעם מחדש, בא לי להקיא את כל השומנים המגעילים האלה שיש לי בגוף. אני אוכלת ומרגישה רגשי אשמה, אני רוצה להפסיק לאכול אבל אני לא יכולה. אני רוצה שיעזרו לי, אני רוצה שיעזרו לי להלחם ברעב כי אני רוצה להיות אנה ואני יודעת שבזכותכן, אני אצליח." מדובר בבנות 14-15, לשם הדגש על המצב הנורא שבנות מגיעות אליו.

אני לא הייתי יותר טובה

אני נכנסתי לאתרים שבנות מספרות על האנורקסיה שלהם ועל ה הם עשו ואומרות כמה זה לא טוב... ואני חיכיתי אותן עשיתי מה שהן עשו!!

למעלה