כתבה על חברת "קווים"

אבי83808

New member
כתבה על חברת "קווים"

אתמול פורסמה במהדורה המרכזית של ערוץ 2 כתבה על "קווים". אני אחסוך במילים מה אמרו כי כל אחד יודע מןן הסתם מה אמרו. מי שראה אני רוצה לדעת מה אתם חושבים כל הכתבה ואם אתם רוצים יותר פרטים זה יהיה אחרי שבע בערב כי אני ממהר. יום טוב

liorhikri1991

New member
אני שואל איפה אחי...

שיזוז קצת,חחח אני אגיד לו,הוא בטח לא ראה את הכתבה

אבי83808

New member
חזרתי לא מזמן ואפרט על הכתבה

בכתבה היה כמובן תלונות של תושבים על זה שהאוטובוסים לא מגיעים בזמן ומאחרים. הכתב חיכה לקו 16 אני חושב בעירייה וחיכה שם בערך 40 דק' לאוטובוס. אם כבר האוטובוסים מגיעים הם באים אחד אחרי השני וזה קרה לי כמה פעמים. וכמובן, מנכ"ל קווים אמר שמאז שהחברה התחילה לפעול היו שינויים רבים. בסופו של דבר הוא מגן על הנהגים שלו. היה נהג שדדיבר על השעות ואמר שיום אחד הוא התחיל לעבוד בצהריים סיים אחרי 12 וחזר אחרי 1 הביתה ולמחרת היה לו הסעה לעבודה בערך ב-5. זו עבודה?! והראו שבעקבות זאת היו כמה תאונות של נהגים עייפים. נקווה שילמדו לקח מן הכתבה.

שיחזירו את דן ושלום על ישראל...

נישבר הזין מהקווים האלה.. רק רעש ואי מנוחה יש מהם מאז תחילת הפעילות שלהם כאן ! ראבק!

למי שפספס את הכתבה- הלינק אליה

http://www.keshet-tv.com/VideoPage.aspx?MediaID=24039&CatID=330&CurrentCatID=330

הכי מעצבנת תגובת מנכ"ל קווים

הוא אמר שכל האיחורים נובעים מעבודות הרכבת הקלה. אז להזכירך, המנכ"ל, קווים נכנסה עוד הרבה לפני שבנו את משרד התחבורה. ומה יש לך לומר המנכ"ל על בקעת אונו שם לא בונים את הרכבת? ואיך תסביר את העובדה שאגד ודן שגם פועלות בפתח תקווה אין בהם איחורים ואי הגעות כמעט? וגם יש קווים שבכלל לא נוגעים באזורים של הרכבת הקלה כמו 67, 98 למה הם מאחרים?

תמיד אפשר לבטל חוזה.

כל הפאקינג מכרז הזה חתום על נייר מזורגג שנקרא "חוזה" וכל חוזה אפשר לבטל, אומנם במקרה הזה זה יעלה מיליונים לביטול החוזה. אבל בסופו של דבר זה יהיה שווה.

אם ראש העיר רוצה הוא יכול להוציא את קווים

או לחילופין לעשות כמו ראש עיריית ראשון- להפעיל חברה פרטית בנוסף לחברה הציבורית.

נראלך שאכפת לראש העיר? קווים זכו במכרז

ראש העיר ירוויח יותר ממי שהציע יותר. נקודה.

אנחנו מתקרבים לתקופת בחירות. גם אם לאוחיון לא

אכפת אולי למתמודדים האחרים כדי להרווי קולות יהיה אכפת. אחד הנהגים שדיברתי איתו אמר לי שאם זה היה ברמת גן, צבי בר בחיים לא היה שותק והוא היה עושה הכול כדי לשפר את מצב התחבורה הציבורית.

למעלה