כתבה על הראל ב nrg אח שלי סלבס

ותחשבי עוד שסעדו הוא הלך לגלגל

הצלה של האודישנים
ועוד העלו אותו
וכך גם שיר הזאת.... חחח הם ממש קרועים... ושלומי וניצן "הלכו" מכות... חחח זה היה כזה טוב
ושלומי הלך עם שיר או משהו ועמרי עושה לו "בלי ידיים".... וכן, הייתי ב-8.8, למרות שלא פגשתי את הראל שם, האלון הזה או מי שזה לא יהיה חסם לנו את הדרך אליו}-{ ותראי, את הראל בטח לא ייצא לי לפגוש, לפחות לא בזמן הקרוב אז למה לא להסתפק בשלומי המושלם הזה?

LiaTooosH

New member
חחחחח

לפי דעתי שיר עוד איכשהו בסדר.. עדיפה על סעדו.. חחחח "בלי ידיים"
הם שני קרועים אלה
ממ..ואיזה אלון?
חחחחח שלומי באמת מושלם
איזה חיוך יש לוו
חחח עד הפגישה עם ה-אחד (שבע"ה תקרה מתישהו בקרוב. טוב, לא חייב בקרוב, העיקר שתקרה מתישהו), אז עד הפגישה איתו, נסתפק בשלומי, שהוא מיני הראל
ולפי דעתי, הם דיי הרסו את הגמר עם יהודה סעדו. אין לו עוצמה בקול. אני לא רואה אותו עומד על במה מול 35285785 אנשים ושר =/ שוב, הוא מעוך..

שיר גם לא בסדר{-[../images/Emo178.gif

אבל כל הביצועים באולפן נשמעים יותר טובים מב-
ואלון הוא דוד של הראל אני חושבת והוא המנהל או האמרגן שלו (ואסף דרעי הוא האפשרות השנייה שנשארה) חחח עד הפגישה עם הראל אני אסתפק בשלומי בגלל מה שהוא, לא כי הוא מיני הראל, בעצם הוא לא מיני הוא הראל רק טיפה שונה אבל שלומי מוכשר ויפה ומדהים באופי בפני עצמו
סעדו, לא רק שאין לו עוצמה בקול אין לו קול

LiaTooosH

New member
צודקת..

חחח והתכוונתי סתם.. שכאילו שלומי דומה קצת להראל אז בנתיים "נסתפק" בו. אבל אין שום ספק ששלומי מוכשר ויפה ומדהים גם בלי קשר להראל
אני זזה לראות קצת טלויזיה.. אם יש בכלל משהו לראות.. אולי אני אחזור אח"כ =) אם לא, אז שיהיה לך (ולכולכם פה) לילה מצוין

חחח שלומי דומה להראל ממש../images/Emo178.gif

כאילו חברה שלי פעם נתתי לה קישור לתמונות של שלומי והיא שואלת אותי זה שלומי או הראל? ואחת אמרה לי שכל פעם שמישהי מתחברת עם תמונה של שלומי במסנ' אז היא חושבת שזה הראל.... ואני לא אסתפק בשלומי רק כי הוא דומה להראל, אני אסתפק בו כי זה הוא
תהני לך ולילה טוב

הוא לא היה מת כי זה באמת נכון!!!

הראל סקעת ואוהד דומים בטרוף!! וגם שי גבסו להראל סקעת...יותר נכון הראל סקעת לשי גבסו.....אבל אתמול בחצי גמר שמתי לב עד כמה שאוהד דומה לסקעת! ואוהד חתיךךךךךך למרות שאני לא רואה כוכב נולד 3 ובאה לגמר רק בשביל מויאל

אוהד אלישע ממש לא דומה להראל../images/Emo178.gif

מי המציא ת'שטות הזאת? ואני ראיתי את אוהד במציאות, הוא יפיוף אמיתי אבל לא דומה להראל... אם כבר מישהו דומה להראל זה שלומי סבן

למעלה