כתבה על הקושי העצום

שתדעו שאני לא גאה בזה../images/Emo7.gif

אני קוראת את התגובות ובוכה. אני יודעת שאני הבאתי את עצמי למצב הנורא הזה. הגעתי למצב קשה בחיי!! הייתי האדם הכי דיסקרטי והכי כספת בעולם ואני לא מצליחה לשמוח מכלום
הכל מעציב אותי. התחלתי את תהליך הפונדקאות ואני מתה מפחדדדדד, הרי אין ערבות של כלום, מישהו יכול להבטיח לי שהקושי שאני נמצאת בו לא ימשיך? אני עצובה מאוד ומודעת לזה שהבאתי את הכל על עצמי. אני מרגישה הכי אגואיסטית והכי רעה בעולם, מי אמר שמגיע לי משהו בחיים המחורבנים האלו?? אוהבת אתכן
תודה על התמיכה/אי תמיכה. ריננית

אל תיפלי ברוחך, רינניתוש ../images/Emo24.gif

למרות שכל תחושת כאב, תסכול ועצב היא לגיטימית. אין לך ברירה, כמו בכל תחום אחר בחיים, עלייך להפנות את גבך לכל המלעיזים, המשמיצים ואלו שמתקשים להתחבר באמת לקשיים, ולפרגן. המשיכי לדבוק בדרך שבחרת, כי היא הנכונה. את לא לוקחת שום דבר מאף אחד, אינך אגואיסטית, ושום דבר לא הבאת על עצמך. וכי את בחרת את הקשיים??? וכי את בחרת חלילה לאבד את שני העוברים שלך??? לא את בחרת בזה, בחרו עבורך מלמעלה. אבל את זו שצריכה לבחור לעמוד על שתי רגלייך כעת, ולהתמודד. כי האמיני לי, הדרך הקלה היא להתמוטט, לוותר, להאשים את עצמך ולהרים ידיים. אל תניחי לאנשים רעים ליטול מכוחך!!! אנחנו כאן בשביל לחזק ולהתחזק. חיבוק גדול, והמון כוח.

night mistress

New member
ריננית!! אני ממש גאה בך!

קראתי את הכתבה והרגשתי שאת מדברת גם בשמי!! אל תתיאשי ואל תתבעסי,את מדהימה! כל הכבוד לך!

רננית אסור לך לתת לבורות לנצח ../images/Emo128.gif

המשיכי בכוחות מחודשים והראי לכולם כמה את מסוגלת וכמה את חזקה, שאף אחד לא יצליח לשבור אותך ובטח אל תתני להם לשבור את רוחך. מגיע לך לחבוק ילד משלך, ואם תמשיכי עם הנחישות שהתחלת בה גם תחבקי ב"ה בקרוב. בלי חלילה לפסול את אפשרות האימוץ שלדעתי באה לאוו דווקה במקום ללדת , נשיקות וחיבוקים

waizman1

New member
לא מתאים לך לחשוב כך

את בחורה חזקה , לא הבאת שום דבר על עצמך! למי שלא נאה שלא יסכים עם מה שאת חושבת . את בטח לא אגואיסטית ולא רעה וכן , מגיע לך להגשים את רצונך! נא להרים את הראש , לא להסתכל לאחור רק קדימה! לרשותך תמיד

../images/Emo50.gifריננית

מקווה שבסוף תהיה הצלחה. את בחורה אמיצה,שאפתנית ותצליחי בסוף.גם אנחנו התמודדנו עם קושי כלכלי מול התהליך. וגם ללא משפחה תומכת שטוענת שאנחנו לא יודעים להסתפק במה שיש..(בת אחת). אבל התמודדנו אחרת..מקווה שיעזרו לך וישמעו צעקתך. לי אישית היא מאוד מובנת...תעדכני מה קורה(אפילו במסר)

../images/Emo23.gif התשובה שלי לכל המלעיזים :

" כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא "
ואת יקירתי, אמא בכל רמח אברייך !! העובדה שעדיין לא גידלת את ילדייך אינה הופכת אותך לפחות מאחרות. ומתוקה שלי, ידעת וגם אמרנו זאת לא פעם אחת שיש מחיר לחשיפה... התעלמי ממנו, והתמקדי באספקטים החיוביים של התהליך שאת הולכת לקראתו... ובאשר לתהליך - מניסיון אישי - ככל שמתקדמים בתהליך וככל שמתקרב החלק של קבלת ההחלטות הקושי (בעיקר הנפשי) הולך ומתגבר ! אנחנו כאן בשבילך, הטלפונים פתוחים ואצלי גם הדלת !!!!!!!! (דרך אגב, חזרתי עכשיו בכביש 6 מירושלים... וזמן הנסיעה ממך אליי בכביש 6 רק שעה !) אוהבת אותך בלי לראות אותך אפילו פעם אחת
אל תדאגי - יהיה בסדר !

מירבי*

New member
ריננית יקרה../images/Emo24.gif

אני יודעת כמה קשה לך החשיפה הזאת, אני יודעת שלא לזה כיוונת..אבל לחיים יש דינמיקה משלהם ויש אנשים שלא מסוגלים לשאת כאב של אחרים וגרוע מזה, מגיבים בחוסר רגש ופוגעים. זכרי יקירתי שיש לך מטרה שאותה את צריכה להשיג וכך יהיה!! יום נפלא!!

איזה נשמות אתן../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

תודה בנות, אני מרגישה קצת יותר טוב היום. איזה מזל שאני לא סלב שצריך להתמודד יום יום עם ביקורת והשמצות
עודדתן אותי
עכשיו מה שנשאר לי זה להאמין שיהיה לי טוב יותר
אוהבת אתכן
ריננית

רינניתי,

נא למחוק מהחיים שלך כל מיני שטויות שאנשים משעמום, חוסר ידע, טיפשות, בערות, קנאה, טמטום, וסתם זדון רושמים כשאין להם משהוא אחר טוב יותר לעשות. פונדקאות כתהליך זה דבר עצום קדוש מדהים והציל את חיי, חיי הנישואין שלי, החיים של הסבתא והסבא של הבנות שלי ואיחד את משפחתנו באושר נצחי!!! אבא שלי בן 72 חולה לב נהיה צעיר ב20 שנה בגלל שכשגילי ומאיה מחייכות הוא נזכר באמא שלי ז"ל, כמה שביולוגיה חשובה אוהו כמה שהיא חשובה, הידיים של אמא שלי, העיניים של סבא שלי שמת בשואה, השכל של איל בעלי השנון והמקורי, וההרגשה שיש המשכיות, שהן בגיל 18 לא תרוצנה לפתוח את תיק האימוץ שלהן כי "זה מדינה קטנה ולא רוצים במקרה להתחתן עם האח/ות", והן שלי, מהדם שלי, מבשרי, בלי ביולוגיה של אנשים זרים, שאני לא מכירה, בלי גנטיקה שלא תמיד ניתן להתמודד עימה (איידס, פיגור וכו') אין מי שמותר לו לשפוט צורך וכמיהה שנולדים עימה להורות, להמשכיות, לשגשוג בחברה שמרנית יחסית בה לאנשים ללא ילדים יש בעיה אמיתית. לא מבינה מה הבעיה, מי שרוצה לאמץ ילד, לתת לו חיים ובית כל הכבוד! יופי טופי! מדהים! אמיץ! פטריוטי! נפלא! מה עוד רוצים לשמוע? כל מי שהולכת על תהליך הפונדקאות החליטה החלטה שונה וזהו זה נקודה. ואין לאף אחד או אחת זכות לשפוט לקטרג כי אף אחד לא ביקש דיעה או בקורת ולא הזמין אותה אז מכל מי שזה מה שעושה לו את היום, תתעלמי! נשיקות

חגית האחת../images/Emo24.gif

אני קוראת את התגובה שלך בעיניים דומעות
זה כל כך מרגש.. ואני כל כך מזדהה.. לא רוצה להפחיד או לזעזע.. אבל יש לי תמונות של העוברים <ילדים שלי> ושאני רואה כמה הם דומים במיוחד לבעלי ווחלקים מסויימים לי אז אני מרגישה - שייקפצו לי כולם/ן!!! אני בעד לאמץ אם אין כבר ברירה,, אני מתגאה בקוד הגנטי שלי!
יאמי!
תודה חגיתתתתתת

לחגית וריננית היקרות.

מבינה כל כך את תחושתכן,אך קשה היה לי שלא להגיב. אני אמאשאימצה תינוק וגם נולד לה ילד ביולוגי לפני 3 חודשים.איני באה ממקום של מטיפה או ממליצה,רק ישנה נקודת מבט שאינכן יכולות לראות,והיא שלאחרשמאמצים תינוק,ומגיע השלבשכל כך נקשרים ומתאהבים בו,המושג של ילד מאומץ מאוד מטשטש ביחס אליו,את מרגישה עם הזמן כאילו שהוא נולדלך,ולא היה עבר לפני זה.הרגשות כלפיו גוברים על ההתעסקות למי הוא דומה ומה הוא קיבל.את פשוט מתאהבת באופן בתולי נקי,כמו אהבה ראשונה ובוסרית כלפיו הבחורהראשן שהתאהבנו בו,שלא חיפשנו בו את הדומה לנו,אלא את המיוחד בו.היום אני יכולה להעיד,שאהבתי כלפי בני הביולוגי שנולדלפני שלושה חודשים נרקמת לאט לאט ובשלבים,ואפילו עוד לא השתוותה לזו של בכורי המאומץ.לא הדימיון החיצוני שלו אלי,קושר אותי יותררגשית אליו.

לאמא של יהלי ורון

קודם כל אחלה ויופי על הדברים שרשמת. אני לפני כ 8 שנים התחלתי בשלבי אימוץ ברומניה והפסקתי כי הזוגיות שלי עם בעלי הראשון התערערה. אני מאוד מאוד מאוד מאוד בעד אימוץ ילדים, בעיקר ילדים גדולים שצריכים כ"כ בית ואהבה, אבל בעיניי לאימוץ לא יכול ללכת כל אחד, צריך לזה אין סוף אהבה, סבלנות וחוסר אגואיסטיות קיצוני, ולא לכולם יש את זה, אני מאוד מאוד מחזיקה ממך על האמת שלך, גם אני מאמינה באהבה ענקית שאמא ואבא יכולים לפתח כלפי ילד שהם בחרו לאמץ לליבם, אבל המרחק בין זה לבין השטויות שכתבו לריננית, כאילו ואנחנו חבורה של נשים קפריזיות, ואגואיסטיות שבמקום לאמץ "נפש אומללה" מעדיפות "לשחוט" את גופנו למען ילד ביולוגי, זה כבר מרחק עצום שנובע מבורות אין קץ, אין מקום ואפילו לא אלפית המקום לשפוט נשים כמוני או כמו ריננית שרוצות ילד ביולוגי, מי שם את אותן מגיבות עלובות לכתבה, לשופטות? הצורך האנושי הענק הזה לחוות לידה, גם אצל אחרת, לנסות להניק, לראות דמיון, לדעת שנכון לא נשאת הריון אבל יש לך ילד שלך לת מ י ד!! להרגיש תנועות של הילדה שלי בבטן אפילו של הפונדקאית, להיות חלק מהתהליך, הבדיקות, זה כ"כ אחרת וגורם לנשים כמוני להרגיש פחות נכות! וחוץ מזה אנחנו בטיפולים תמיד חשבנו שהטיפול הבא הוא האחרון, הוא יביא את החלום לילד, אני ידעתי בגיל 27 שאעבור 13 שנים טיפולים??? אני ידעתי שהגוף שלי יבגוד?? אז הבקורת על "התעללות" בגוף שלנו מאוד טפשית! ואגב שני התהליכים כלכלית עולים אותו הדבר, אז בחרתי לא להיות מיוחדת, קדושה, וכו' והחלטתי להיות אמא כמו כולם, מי יחליט בשבילי חוץ ממני???? ומה לעשות הדמיון החיצוני והפנימי למשפחתי של תאומותי כובש אותי כל דקה מחדש זה אומר שאני אמא פחות מושלמת מאחת שמאמצת??? הדיון לא רלוונטי ולא קשור בכלל, כל אחד מחליט על דרכו וכל המלעיזים הם אנשים קטנים וטפשים חסרי ידע, מי שלא עבר פונדקאות לא יכול לחוות דיעה פשוט ככה מה לעשות.

ואגב, תמונות של "הביולוגיות" שלי,

בקרוב אצל כולם אמן, לקח לי 13 שנים 19 הפריות, 2 ניתוחים, והרבה בלבולי ביצים מכל העולם וסבא שלו, הטפות מוסר, "חוות דעת" של "טובי לב" "מקצוענים" שהתיימרו לדעת טוב ממני למה אני זקוקה, אבל אני נתתי את הפייט של חיי ובסוף נולדו לי ביולוגיות... מה זה ביולוגיות .... ביולוגיות של החיים...

ואוווו חגית../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

יוווווו איזה מרגשים דברייך והתמונות שצירפת
כל כל התחברתי למה שכתבת ותמכת
אוהבת אותך

מירבי*

New member
איזה מתוקות../images/Emo24.gif

חגית, הבנות מקסימות, מאחלת לך אושר גדול שמנסיוני רק מתעצם ככל שהן גדלות.

לאכול אותןןןןןן../images/Emo210.gif../images/Emo210.gif יאמיייי

הן מקסימותתתתתתתתתתתתתתתתתתתת בלי עין הרע
דעי מהן אושר גדלי אותן בנחת רואים שהן תהיינה פיצוי הולם עבור כל הקשיים והדרך הפתלתלה שעבתם. נשיקות וחיבוקים לך ולנסיכות
ולכל המלעיזים: "לחשוב שדבר כזה לא היה מגיע לעולם לולא הנחישות שהדרך נכונה??????????????"

למעלה