כתבה על ג'ן ובן מ Hello!

כתבה על ג'ן ובן מ Hello!

בקישור למטה סורי שלא יצא לי לכתוב פה הרבה ביום ורבע האחרון עסוקה מדי בלהצביע לווסט
*אני לא נרגעת עד שאני לא עוברת ת'400 פעם ביום חחחח
* אנחנו #1 ב TRL :))))))))))))))) וב smash hits tv וגירלז אלאוד ב#3 במצעד הבריטי והשנה כל יום מתחילים ללמוד ברבע ל9 *לפחות אצלנו* ועוד 5 ימים יומולדת למוליייייייייייייייייייייייי ו.. היום הולכים ללונה פארקקקקקקקקקקקקקק ייאיייייייייייייייייייי :)))))))))))))))))))) כמה שהחיים יפיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם :))))))))))))) אבל לשירה עדיין לא חיברו ת'אינטרנט... גרררררררררררררררררררררר טוב יאללה תהנו מהכתבה לאב יההההההההההההה בה בייייייייייייייייייייי

NoWords

New member
סרקתי לכם תמונה....

ג'ניפר הופיעה היום בעיתון "גלריה" שיוצא מתוך עיתון "הארץ" היא הופיעה בתמונה מוקטנת על גבי שער של מגזין בשם מטרופוליטן כי הולכים לתרגם את המגזין הזה לעברית ולהוציא אותו בישראל או משהו כזה.... אז הראו כמה דוגמאות קטנות של המגזין ושל ג'ני הייתה אחת מהן. בטח תמונה שאתם מכירים והיא ישנה אבל שיהיה... כתבו תגובות או משו

J To The Lo

New member
אני אוהבת את החתימה שלך../images/Emo3.gif

אבל זה לא ממש ספוילר....

NoWords

New member
בעיקרון...

כתבתי ספוילר כי זה חלק מעונה שלא הגיעה לארץ ואני לא רוצה להרוס לאחרים שלא ראו.... לא חשוב תודה
ושיפצתי אותה שוב...

Lopezit

New member
החתימה שלה...

זה קטע מהעונה ה 9 של חברים שלא הגיעה לארץ, אז לא ראיתים את זה... פשוט אני הורדתי את העונה והיא ראתה אצלי.. את החתימה שלי אולי תבינו (מי שרואה חברים)

J To The Lo

New member
יההההה אני מתה על הקטע הזה

גם אני הורדתי את העונה ה9 מכירה את הקטע הזה:- Rachel: Oh, Ross, can you stop by the coffee house and get me a muffin? Ross: ?Oh, sure, what kind? Rachel: Um, let me think. What do I want?. What do I want? Ross: Please, take your time, It's an important decision. Not like, say, I don't know, deciding to marry someone. This is about a MUFFIN טוב צריך לשמוע את רוס אומר את זה..

NoWords

New member
כן מכירה, ראינו אותו נכון ליאת../images/Emo35.gif

יש לך אותו!

NoWords

New member
אמממ

אין לך מה לקנות את העיתון חחחח זה סתם תמונה קטנה שאת בטח מכירה זה לא שיש כתבה עליה או משו.... ובקשר לטעות שלי על מטרופוליטן
פאאאאאאדיחות
לא נורא נתגבר..

QueIronia

New member
למגזין קוראים "קוסמופוליטן" (כמו

המשקה...), ולא מטרופוליטן...

J To The Lo

New member
הוא היה אתמול במופע שנות ה70'

וקארי בסקס והעיר מכורה למשקה(כל פרק...!)

gal be

New member
../images/Emo29.gif סליחה אתם... אבל יש גם פרוש

למילה קוסמופוליטן.. משהו יודע?

QueIronia

New member
אני יודע../images/Emo26.gif

1) כלל-עולמי 2) מישהו בעל אזרחות במספר רק של מדינות

gal be

New member
../images/Emo29.gifבדקת במילון או שזה מידע אישי?

את הפירוש הראשון.. "כלל עולמי" ידעתי מתוכנית בטלויזיה שהמנחה השתמש במילה הזאת.

למעלה