כתבה על אמ"ל.. מרגיזה!!!!!!!!!!!!!
ה הדסי מתה על אגמי New member 4/7/05 #4 אין בעד מה../images/Emo70.gif קרן ואבו'ש! חחחחח אבו'ש! חהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהח עכשיו אביחי יעשה את הפרצוף הזה:
אין בעד מה../images/Emo70.gif קרן ואבו'ש! חחחחח אבו'ש! חהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהח עכשיו אביחי יעשה את הפרצוף הזה:
ה הדסי מתה על אגמי New member 4/7/05 #7 מסכימה עם כל מילה כל אות כל../images/Emo26.gif אצבע שלחצה על המקלדת.. קצת הגזמתי לעעע?!
K k a b o o k New member 4/7/05 #6 תודה רבה מאמי../images/Emo9.gif ממ.. אני אמרתי כבר את שלי בהודעה הקודמת שלי.. אני לא אוסיף, כדי שלא יאכלו אותי פה
תודה רבה מאמי../images/Emo9.gif ממ.. אני אמרתי כבר את שלי בהודעה הקודמת שלי.. אני לא אוסיף, כדי שלא יאכלו אותי פה
ה הדסי מתה על אגמי New member 4/7/05 #9 זכותך להגיב יניבי אנחנו נכבד את דעתך (אממממ... לפחות אני......כי למדתי לקח חחחחח)
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 5/7/05 #15 וגםם..../images/Emo110.gif אם זה כ"כ משעמם להם למה הם רואים ועוד כותבים על זה אח"כ
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 5/7/05 #13 תודהה../images/Emo110.gif מזה הכתובית הזאת ליד התמונההה וואאיי חצופייםם מעצבנים שכמותםםםםם תודע הדסי
ד דידושיסית New member 7/7/05 #19 נו באמת.. הכתב הזה לא מבין כלום בטלנובלות... אולי זה די נכון.. מפתיע שכולם לבושים בבגדים די לא זולים אבל יש לי שאלה... באיזה טלנובלה בדיוק ראיתם שהם מתלבשים אחרת?! אוףף מרגיז באמת מרגיז הכתב הדפוק הזה...
נו באמת.. הכתב הזה לא מבין כלום בטלנובלות... אולי זה די נכון.. מפתיע שכולם לבושים בבגדים די לא זולים אבל יש לי שאלה... באיזה טלנובלה בדיוק ראיתם שהם מתלבשים אחרת?! אוףף מרגיז באמת מרגיז הכתב הדפוק הזה...