תודה תודה תודה תודה תודה תודה!!!!
C chen010189 New member 30/12/05 #9 רק לא לפרסם פה את הכתבה בבקשה, אפשר להביא תקצירים ורצוי כי כולנו רוצים לקרוא סוף סוף על אדית
נ נעמקה19 New member 30/12/05 #20 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif
י ילד דימיוני New member 30/12/05 #22 צר לי לאכזב את נעם ואת השאר, אבל רק מחר כשאני אהיה אצל סבא וסבתא שלי אוכל לתת משפטים ועוד על הכתבה מחר.
צר לי לאכזב את נעם ואת השאר, אבל רק מחר כשאני אהיה אצל סבא וסבתא שלי אוכל לתת משפטים ועוד על הכתבה מחר.
G gal love sims New member 30/12/05 #25 הנה מה שהיה רשום ביקצרה הם מספרים על איך אדית מסתדרת בתור מורה בבית ספר כאשר היא בעצם שחקנית בסידרת ילדים מצליחה ואיך התלמידים מגיבים לזה... ונועם הנה משהו במיוחד בשבילך...אדית מלמדת בבית ספר בית צבי (או משהו כזה) בנס ציונה
הנה מה שהיה רשום ביקצרה הם מספרים על איך אדית מסתדרת בתור מורה בבית ספר כאשר היא בעצם שחקנית בסידרת ילדים מצליחה ואיך התלמידים מגיבים לזה... ונועם הנה משהו במיוחד בשבילך...אדית מלמדת בבית ספר בית צבי (או משהו כזה) בנס ציונה
נ נעמקה19 New member 30/12/05 #27 בן צבי. בית צביזה הבית ספר שהיא למדה בו חחחחח... וחוצמזה, אני יודעת. אבל תודה בכל מקרה אני מכירה תלמיד שלה. הוא בן דוד של אופיר. הוא מביא לי תיאור מדויק של השיעורים ...
בן צבי. בית צביזה הבית ספר שהיא למדה בו חחחחח... וחוצמזה, אני יודעת. אבל תודה בכל מקרה אני מכירה תלמיד שלה. הוא בן דוד של אופיר. הוא מביא לי תיאור מדויק של השיעורים ...
D dollzy New member 30/12/05 #32 אני רוצה את העיתון!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo7.gif או לפחות את הכתבה!!!
נ נעמקה19 New member 30/12/05 #34 אני הולכת להשיג אותו מאופיר ../images/Emo3.gif נה נה בננה!! זאת אומרת... מבן דוד שלה. זה שלומד אצל אדית חצור... בטח הוא בשוק מזה שהמורה שלו הועפה מהלימודים ואז הוחזרה חחחחח... אבל אני אוכל לסרוק לך
אני הולכת להשיג אותו מאופיר ../images/Emo3.gif נה נה בננה!! זאת אומרת... מבן דוד שלה. זה שלומד אצל אדית חצור... בטח הוא בשוק מזה שהמורה שלו הועפה מהלימודים ואז הוחזרה חחחחח... אבל אני אוכל לסרוק לך
D dollzy New member 30/12/05 #35 יופי תודה נעם.. היא מלמדת ביסודי נכון..? כי אם היא היתה מלמדת בתיכון היה אפשר לרדת אליה..