כתבה על אגם

אגם רודברג נותנת

אגם רודברג נותנת יום חמישי, 3 בפברואר 2005, 10:37 מאת: מערכת וואלה! נערת-ליווי וירטואלית. רודברג (צילום: רשת)הרודברגית מפקירה את עצמה בידיה הסגלגלות של 'סלקום', שתמצא לה דייט באמצעות משחק וירטואלי בסלולר כמו הרבה כוכבניות טינ-אייג' בינלאומיות לפניה, מוכרת את עצמה גם אגם רודברג תמורת כמה ג'ובות ומעט פריימים נאים. על-פי סקרים שנערכו לקראת ליל הסילבסטר האחרון, נבחרו שפתיה הפשוקות של רודברג כנחשקות ביותר לנשנוש בקרב זכרי המדינה. "מעריב" מדווח כי עתה, לקראת יום-האהבה המתקרב, החליטה חברת "סלקום" להגשים את החלום ללקוח אחד, שיזכה בדייט עם הילדונת. במיזם האינטרנטי-סלולרי, פיתחה החברה מערכת טכנולוגית המתחקה אחר פגישה-עיוורת, ומחפשת את הדייט המוצלח ביותר לכוכבת. המנויים הלהוטים ישחקו עם הנייד ב"פגישה הוירטואלית" בעלות זמן-אוויר ברשת, יענו על שאלות בליינד-דייט אופיניות, וזה שיערוך את הדייט הוירטואלי המתוקתק ביותר יזכה לתקתק דייט ממשי עם אגם ביום האהבה שחל ב-14 בפברואר. הכוכבית לא מחויבת להמשיך את הקשר עם הזכר הנבחר מעבר לגבולות המשחק.

שאול180

New member
אגם רודברג יפה

היא אומנם יפה אבל שלא תעשה שטויות היא ניראית בחורה טובה אבל עושה טעויות טוב זה הגיל וחוץ מזה מה אנחנו צריכים להעביר ביקורת בכלל את מי זה מעניין היא בסך הכל ילדה וזו זכותה לעשות מה שהיא רוצה. שתהנה אבל בלי להסתלבט.

מהה../images/Emo35.gif שמישהו יסביר לי על מה

מדובר

k a b o o k

New member
../images/Emo12.gif

מה שהבנתי מההודעה זה שאגם יפה.. ואני מסכים איתך

שאול180

New member
יש לך דעה מענינת

את מדברת לענין אני מסכים איתך שאסור להם למכור את הגוף שלהן תמורת כמה ג'ובות. את שנונה להפליא. קבלי מחמאה חחחחחחחחחח........

אביחי 33

New member
ממש זבלים אין מילה אחרת

וואלה האלה כל כך משועממים עד שמממש אין להם מה לרשום.. כבר ידיעה שנייה שהם ממציאים עלייה השבוע, אני כבר למדתי לא להתייחס ולקחת ללב שטויות כאלה של כתבים משועממים....
אגמי כולם חולים עלייך בכל אשר תפני
אביחי

לא!אביחי פשוט..מחשב את "כולם" לעצמו

הוא מנסה להראות שהוא אוהב אותה כ"כ,אז הוא רושם "כולם" .נכון אביחי?

למעלה