כתבה מynet

../images/Emo51.gif+נ"ש, הכוכבים החדשים בתפוז../images/Emo70.gif

תגידו יפה שלום לאייקונים החדשים
:

שמינל'ה מתנצלת../images/Emo70.gif../images/Emo8.gif../images/Emo52.gif

על חוסר ההתייחסות ופתיחת ההודעה החדשה בפורום על האייקונים
ותסלחו לי הלכתי לחטוף מהמטבח איזה בגט צרפתיייי עם שניצל
"וזה ג'ו השף שלי מפריייס מה זה?!?! זה כבר עשווו!" חחחחחחח
סיפורי פלטו שרון והשניצל...

LeAnNe

New member
שלדג שלי!../images/Emo76.gif

ואני לא מתחלקת! אני סנובית!!!

perrinat

New member
../images/Emo124.gifציטוט מהכתבה...../images/Emo103.gif

"דיסק התוכנית "כוכב נולד" מציג את האמת במערומיה: החבר'ה נחמדים, אבל כשרונם המוזיקלי מוגבל למדי. תפקידם העיקרי בחיים היה לייצר כסף בשביל מישהו אחר, ו-15 דקות של תהילה בשביל עצמם" מה דעתכם

tatababa

New member
כעיקרון

הליקון עשו תרגיל מלוכלך עם הדיסק ובאמת ניסו להכניס כמה שיותר כסף על כמה שפחות איכות, אבל לכתוב שכל משתתפי התוכנית מוגבלים מוזיקלית (כלומר כישרון בגובה דשא) זה ממש חוסר פרגון. נכון, לא כולם שם היו זמרי המאה אבל בהחלט עם פוטנציאל אדיר להצליח. אני באמת לא מבין למה זמרים שמופיעים במועדונים קטנים נחשבים לאיכותיים וכאלה ששיחק להם המזל להופיע בטלויזיה נחשבים לממוסחרים וחסרי כשרון למרות שהם הוכיחו את הפוטנציאל האדיר שיש להם ועוד לא בכלל התחילו את דרכם בעולם המוזיקה כדי שיהיה אפשר לקבוע אם הם ממוסחרים או לא. אנשים ממהרים לקטול לפני שהם טורחים להקשיב. הכותב ללא ספק יכול שלאהוב או לא לאהוב את התוכנית\משתתפים\דיסק\וכו' אבל צריך להפגין מקצועיות מינימלית ואובייקטיביות הנדרשת מכתב. אם הוא לא מסוגל יש לשקול הסבת מקצוע.. זאת דעתי, רן

אנשים,אני חייב טובה ענקית

אני צריך את השירי פתיחה של: לירז וינעם מאיה ומורן שי וטל נינט ובן תודה רבה...

בועז ד

New member
שלא יבלבלו את המוח !!!!!../images/Emo46.gif

מה זה השטויות הללו?? נידמה לי שכשרונו של הכתב די מוגבל.. אפשר לפרגן ואפשר גם לא לפרגן מכאן ועד "תהילה של 15 דקות.." המרחק גדול מאוד ונינט טייב זכתה בזכות ולא בגלל רייטינג כזה או אחר! בועז

למעלה