כתבה מ ynet

bmjackson

New member
ששששששקקקקקקקקרררררררייייייםםםםם

הכתבה הזאת מבוססת על שקרים שקרים ושקרים מייקל הנשמה שלנו יהרוג קוף???????? הוא נראה לי הבן אדם הכי עדין בעולם....... וגם הקטע שהוא מזריק נוזל שישנה את צבע עורו שקר כולנו יודעים שדבר כזה אינו קיים הרפואה הכי מתקדמת בעולם עדיין לא הצליחה לפרק את הפיגמנטים של העור זה אחד הדברים הכי קשים לפיענוח כולנו יודעם שבין bad ל- thriller מייקל לקח הפשקה כדי שהמחלה שלו תתפשט על הגוף והסופר הזה רוצה לעשות רע למייקל....... ותגובה על הקטע שמייקל התעלל בבטלס.. שטויות באבלס היה חי מייקל בגן החיות בנווארלאנד והוא היה מקבל טיפול מקיף אוכל מים טיפול גופני הכל.... תגובה על ליסה פרסלי. מייקל לעולם לא היה משלם לבחורה כסף כדי שתתחתן איתו כאילו מה הקטע אם היא א היתה רוצה היא היתה אומרת לא .... הכתבה הזאת באה לפגוע במוניטין של מייקל שלנו ובכבודו... שונא את ynat: ben jackson

חחחח ../images/Emo23.gif

יאללה בן אתה בא לשרוף את האתר?

mayjen

New member
איזה נבלות!!!!!!!!!!!!!../images/Emo67.gif../images/Emo31.gif

כל יום ממציאים עליו סיפורים חדשים, זה ממש מגוחך!!!!!!!!!!! רק אנשים ממש טיפשים יאמינו לזה... הכי מעצבן שבסוף הם רושמים: "ג´קסון, איך לא, מכחיש את ההאשמות" איזה מטומטמים...אז מה הם רוצים שהוא יודה במשהו שהוא לא עשה?!

ilovem

New member
אנשים, לנשום, לנשוף, לנשום, לנוח.

מה יש לכם? למה אתם מגיבים בכלל? דוטמיוסיק לקחו את הכתבה שלהם הישר מפיו של ג´ק גורדון, וידיעות לקחו אותה הישר מדוטמיוזיק, אז למה ציפתם? לאמת טהורה? וחוץ מזה- כולנו פה יודעים שמייקל שילם לליסה כדי להתחתן איתו, לא יודעת למה- אבל הוא לא רצה את הכסף שלי כדי שאני אתחתן איתו. בנאדם מוזר. וכולם גם יודעים שהוא רצח את באבלס בדם קר, כי מייקל רצה לאכול את הבשר שלו, למרות שהיו עדי ראיה שאמרו שבאבלס חי באיזה גן חיות, עדי ראיה- שמדי ראיה, נו אז מה אם הם ראו את זה?! ג´ק דורדון- אמת צרופה וטהורה. אז די לכל ההכחשות שלכם! *אני מרגישה חובה לכתוב שהכל פה זה בציניות, כדי שאנשים לא יבינו אותי לא נכון. לך תידע במי אתה יכול לפגוע כשאתה יורק...

רונני2001

New member
אפילו לא קראתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ז-ו-נ-ו-ת!!! הכתבה הזו לא שווה את הדף שעליה היא נכתבה !!! (אתם מבינים למה אני מתכוון) ז-ו-נ-ו-ת!!! הם לא מבינים שמדובר פה בבן אדם, עם רגשות ונשמה?!?!? הוא נפגע! כואב לי עליו! שילכו לעזאזל! JUST BECAUSE YOU READ IT IN A MAGAZINE OR SEE IT ON THE TV SCREEN - DON´T MAKE IT FACTUAL!!! שקרים!!! שקרים!!! שקרים!!! שקרים!!! שקרים!!! שקרים!!! שקרים!!! שקרים!!! שקרים!!! שקרים!!! שקרים!!! שקרים!!! שקרים!!! שקרים!!! שקרים!!! שקרים!!! שקרים!!! שקרים!!! שקרים!!! שקרים!!! שקרים!!! שקרים!!! שקרים!!! שקרים!!! שקרים!!! שקרים!!! שקרים!!! שקרים!!! שקרים!!! שקרים!!! שקרים!!! שקרים!!! שקרים!!! שקרים!!! שקרים!!! שקרים!!! שקרים!!! שקרים!!! שקרים!!! שקרים!!! שקרים!!! שקרים!!! שקרים!!! שקרים!!! שקרים!!! שקרים!!! שקרים!!! שקרים!!! שקרים!!! שקרים!!! שקרים!!! שקרים!!! שקרים!!! שקרים!!! שקרים!!! שקרים!!! שקרים!!! שקרים!!! שקרים!!! שקרים!!! שקרים!!! שקרים!!! שקרים!!! רונן. http://www.MJ.up.co.il

ilovem

New member
רונן,

מה יש? למה אתה כל כך מתעצבן? כמה עיתונאים אידיוטים שנתנו להם עט ביד ואמרו להם- "שקרו!".... אל תיקח ללב, קח לראות, זה יביא אותך לגבהים שלא הכרת קודם...
חוץ מזה- חבל על לחץ הדם שלך! אתה כבר זקן, עשרים פלוס, וזה לא בריא להתעצבן כל כך בגילך!

odedia

New member
ג´ק גורדון מנסה שנים להרוויח כסף

מהג´קסונים. לפחות בואו נתנחם בעובדה שזה ממש ממש ממש לא הולך לו :) עודד ש.

רונני2001

New member
../images/Emo13.gif יש לך מזל שלא ישנתי כל הלילה!

(הראש שלי לא משש צלול כרגע) נ.ב: את חמודה! רונן.

למעלה