כתבה מ fox על דיוויד קוק

4. ../images/Emo140.gif

1 סולו. 3 עם להקה. ואם מחשיבים את זה, עוד אחד בהופעה חיה. וכולם, בעיקר הסולו, מצויינים. הכתבה הזו הייתה ניסיון עלוב לגרום לו להיראות כמו "שתול", בעוד שבניגוד ללפחות 3 מתמודדים אחרים, לא היה לו מעולם חוזה הקלטות, וכל מה שהוא עשה היה באופן עצמאי.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo45.gif

הוא מימן את ההקלטות עם הכסף שלו, ניגן בכל הכלים (חוץ מבתופים), ללא שום חברת תקליטים שקשורה אליו. קרלי, קריסטי, מייקל וברוק גם הוציאו דיסקים, לפחות השלושה הראשונים עשו זאת תחת חוזה עם חברות תקליטים גדולות. גם את הדיסקים של קרלי וברוק מכרו באמאזון בזמן התחרות.

noa1313

New member
אגב הדיסק של קרלי

זו רק אני הוא שהיא ממש לא נשמעת כמו עצמה?

NP16

New member
../images/Emo45.gifהיא בת 17.

וגם הגרסת אולפן לקאם טוגדר מזכירה איך שהיא נשמעה שם. כנראה יש איזה בעיה איתה באולפן שאחרכך אמריקן איידול ידעו לפתור

alona37

New member
שאלה...

אממ אני רק קוראת פה...אבל יש לי 2 שאלות: 1.מה השמות של האלבומים של דיוויד קוק [מה האלבום סולו, מה עם הלהקה, ומה לייב....] 2.מאיפה מורידים את הגרסאות סטודיו...?

אוקיי, לגביי השאלה הראשונה

דיסקוגרפיית דיוויד קוק: סולו: Analog Heart - 2006 עם הלהקה שלו, Axium: The Story Thus Far - 2004 Blindsided - 2003 Matter Of Time - 2002

עכשיו ירד לי האסימון..../images/Emo6.gif

עכשיו הבנתי איך הוא מופיע עם כל כך הרבה ביטחון, כאילו הוא לא חדש בעסק הזה..!

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif אה?

כי הוא הופיע עם הלהקה שהוא הקים עם החברים שלו מהתיכון וניגן את השירים שלו בבארים שכוחי אל? כי לקרלי, מייקל, קריסטי, סאישה, ארצ'ולטה וכו' אין ניסיון קודם בתחום?

מבחינת הבחירות של השירים שלו למשל..

אני לא זוכרת פעם אחת שהוא בחר שיר שלא התאים לו..,כלומר הוא מכיר ביכולות שלו . הוא גם מעבד אחרת את השירים ומשנה אותם לפעמים. אז בגלל זה הוא נראה לי קצת יותר עם ניסיון.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif זה כי הוא מוכשר,

לאו דווקא כי יש לו ניסיון... ניסיון לא תמיד מבטיח הצלחה במה שאתה עושה. הוא פשוט מתעסק במוזיקה כבר הרבה זמן וכנראה שיש לו חוש לזה. זה הרבה יותר מרק ניסיון.

למעלה