כתבה מ-92´..

roimc

New member
נכוןןןןן

איך אני אוהב ת´ביקורות ... והכתבות בכלל... נדב אני חושד שיש עוד מלא כתבות בדרך - נכון?

nadav26

New member
יש עוד כתבות...

לוקח לי זמן לסרוק, אז לאט לאט... זה רק כדי להראות שהיו זמנים שיותר פיאגנו למאריה בארץ, ונקווה שהם יחזרו...

eranmc

New member
בהתחלה בנו עלייה הרבה

היא הוכיחה את עצמה. אבל אל ידעתי שפעם בשנת 90 היא הייתה מפורסמת חוץ ממיקל ג´קסון לא ידעתי על אף אחד. ד"א נדב את המעריץ הכי וותיק פה, ספר קצת...

nadav26

New member
מממ..מה מעניין אותך לדעת?

הביקורות על מאריה תמיד היו חלוקות - אלו שאמרו שהיא עושה את הסגנון מוזיקה שלה הכי טוב שאפשר, אל מול אלו שירדו על הסגנון הקיטשי והמתקתק של מאריה (לפחות לדבריהם). מבחינת העיתונאים, היא לא זכתה ממש לפירגון אף פעם, למעט מספר מבקרים (כמו: יוסי חרסונסקי לדוג´), מרבית המבקרים בארץ נטו להדביק חמאריה איזושהי תווית שמאלצית ומעולם לא ממש העריכו. דרך אגב: מה הקשר בין סלין למוזיקת איכות עוד לא ממש הבנתי..., סלין תמיד נדבקה לז´אנר שירי הבלדות סוחטי הדמעות, למרות שבצרפתית היה ממש מצויינת בעיניי

eranmc

New member
נתכוונתי שתפסר לנו

איך זה להעריץ את מראיה כמעט 13 שנה. תראה אתה, למיטב ידעתי, היית מעריץ ברגעים הטובים של MUSIX BOX ורגעים הקשים של GLITTER. ואני גם סתם משגע לך את השכל...

roimc

New member
כי היום שופטים אותה על התדמית

יוו איזה מעצבן זה. אתמול מהכתבה "שוברת לבבות" - חצי מהכתבה הייתה רק על הסקסיות והתדמית.

eranmc

New member
כי זה מה שהיא מוכרת בעיקר לאחרונה

ואל תמכרו לי שזה מה שקונה היום, כי מראיה בחרה בזה בעצמה.

roimc

New member
צודק. וויטני או לפחות סלין מוכרת

כביכול "איכות" ומוכרת טוב...

eranmc

New member
כי סלין לא יכולה...

והיא לפני האלבום החדש עשתה המון תמונות שאני אפילו אמרת "וואו איזה יפה" חשבתי שאחרי הלידה משמינים, אבל טעיתי, היא דוחה מתמיד.

למעלה