כתבה מ-ע-ו-ל-ה ! ! !

כתבה מ-ע-ו-ל-ה ! ! ! ../images/Emo98.gif

על תנועות הנוער: הנוער העובד והלומד, השומר הצעיר, ומחנות העולים ! חובה לקרוא גם למי שלא בתנועות הנוער האלה, ומי שלא בתנועות נוער בכלל ! הכתבה ריגשה אותי מאוד, וזה ממש משמח אותי לדעת שיש אנשים שכן שמים לב למה שתנועות הנוער עושות בארץ, וזה מתקשר גם לשרשור שיוסי פתח על תנועות הנוער בארץ ! אז ליוסי הזמנה מיוחדת תקרא, תקרא, תקרא ! ! !

MS6

New member
אויי נוער הנרות...

היה לנו פעם שיר עליהם.. שכחתי איך הוא הולך. דווקא את זה אתה מראה? יש מלא דברים אחרים טובים בתנועות האלה (במיוחד במחנות העולם ולא ממש בשומר הצעיר..)

על זה עשו את הכתבה ...

לא אני כתבתי את זה ... ויש דברים טובים בכל תנועת נוער ! הבעיה שאישית אני בתור בוגר בנוער העובד והלומד, הייתי בטוח שאנשים לא שמים לב לכמות של דברים שהתנועה שלי עושה למען הקהילה. ופתאום לקרוא כתבה כזאת, לי זה ממש חימם את הלב
!

MS6

New member
נכון...

לדעתי אבל הפרוייקט הכי חיובי של הנוער העובד זה העניין של הפרחים ביום הזיכרון... רעיון מאוד מאוד יפה ומקורי.

אכן עוד פרויקט של הנוע"ל ...

שלצערי מעט מאוד, ואפילו מעט מידי (לטעמי) אנשים שמים לב אליו ! אבל התנועה שלנו פועלת פחות בשביל שאנשים ידעו שיש נוע"ל והם עוזרים לקהילה. אלא התנועה קיימת כדי לשנות את הקהילה, לעזור לה, לתמוך בה, ולעורר אותה !

למעלה