כתבה מ"הארץ" יום שישי

sephia

New member
אחלה כתבה לדעתי.

הוא די דייק ברוב הדברים שכתב.

Rוית

New member
באמת כתב יפה...!

בובי, מאיפה התמונה הזו? למה אלאניס מציירת שם על חולצה?

gggrrr

New member
איזה נחת

אחלה כתבה בהארץ באמת עיתון לאנשים חושבים בקורת יפה אהבתי

j u n k

New member
כתבה אובייקטיבית

וכתובה נהדר, המחבר לא לוקח עמדה ,ומציג את אלאניס באור מהומהם למדי, אך אני לא הייתי עושה עבודה טובה מזו שהוא עשה בקשר לאלבום הספציפי הזה...

AlanisJunkie

New member
כי הוא לא טרח לתת טיפה של הערכה

לאלבומים של אומנים אחרים שבהחלט ראויים לה, וכל מה שהוא כותב נראה לי מקושקש מדי.

../images/Emo88.gif

לא מכירה את הכותב אבל זה נשמע לא רע. רועים שזה לא סתם מילים כי צריך לתת ביקורת, רק כמובן שההערה שכמה מהשירים נשמעים מאולצים.. לא משנה, נקבל גם את זה באהדה. התמונה מרגיזה אותי. למה נתנו לה להסתפר??

Lotzifer

New member
אחחח.... איזה כתבה חביבה....

איזה כיף להיות שמלאני מסריח ולקבל את העיתונים האלה....

Rוית

New member
תודה על כל הכתבות שאת מביאה../images/Emo70.gif

כתבה אחת שהבאת שהיא כאילו מכתב של אלאניס לאבריל לאבין בצורה של שורות מהשירים שלה - פשוט ענק!

BaBa LiVe

New member
אחלה כתבה ב"הארץ"

יש כתבים ויש כתבים! יש את אלה ששומעים את האלבום וכותבים.. ויש את אלה שלא שומעים את האלבום - קוטלים אותו ואפילו לא מזכירים שם של שיר אחד! כי אין להם מושג מה יש בו... הוא אפילו כתב על הגירסה האקוסטית, ההופעות והלינקים. אחלה :) גם הוא אהב את DIPTM כמו כולנו! וכמובן לפי דבריו "שמונה צעדים פשוטים!" ענקי!

BaBa LiVe

New member
בכתבה בCBS יש משפט על EES

אבל מכוון שאנחנו יודעים שהוא יצא בארה"ב זה לא משנה! אני מקווה שהוא יצא גם באירופה "Eight Easy Steps," another new single, is about finding gifts in all her struggles סינגל חדש! יאללה! שלא יקרה מה שקרה עם פרש'ס אילוז'נס...שתסכימו איתי או לא..לא התאים אחרי HC הכובש! וזה מה שיקרה עם OIT

sephia

New member
לא מסכימה איתך!

Precious התאים ועוד איך, וגם הוא כובש בדרכו שלו.

למעלה