כתבה מראש1

כתבה מראש1

אני אישית חושבת שהארי ממש התנג לא בסדר במה שהוא אמר על לינדזי ולדעתי לינדזי הייתה צריכה להודיע שהיא לא תבוא לפרימיירה מה אתם חושבים? הכתבה- למרות הכישלון המהדהד של הסרט"גאסט מיי לאק" בארצות הברית,הקומדיה בכיכובם של לינדזי לוהאן ומקפליי עלתה על מסכי הקולנוע בבריטניה.אבל מה,לינדוש הבריזה מהפרימיירה הלונדונית של הסרט,דבר שנורא עצבן את טום פלצ'ר וחבריו."היא אפילו לא התקשרה להגיד שהיא לא באה,ופשוט הבריזה!"התלונן הארי ג'אד."זו הפעם השנייה שהיא מתעלמת מלונדון ולא מגיעה לפרימיירות של הסרטים שלה(לינדזי גם הבריזה מהקרנת הבכורה של סרטה הקודם,"החיפושית בהילוך גבוה")הארי התייחס גם לשמועה לפיה היה לו קטע רומנטי עם לינדזי בזמן צילומי הסרט." אני לא יודע מה הקטע שלה ולא אכפת לי.הכל מאחוריי,ולפי דעתי היא סתם אידיוטית(איזה חוצפן)

ממש ממש חוצפן!

איך הוא מעז לדבר ככה על לינדזי.. מה הקטע שלו בכלל! למרות שצודקת היא אמורה להודיע שהיא לא באה אבל זה לא סיבה לקלל אותה

LINDSAY15

New member
היא באמת הייתה צריכה להודיע

אבל הארי הזה לא חשב לפני מה שהוא אמר

LindZiv Cohan

New member
אוי הוא מעצבן ממש

אז היא לא אמרה לך שהיא לא באה.. אזמה... ביג דיל.

amit641

New member
צודקים...

היא כאילו סתומה שהיא לא באה כי זאת הפרמיירה של הסרט שלה אבל מה הוא פותח עליה את הפה בכלל? וחוץ מזה אולי היא הודיעה למפיקים... לו היא לא חייבת שום דבר!

LindZiv Cohan

New member
סתומה לא...

בטח היו לה סיבות לא לבוא... וזה נכון, אולי באמת היא היא הודיעה למפיקים... הוא בטח סתם ניפח את זה

hooba

New member
תרגיעו!!!!

אתן מגזימות..!!!!..הוא לא פתח עלייה שום פה..!!!..הוא אמר את האמת..@@@!!!!! והוא לא מניאק..!!..הוא צודק..אחרי הכל..היא זו שהבריזה פעם שנייה..!!.. ויש להם סיפור די מסובך ביניהם..והיא הייתה חרא..!!..אז הוא צדק בכל מילה שהוא אמר..!!! והיא החראית והמניאקית בכל הסיפור הזה..!!!

m i c k e y 15

New member
אני לא הייתי

מבריזה מסרט שלי...וזה קידום גם וגם אם היא הודיעה או לא היא לא צריכה לא להגיע חח והוא הבנאדם הכי חמוד בעולםם חחח

lotem levi

New member
בדיוק!!

הבנאדם הכי חמוד בעולם!! והיא סתם פוסטמה מטומטמת שאוהבת להימרח על גברים !!

למעלה