../images/Emo12.gif../images/Emo178.gifדעתי../images/Emo11.gif
שכשלוקחים נטייה מינית ועושים לה אינטרפטציה של טיפולי פוריות וסנסציה זה מעורר תרעומת. אישה לסבית שרוצה ילד כמו כל אישה ללא בן זוג מקבלת תרומת זרע זכותה של כל אחת להיות לאם. אבל להתחיל לעבור טיפולי פוריות ו IVF בגלל רעיון ונטיה מינית??? בגלל אידיאולוגיה? הרי אם האם היולוגית במקרה הזה, שאינה אמו של התינוק ,בעיני החוק, תצליח לעורר תקדים שתורמת ביציות הינה אמא זה יעורר המון בעיות לנשים שבאמת זקוקות לתרומת ביצית אני ממש נגד זה ולא בגלל שאני רוצה להרע לאישה הזו זכותה להיות לאמא האישה הנושאת זו שילדה את התינוק זו שנתנה לו חיים היא אמו והאם היולוגית במקרה הזה יכולה בהחלט לאמצו ולהיות לו לאם אפילו בלי אימוץ (סיכמנו כבר שאמא זה בלב לא?) או , ואני מנסה להבין האם הנושאת במקרה הזה , היא משמשת כפונדקאית.. היא אמו של התינוק כמו האם הביולוגית??? אם יווצר תקדים כזה זכותן של נשים שזקוקות לתרומת ביצית ופונדקאות לקבל ביציות מאישה שהם מכירים (קרובת משפחה נגיד , אחות או משהו כזה... ופונדקאית וכולן יכלו אחר כך לדרוש את התינוק לעצמן..... יותר מידי באלאגן והכל בגלל שהן החליטוו להלחם על תא משפחתי (שמגיע להן אין ספק) בדרך שתיצור בעיות לנשים אחרות. לא מובן לי כיצד החוק אפשר במקרה זה תרומת ביציות מאישה ידועה... במידה וחס ושלום הן יפרדו (החוק במדינה אינו מאפשר נישואין חד מיניים לפחות בנתיים) בחינה חוקתית היא תוכל לדרוש את הילד. זה סלט שלם של חוק אימוץ, חוק הפונדקאות, וחוק תרומת הביציות. ולדעתי זה יצור המון צרות בהמשך ישנם תקדימים מבורכים אין ספק לדעתי זה לא אחד מהם. בלי קשר שאני מאחלת להן חיים מאושרים טובים ומזל טוב לאמהות חדשה ומבורכת .