כתבה מעניינת...

• פותח הנושא MS6
  • פורסם בתאריך

MS6

New member
כתבה מעניינת...

אני חושב שאני יודע אגב מי החיילת. אם זו היא אז היא עברה איתי קורסים והיא ממעו"ז ראשון ז"ל...

eliadiv2

New member
אם כל הכבוד!

אני במצב כזה בטוח שהייתי מסרב פקודה! אם עד עכשיו היא לא סירבה סבבה. אבל לי אישית זה היה מציק לפנות יהודי ועל הקיר שלו רשום את בהשיר של ראש בית"ר. באותה שניה הייתי מסרב פקודה! אתם יודעים מה, אם היא לא רוצה לסרב הגדול את הפקודה, שתגיד למג"ד/מ"פ או כל דבר אחר שהיא לא מוכנה לפנות את הבית הזה,, אבל רק את הבית הזה.

MS6

New member
אני חושב שהבית"רים שמגרשים ממש...

נקרעים במצבים כאלה. יש לי שתי חברים שהטילו עליהם לבצע מעשים אנטי ציוניים כאלה ברצועה, ואני יכול להגיד לך שהם סובלים מאוד. מדובר בשני ערכים ענקיים שמתנגשים: המחוייבות לצבא וההתיישבות בארץ ישראל.

who is this

New member
זה אכן דילמה קשה..

אני חושב שאני בבית יושב יכול להגיד מה הייתי עושה במצב כזה כי זה רגע מאד אמוציונלי.. וזה לא קשור לשיר של זובטינסקי אלא כל בית שהיו אומרים לי לפנות.. ואגב אריה יצחקי.. אבא שלי היה איתו הצומת והוא אמר לי שהוא די קיצוני כזה.. אבל מה שיותר עיצבן אותי שהחיילים לקחו את זה באיזי.. זה פשוט אילו אין להם רגשות.... וגם חלק מהתגובות.. של האדיוטים השמאלנים שמזלזלים בהכל וחושבים שהם בשלטון.. (בעצם, הם בשלטון..)

konda

New member
האדיוטים השמאלנים

אותם אידיוטים שגם מגנים על הארץ.. אחרי זה אז אל תבואו אלינו בקריאות אחים ואהבה אחרי כל השנים שרק השמצתם אותנו.

MS6

New member
אנחנו השמצנו?

אני רואה שהיסטוריה זה לא הצד החזק שלך אה? השמאל עשה ועושה רצח אופי לימין החילוני ולימין הדתי. והדבר לא החל היום או אתמול, רצח האופי והדה-לגיטימציה החלו כבר בימיו של בן גוריון האכזר שהורה על רדיפת יהודים ועל רציחת יהודים באלטלנה דרך תקופתו של בגין באופוזיציה ואפילו היום, ע"י התקשורת המגויסת כמובן, השמאל מנסה להפוך 35% במקרה הרע ויותר מ50% במקרה הטוב ל"מיעוט קיצוני".. הכל כחלק מאותה שחצנות שגובלת בשאיפות דיקטטוריות... מטה ה"רוב", סרטים כחול-לבן, התעלמות מוחלטת ממהלכים אנטי-דמוקרטים שנעשו ע"י הדיקטטור הגדול. הדבר האחרון שמעניין אותכם זה אחדות, הדבר האחרון שמעניין אותכם זה דמוקרטיה. אז אל תבוא עכשיו ותצפה מאיתנו להיות פוליטיקלי-קורקט, כי ברור שאנחנו כועסים, ברור שאנחנו מרגישים אזרחים סוג ב' ויש לנו זעם עצום על המדינה, המוסדות, בג"ץ, התקשורת.. וכל דבר אחר אשר נשלט ע"י אותה אליטה שמאלנית קיצונית שמכתיבה לנו מה לחשוב.

who is this

New member
איך אתם בדיוק מגנים על הארץ?

יושבים בהתנחלויות וסופגים אש מהערבים וביקורת מהשמאל? לא נראה לי.. אתם יושבים בבתים שלכם מבקרים כל מה שזז, חושבים שהכל בשרביט של קסם.. אבל אתם גם כל נאבים, כל כך תמימים שזה פשוט הורג אותי.. ואגב השמצות, מי הלשין על מי לבריטים, מי ירה על אונייה של מי כי הוא פחד מ"הפיכה", מי מכליל קבוצה שלמה לדברים שרק מיעוט עושה?? מי מתקן את ההיסטוריה לפי איך שהוא נראה טוב בה? מי? השמאל!!

N R u l l e s

New member
רגע לא הבנתי!!!!

איפה ראית או שמעת או שמת לב שהחיילים לקחו הכל באיזי?!?!?! מי אתה בכלל שתשפוט אותם?!?!?....היית במצב שלהם בכלל?!?! אתה בכלל יודע על מה אתה מדבר?!!?!? ואין להם רגשות?!?!? חחחחחח...נראה אותך עומד במצב כזה!!!! כמו שאמרת במשפט הראשון שלך "אני חושב שאני יושב בבית"....בדיוק אתה יושב בבית אתה לא יכול להגיד כלום אם לא העמידו אותך במצב כזה של החלטה חוקית מדינית ושאתה חלק מן דרג מדיני ותלוי באנשים שמעליך לבין אדם אחד בודד עם רגשות...אתה חושב שיש להם דעה משלהם...אתה חושב שכל חייל טוב לא לעשות את זה....איכסססס....איך יש לך אומץ בכלל להגיד דבר שכזה... נטע.

who is this

New member
היחה כתוב שאחרי שהם פינו..

הם צחקו ולא יודע מה עשו... אבל זה לא נראה כאילו הם מבינים מה הם עושים.. צה"ל סתם שתדעי זה שטיפת מוח כמו כל דבר.. ועכשיו כל הצדקנים יתחילו להגיד מה פתאום וכל זה.. אבל כל חינוך בסופו של דבר זה שטיפת מוח.. הם קיבלו פקודה הם מבצעים בלי לחשוב מה הפקודה ואיך לבצע אותה.. אני רואה עשרה חיילים על בנאדם אחד שוכב על הריצפה ועוד חיילים רק מצטרפים.. מה אני אמור לחשוב?? ונכון לא העמידו אותי במצב כזה.. ואני יושב בבית.. אבל צריך להבין שבכל זאת הם מוציאים מישהו מהבית שלו ואי אפשר פשוט אי אפשר לקחת את זה בקלות כאילו זה כלום..

N R u l l e s

New member
עומר תאמין לי שכל חייל וחייל מודע

ויודע מה עושה אבל אין מה לעשות פקודה זאת פקודה וגם להם קשה ואנשי גוש קטיף רק מחמירים את המצב...מישו אמר פעם תודה שכבר 30 שנה חיילים מצבא הגנה לישראל שומרים ונהרגים במקום זה..,.והתשובה היא לא!!! חיילים שם לא ישנים יום ולילה בגלל שכל פעם יש תקריות וביחוד בישוב נצרים סתם ככה לדוגמה...אנשי גוש קטיף רק באים בהאשמות נגד הצבא...הפינוי היה ועוד ממשיך והצבא כן יודע מה עושה ולכן גם קשה להם... לפני כמה זמן הראו בטלויזיה איזה מתנחלת אחת שצועקת באוזן לחיי "יהודי לא מגרש יהודי" או פונה אליו בשאלות של "אבל למה? לא כואב לך?" כן כואב אבל שוב פקודה זאת פקודה לכל דבר או כך לדוגמה את אנשים שעלו על גג בית הכנסת וזרקו כל מיני דברם אשר חפצו בליבם זה בסדר נראה לך? כך אנשים צריכים להתנהג....אפילו הפלסטינאים ירדו עלינו ואמרו "תראו אפילו בעם שלהם תראו איך הם מתנהגים"....או עוד דוגמה אנשי גוש קטיף מעמידים את ילדיהם לעיני החיילים כמו לדוגמה אותה אימא שאחזה את ביתה אל מול עיני החייל ושואלת "איך אתה יכול לפנות ככה ילדה בת 7 תראו מה אתם עושים לה"....אז תאמין לי שגם לחיילים קשה ואנשי גוש קטיף רק מחמירים את המצב...אבל תמיד טוב לבוא בטענות אליהם כי הם המפנים אבל שוב אף אחת לא הודה להם אפילו פעם אחת על השמירה שלהם בגוש... ובקשר לשיטפת מוח לא שטפו להם שום דבר פשוט נתנו פקודה ומי שסרב סרב ושלם על כך ומי שלא עשה בדיוק את מה שהוא צריך לעשות עם כאב כה רב אבל בצורה הכי עדינה והכי רגשית.... וכמובן שאי אפשר לקחת את זה בקלות וגם אף אחד לא לוקח את זה בקלות גם האנשים שיושבים בבית...אבל אתה צריך להבין כל חייל לא אוהב את מה שעושים אבל זאת ההחלטה וזאת הפקודה ולכן עליהם לעשות זאת בצורה הכי אנושית וכרגע הם עושים את עבודתם כראוי...ולא תמיד חיילים צוחקים זה בנוגע לרגע בו הם נמצאים יש דברים מעבר שבטוח התקשורת לא יודעת אבל כמו שאתה מכיר את התקשורת בייחוד שחוויתה זאת בקורסים....לפעמים אנשים צוחקים לא בגלל אותו מקרה שקרה אלא אולי בגלל קטע שהם הריצו יחד...הם יודעים מה הם עושים ומה הם אמורים לעשות... נטע.

who is this

New member
יש הברה דברים שאני מסכים איתך

ויש כאלה שלא.. אני מסכים איתך שזה לא בסדר לזרוק על החיילים צבע וחומצות וזה בכלל לא תושבי הוגש ממה שידוע לי.. תושבי הגוש כן מודים לחיילים על השמירה וכן עזרו להם בכל מה שהם היו צריכים כמו שקורה גם אצלנו שכל שישי אוספים אוכל ומביאים להם ועוד כל מיני דברים כאלה קטנים.. בנוגע לאמא והבת שלה.. את יודעת איזה נזק נפשי עצום זה יצר אצל כל הילדים, בכלל כל האנשים בגוש? זו טראומה שתרדוף אותם לכל החיים.. ולאנשים גוש קטיף מגיע צל"ש על זה שהם רק צועקים, ומתפנים בלי הרבה בלאגן.. הרסו להם את הבית את מה שהם בנו ב30 שנה מפעל חייהם, נותנים אותו לאויב שלהם, ואפילו אל שאלו את דעתם.. אז אל תצפי שהם יגיבו ב"טוב נו".. ברור שהם יכעסו, יהיו עצובים ויצעקו.. הם במשבר.. ולא חייבים להלל ולשבח רק את החיילים.. יש אנשים שאיבדו את הבית וזה לא מעניין אף אחד!!

N R u l l e s

New member
אוקיי מסכימה איתך ובאמת יש חלק

שאנחנו לא מסכימים אחד עם השני אבל דבר אחד מציק לי עכשיו שאמרת "את יודעת איזה מצב נפשי עצום זה יצר אצל הילדים" ולמה זה עומר? בגלל שמציבים אותם בכל המקרים האלה, שמים בכניסות לבית עגולות עם ילדים על מנת לעצור את החיילים, וכמו שכבר אמרתי על אותה אמא ובת, רק זה שהעמידו אותם במצב כזה זה מה שגורם להם טראומה, לא שרון ולא החיילים אחראים לטראומות האלה שקרו אלא אותם אנשים שהעמידו את ילדיהם על מנת לחסום את ההתפנות...ראיתי גם שכתבו פה שהמועצה לשלום הילד אם אני לא טועה רוצה לעצור את כל האלה שעשו זאת וזה טוב לדעתי ככה צריך להתנהג כי זה דבר לא אנושי דבר שאסור בתכלית האיסור....אותם הילדים לא יעצורו שום פינוי וזה היה נשק רע להשתמש בו וכמו שאמרת דבר שגרם להם לטראומות אז חוץ מההורים אין את מי להאשים פה! נטע.

potenos

New member
פשש סוף סוף מישהו חכם

לא יודע מי את אבל פעם ראשונה שאני שומע מישהו ובמיוחד בתנועת בית"ר שאומר ת'אמת! אני חייל בגבעתי אז אני מזדהה עם זה תודה רבה!!!!

למעלה