כתבה מעניינת

kartisia

New member
האתר הזה הוא אתר שמאשר או מפריך

כל מיני סיפורים ושמועות שרצים באי-מייל, מסוג הדברים שכשהם מתחילים לרוץ, מקבלים אותם 10-20 פעם ביומיים, כי כולם מעבירים אותם. בדרך כלל מדובר בשטויות איומות, ואפשר ורצוי להתשמש באתר הזה כדי לדעת מה אמיתי ומה לא ומה כדאי להעביר הלאה ומה לא - בעל האתר בודק את הדברים האלה (מתקשר למספרי הטלפון שכתובים במייל, מברר עם כל מיני רשויות וכו'). מה שהבאת זה לא כתבה אלא העתק של טקסט שרץ בדואר אלקטרוני, וכפי שכתוב באתר, מדובר בטקסט שיש בו מעט מאוד עובדות והרבה מאוד שטויות מומצאות, ומומלץ לא להפיץ אותו הלאה.

Blueberry Kiss

New member
לגבי הרבל אסנס

בלי קשר לסודיום לאורט סולפאט, ההרבל אסנס מכיל טרטזין שידוע כמחומר מסרטן.

kartisia

New member
לגבי טרטרזין, אני חוששת

ש-80% מהבשמים, הסבונים והתכשירים שלכולנו יש על המדף, מכילים טרטרזין (אלו שהצבע הטבעי שלהם שונה). טרטרזין נמצא אפילו בתרופות (הכדורים והגלולות הצבעוניים - גם זה לא באמת הצבע הטבעי שלהם...). סתם דוגמה של משהו תמים כביכול - ג'ל אלוורה ירוק, נהיה ירוק בגלל טרטרזין. אם כבר מתחילים לחפש את זה בשמפו, אפשר להרחיב את זה כמעט לכל מוצר קוסמטי על המדף.

Blueberry Kiss

New member
ממש לא כל מוצר מכיל טרטזין

ואני בהחלט בודקת מה מכיל ומה לא מכיל טרטזין. טרטזין הוא צהוב אבל יש גם צהובים אחרים שלא מסוכנים כמוהו. זה לא נכון שכל מה שצבעוני מכיל טרטזין.ממש לא נכון, רק חלק מהצהובים וכתומים.

kartisia

New member
לא אמרתי שהכל - אמרתי שהרבה.

וזה לא רק צהובים וכתומים, אלא גם ירוקים וכחולים. אולי נעשה רשימה של מוצרים שאנחנו יודעים שלא מכילים טרטרזין, וכזו של מוצרים שכן מכילים? משהו דומה לחברות שכן עושות ניסויים על בע"ח/לא עושות ניסויים?

זה הרבה פחות קריטי (לי לפחות)

והרבה יותר קל לבדוק בעת הקניה מאשר לזכור רשימות בע"פ.

Disney Freak

New member
גם הג'ל אלוורה הירוק ?

לא ידעתי.. מה שכן, שמתי לב לפני כמה ימים שסירופ שאנחנו קונים המון הביתה (סירופ תפוזים) ופעם הייתי שותה ממנו כמויות שלא יאמנו, מכיל טרטזין

I Was Hoping

New member
אני בכלל משתמשת בג'ל אלוורה שקוף

מי אמר שהוא צריך להיות ירוק? ובכלל אני משתדלת לקנות את הצמח עצמו, אין כמו עלה ירוק טבעי של אלוורה, לשבור ממנו חתיכה ולהוציא את הג'ל. הכי טוב שיש.

Disney Freak

New member
לא ממש משנה לי מה הצבע של האלוורה

פשוט רוב האלוורות שראיתי הן ירוקות ולא יצא לי להתקל בשקוף משום מה...

I Was Hoping

New member
חוץ מהריח

אין כלום טוב בשמפו הזה. הוא מייבש לי את השיער לגמרי. יש לו מסיכה של 3 דקות מצויינת, אבל השמפו
מוותרת עליו בשמחה.

H e l p3

New member
דווקא שמפו מאוד חביב לדעתי.

את המסיכה אין בארץ אם אני לא טועה.

I Was Hoping

New member
תיארתי לעצמי

כאן יש מסיכת 3 דקות כמעט לכל שמפו. תענוג למי שאין זמן בבוקר לקרסטס, ובכל זאת שונאת קונדישינרים. אפילו של פאנטן טובה.

H e l p3

New member
למה את שונת קונדישינרים?

בעיקרון גם אני לא שמה תמיד קונדישינר, אבל אני גם לא משתמשת במסיכות.

H e l p3

New member
אופס אופס... סליחה... טעות בקיראה

זה מה שקורה לי כשאני סובלת מחוסר שעות שינה ודלקת
.

למעלה