במקרה של רילוודד הייתי בוחר באדומה לצערי...Reloaded sucked hard!
A asd32 New member 19/9/03 #13 באיזה עונה\ות של וואיג'ר מופיע קיו כי הסיפורים איתו מתרכזים בעונה 6-7 נגיד אז אולי אני ינסה לראות
S sysiphus New member 19/9/03 #15 קיו מופיע בשלושה פרקים בשלוש עונות שונות Deathwish - עונה שניה. The Q and the Grey - עונה שלישית. Q2 - עונה שביעית.
קיו מופיע בשלושה פרקים בשלוש עונות שונות Deathwish - עונה שניה. The Q and the Grey - עונה שלישית. Q2 - עונה שביעית.
Y yanivm1 New member 20/9/03 #22 אתם קולטים ש... DEATHWISH זה הפרק ה-י-ח-י-ד-י שלא ראיתי אותו בכל וויאג'ר.. אני מנסה כבר אולי 3 חודשים ואני לא מוצא אותו באיי מש ובקאזה... איזה דכאוןןןןן
אתם קולטים ש... DEATHWISH זה הפרק ה-י-ח-י-ד-י שלא ראיתי אותו בכל וויאג'ר.. אני מנסה כבר אולי 3 חודשים ואני לא מוצא אותו באיי מש ובקאזה... איזה דכאוןןןןן
B Bajoran Priest New member 20/9/03 #23 דווקא פרק טוב היה לי כמעט אותו הדבר עם mortal coil אבל בעזרת חברים במקומות הנכונים ניצלתי
B Bajoran Priest New member 20/9/03 #25 אני רק מדרבן אותך להשיג אותו../images/Emo8.gif אבל מצטער אם גרמתי לך אי אילו אי נעימויות..
L Lu Tze New member 20/9/03 #29 המבחר. מצאתי שם קבצים שלא הייתי מוצא בחיים בקאזה. מצד שני, המהירות נמוכה.
I itstzar New member 20/9/03 #30 לא ממש נכון בקשר למהירות אפשר להגיע לקצבים שבקאזה לא היית חולם עליהם
L Lu Tze New member 20/9/03 #31 אולי להשוות מהירות פעם ב... אבל לא בממוצע. אלא אם יש לך כמה טיפים להגבר מהירות...
I itstzar New member 20/9/03 #33 אין הרבה טיפים רק להגדיר את הרשת כמו שצריך, להוריד את הlimit בהורדה ל0 ואת ההעלעה ללא יותר מ15 לשתף כמה שיותר בכמה שיותר זמן
אין הרבה טיפים רק להגדיר את הרשת כמו שצריך, להוריד את הlimit בהורדה ל0 ואת ההעלעה ללא יותר מ15 לשתף כמה שיותר בכמה שיותר זמן