כתבה מעניינת

כתבה מעניינת

נכון שלנו יש סיבה למה יש לנו (לחלקנו...) בעיות פוריות - אנדומטריוזיס אני עדיין מאמינה שחלק זה גם פסיכולוגי בהמשך למה שדיברנו לפני יומיומיים מעניין... אגב למישהי מכן שעוברת טיפולי הפריה התקשרה אליכן עובדת סוציאלית להציע מפגש?

זואילי

New member
התקשרה מיוזמתה? חחחחחח

זה לא עובד ככה. אם עדיין את צריכה לבקש מאחות נתוני דם במעקבים כי גם זה לא מידע ש"מנדבים" לך, אז שעובדת סוציאלית תאסוף רשימת מטופלות ותיזום שיחה?? פורום פוריות מלא בשירשורים על עניין המתח והאספקט הפסיכולוגי, וכמו שאומרים שם, גם פסימיות נכנסות להריון... ואם באמת הכל היה קשור רק בלהירגע ואז נכנסות להריון אז גם היינו מקבלות עם מרשמי ההורמונים, מרשם לכדורים פסיכיאטריים להרגעה. עכשיו במדינתנו הקטנטונת רק הייתה כתבה בטלויזיה על בייבי בום שאחרי עופרת יצוקה.... וזה היה זמן של מתחים וחרדות... ונשים מתעברות גם בלי שרצו בכפייה בסיטואציות קשות ובלתי נתפסות. אחרי שנתיים של נסיונות, רצון עז בכל תא בגוף ובריאות נפשית תקינה שהצליחה להחזיק אותי בסאגה הזו ול-ב-ד (מזכירה לך שאצלי אפילו אין בנזוג לעניין, והכתבה מן הסתם לא ממש מתייחסת לנשים יחידניות מבחירה) - אני יודעת שמדובר בדבר אחד בלבד, מזל. צריך הרבה מזל בשביל להכנס להריון. צריך הרבה מזל כדי שההריון יהיה תקין ותוכלי לשאת אותו עד תומו. וצריך הרבה מזל ללדת במועד ולצאת עם ידיים מלאות ועם תינוק בריא ושלם.

gui1

New member
ואפרפו מזל מה דעתכם על יומנים של 16 חודש ?

הלכתי לקנות יום אחרי שבררתי מכל מכריי שכניי אוהביי ושונאיי ולא קיבלתי יומן קניתי אחד ומה אני מגלה שכל הימנים כמעט הם של 16 חודש יעני עד דצמבר שנה הבאה איזה חוצפה מה אני אמורה לעשות בשנה הבאה בדצמבר או בראש השנה העברי ? לקנות יומן חדש ו?

הפסיכולוגיה

עובדת רק כשאת יודעת שצריך כאן פסיכולוגיה...אולי פסיכולוגיה יכולה להרגיע מתח או להבין את המתח ומשם לטפל בעצמך מבחינת המתח שאת שרויה בו....כל הנושא של להירגע או "סעי למקום ירוק ורגוע ובום תכנסי להריון..." שטויות נסעתי עד ניוזילנד כדי להירגע ולהרות .......קבלתי יופי של אנדו מכל הכיוונים.... לדעתי באנדו הפחד שלנו הוא עד כמה רחוק הוא יכול להגיע.....ובגלל שראינו את זה אם לא על עצמנו אז על אחרות......אנחנו לא מסוגלות להרפות.....גם אם אנחנו חיות איתו בשלום........לדעתי הדרך היחידה לצאת מהסבך זה פשוט לא להתעסק איתו כל יום......לחזור לחיים שגרתיים ומשעממים ולא לשים אותו בראש סדר העדיפויות..... הכאבים......זו הבעייה........ברגע שהם מופיעים שום רגיעה שום פסיכולוג שום רופא שום מדקר ושום יופי טרופי ירוק וצונן לא יעבוד הפחד מהאנדו יטפס למרומים.

אחרון באמת

אומרים שהדבר הכי טוב להפגת מתחים זה....... סקס......ואם יוצא זה גם מכניס להריון........ואז לא צריך כדורים ולא פסיכולוגים ובטח לא שטחים ירוקים נרחבים וכבשים אי שם בקצה העולם...... אז יאללה במקום לישון ........ זהו אני הולכת לישון.....לילה טוב....

קצת לפתוח את הלב

בנות אני מבינה שזה מעלה המון התגוננות כשמדברים על זה שאולי יש בי משהו שמונע ממני משהו ואולי כדאי ללכת לטיפול או מה שאני קוראת עזרה והווכנה אני לא חושבת שהאנדו צריך פסיכולוג והפסיכולוג יפיג את המחלה אך לעיתים עצם ההתמודדות של המחלה והטיפולים וכל מה שקורא סביב זה צריכים תמיכה שאולי הסביבה הקרובה לא יכולה ומסוגלת ויודעת לתת ונחזור להתחלה.... הכתבה שצרפתי היא בכדי להראות שלעיתים אין באמת סיבה למה לא נכנסים להירון ולעיתים זה פחדים או בעיות כל כך עמוקות שכנראה אנחנו ממש לא מודעות נסתרי הגוף נפש אנחנו לא מושלמות וזה בסדר גמור!!! אפשר לדבר את הדברים ולא להתגונן שמה אנחנו לא בסדר.... אנחנו כבר מיוחדות שיש לנו אנדו....

זואילי

New member
טיפול פסיכולוגי זה נפלא ואני ממליצה

זו פריבילגיה ששווה כל שקל. ומן הסתם... מי שרוצה שם, שתפנה אלי במסר.

אולי לא הבנת את כוונתי

גם אני בעד ..... להתמודד לבד עם מה שקורה לנו זה לא פשוט....המשפחה עד היום לא מבינה איך הצלחתי לעבור את כל הדרך הזו ללא עזרה מקצועית.... למען האמת גלים בטח זוכרת היה פעם רצון דרך תה"ש ליצור קבוצת תמיכה לחולות ולבני המשפחה .....אבל זה לא הלך להם ....... עד עכשיו הייתי מאוד חזקה בכל הדרך הזו ..... אבל למרות כל זה אני עדיין פוחדת מהאנדו .....וממעלליו.....היום אני אולי חיה איתו בשלום אבל כמו שאמרתי.....זה לא מספיק......כל פעם שהוא עושה את התנועה הכי קטנה אצלי ....הסרטים ישר רצים במוח.......וכן אני בהחלט מתכוונת ללכת לייעוץ.... יש לי תינוק בבית ..... אני רק תוהה וקשה לי להאמין שפסיכולוג יכול להעלים את הפחד מהאנדו החוזר.....האדם שאני הכי בוטחת בו בעניין האנדו זה סוריאנו.....וסוריאנו תמיד אמר לי שזהו אני צריכה לשכוח ולהמשיך הלאה...ואין לי ממה לפחד יותר ...ואני מאמינה לו אבל לא מצליחה להשתחרר מהפחדך ..... אני בהחלט מקווה שפסיכולוג כן ידע איך לשחרר מהפחד הזה.....

shirshir22

New member
אני כל כך מבינה אותך

פשוט אף אחד לא יכול להבין עד כמה זה פוגע לנו באיכות החיים ועד כמה זה מעייף ומתיש. גם אני עם כל כאב חדש וקטן כבר רואה סרטים ומתחילה "לשוט" למחוזות לא נודעים ולא רצויים. מזדהה איתך גם בנושא סוריאנו, בדיוק הייתי אצלו אתמול ובדקנו מתי הייתה הפעם הראשונה שהגעתי אליו, קשה להאמין שעברו שלוש וחצי שנים! אבל יחד עם זה, יש דברים גרועים יותר, כמה שקשה צריך לשים דברים בפרופורציות ולהמשיך לחיות, כי החיים לא עוצרים בשביל אחד, אז חבל שלא נמשיך איתם

זואילי

New member
ושכבר אין עוזרת...../images/Emo7.gif

אז צריך לנקות את הבית לבד.... בחלקים.... זה שורף קלוריות, נכון? חצי הכוס המלאה... נעים יותר לכאוב בבית נקי.

זואילי

New member
עזבה מזמן. חזרה לארץ מולדתה

אין מה לכעוס עליה. אני מנקה חדר בשבוע....
לפחות הכסף הזה ייחסך עבור סבב התרופות הבא....

טל249

New member
ווויייאאאייי.. ואני חשבתי שרק בבית חולים נכנס

נכנסים להריון...
אפילו דמיינתי השבוע איך אני מסבירה לילד איך מביאים ילדים לעולם (אתה זוכר שביקרנו עם אמא בבית חולים ופגשת את הרופא הנחמד? אז זהו..) מה, לא ?! הרי גם אותו עשינו בבית חולים..

למעלה